Türk Malı Show tv

_vanilla_

o bir anne:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
5.512
9
156
Antalya
Geçtiğimiz ay vizyona giren “Kolpaçino” filminin başrol oyuncusu Şafak Sezer, “Avrupa Yakası”nın sıradışı karakteri Şahika olarak tanınan ünlü sanatçı Binnur Kaya ile birlikte yeni bir dizide rol alacak.

“Türk Malı” adlı dizide gündüzleri postacılık yapan, az maaş aldığı için de geceleri piyanist şantör olarak sahneye çıkan Sezer ile ev kadını eşi Kaya, ekranda kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şafak Sezer'i sevemiyorum bir türlü..

Yetenekli iyi bir komedyen ama çook itici geliyor bana..

Binnur Kaya için izlerim belki...:)

bende sevmiyorum şafak sezeri oyunculuğunu beğenmiyorum...
ama binnur kaya muhteşemdir..onu görmek için arada izleyebilirim )

ben ikisine de bayılıyorum çok gülüyorum izlerken kesinlikle izlicem ne zman yayına giricek peki

çarşamba günü showd a saat 20.00 de
dizinin show tv olması kötü olmuşşş:gitme:
binnur kaya için izliciğimmm sositososito

Dün bAstan sonra izleyemedim, ama izledigim sahnelerde katila katila güldüm :roflol:
Aksam oturup bidaha bastan sonra izliyiciyiiim..
Kanimca bu dizi tutar,
tek sorun Ezel´le cakismasi.. Gününü degistirirlerse süper olurr.

Dün bAstan sonra izleyemedim, ama izledigim sahnelerde katila katila güldüm :roflol:
Aksam oturup bidaha bastan sonra izliyiciyiiim..
Kanimca bu dizi tutar,
tek sorun Ezel´le cakismasi.. Gününü degistirirlerse süper olurr.

ben de aynı fikirdeyim ezel varken bırakıp izleyemedim

Ben de pazartesi akşamları izleyecek bişey çıktı diye sevinmiştim ama maalesef hayal kırıklığına uğradım :1no2:

çok basit olmuş espriler desen ilkokul çocuklarına hitap ediyor hiç beğenmedim..

dün bir ara takıldım tamamını izlemesemde ...binnur kaya süperdi ...her rolün hakkını
veriyor hele o bakışları yokmu yabancı damattaki tiplemesini de andırmış bu karakter...
onun olduğu kısımlar güzeldi.

bende dün ara ara baktım en çok binnur kaya olduğu için bktım desem yeridir..
dzi bu haliyle e2 de bir dizi vardı All bundy ona benzer bişey olmuş..

1 erkek 1 kadından esinlenmeler de gördüm ben bu dizide sanki.. Binnur Kaya'nın bazı mimikleri falan..

Bende dün izledim ama Ezel ile çakışıyo başka birgün olsa ne güzel olurdu yaa
Zaten şahikaya bayılıyorum.Şafak Sezerde sanki Recep İvediğin tiplemelerinden vardı sempatiksalakcinni

bende ara ara baktım..

sanırım açıp sürekli ekranda tutacağım bir dizi olmayacak..

şafak sezer de bende recep ivedik kokusu aldım..bilmiyorumkismile

Büyük ihtimalle bu dizi bir süre sonra yayından kalkacak adı türk malı ama kendi bir zamanlar evli ve çocuklu diye yabancı bir dizi vardı tamamen ondan esinlenilmiş.O diziyi hatırlayamayanlar google bir arattırsın.

Ben hiç beğenmedim... gereksiz abartılı oyunculuk ve zorlama ve bayağı esprilerle süslü.
Bir daha da izleyeceğimi hiç sanmıyorum.

Şafak Sezer fobim var.
Binnur Kaya ise mükemmeldi izlediğim kadarıyla..
Ezel'in özeti varken izledim biraz,fena değildi.
Reytinglerde de 3. olmuş ab'de de 2.

Ben bu dizinin fazla uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Karakterler birbiri ile çok uyumlu seçilmemiş bence. Sadece Binnur kaya için izledim ama yinede izlerken bir şeylerin eksik kaldığı çok belli. Ayrıca Şafak sezer recep ivediğin etkisinde çok fazla kalmış.

Son düzenleme:
şafak sezer varsa izlemem bıkmışım bu tarz erkeklerden uzak olsunlar bendenkaydirigubbakcemile

binnur kaya güzeldi sadece ,bekir aksoyda olmamış sanki ne bileyim bu tip dizilerin adamı değil gibi geliyor bana mesela doktorlarda beğenirdim zaten çokta fazla bi rolü yoktu,pek tutmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…