- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Kürt arkadaşlarım var mükemmel insanlar.Burda anlatılanlar gibi de değiller. :) İyi,mert,dürüst insanlardır.Açık ve modernlerdir ayrıca. :)
Birde inat yapıları var geneli kinci olabiliyor.
Huyuna gidersen iyisin gitmezsen ömür boyu sürer.
Sabredebilirmisin bilemem ama çok katılar rahat olamazsın asla
kızlar kusura bakmayın ama çok saçma seyler yazan arkadaslar olmus..yok cok katılar cok kinciler vs..bende türküm bulgarıstan göçmenıyım esımde kürt iyikide batılı biriyle evlenmemişim doğulu bırıyle evlenmısım dıorum..kusura bakmayın ama kürtlere neden bu kadar ayrımcılık yapılıyor anlamam..evlılıklerde kültür ayrımı aynı memlekettekilerdede olabılıyo..yaşam tarzıyla alakalı..ayrıca eşimin ailesi çok özgür yaşıyor bekar görumcelerımın hepsının kendı işi evi var..ama inanın bana kendi tarafımdan bile bu kadar yakınlık anlayış gördüğümü söyleyemem...insanların farklılıgı vardır her zaman... kürt türk diye ayırmayın lütfen...
Çok güzel yazmışsın arkadaşım..diorum ya ben kürdüm çok rahatım ve istediğimiz gibi de giyiniyoruz..hepimizi okutuyolar..ve ben gidip bi türk,hristiyan,vs.vs getirsem de ailem karşı çıkmaz..yengem ve eniştem de türk.. ve çok memnunlar..karşılaştırma yapmak istemem ama doğu erkekleri çok fena bağlı oluyolar eşlerine özellikle eşlerinin fikirlerine çok önem veriyolar..her konuda eşlerinin fikirlrini alırlar..dediğim gibi hrkes aynı değil, ben ailemde gördüklerimi söylüyorum...
Irkçılık ,bir insanlık suçudur.
aslinda konu sahibinin bahsettigi ayrimcilik degil baslik talihsiz olmus ama icerik o degil,
ama bazi yorumlarda bu ayrimcilik mevcut...
ben batılı eşim doğluu müthiş aile tarzları var çok medeniler benm kapanmamı isitiyolar ama bunu tatlı dille dile getirdiler saygıyla karşılıyorum kapanmadım tepkileride değişmedı gayet iiler aile kavramı onlar için çok öenmli kendi annen baban kadar candan sıcaktırlar benm ailemde daha tanımadan çok tepki göstedi yapamazsın sorun çıkar kültürler farklı gibi ama çok sevdiler iyi anlaştılar hala çok iyi araları devamlı görüşürler yalnız aynı şeyi yaşarmısın bilmiyorum ama dışardan aldıkları geline düğünde takacaları altınları adetlei tam uygulamıyolar ben sonradan öğrendm içlerinden aldıkları gelinedaha fazla takıyolar yerine görede farkllık gösterebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?