Türk Malı Show tv

Ezeli izledigim icin anca reklam aralarında göz atabiliyordum,
izledigime göre Binnur Kaya en dogru secim olmus basrol bayan oyuncu olarak,
ama Safak Sezer'i bir türlü yakıstıramadım diziye, Ivedige bir özenme varmı acaba? Benzettim acıkcası biraz.. sempatiksalakcinni
Ama yinede keyifle izlenilecek bir dizi, keske günüde fatklı olsaydı. :hulya:

valla harika bir dizi son zamanlarda en çok güldüğüm dizi bu
zaten her ikisinede bayılıyorum
Ezelle çatışıyo saatleri ama ben tekrarlarını izliyorum yada int. seyrediyorum.
Ezelin konularını biraz daha kerıştırırlarsa zaten herkez yakında bu diziye transfer olur gibi

evet ivediğe çok benziyor tavırlar..
bende binnur kayalı bölümleri seviyorum...
binnur kayanın kardeşi rolundeki şahısta çok gereksiz geldi bana açıkcası...

Aynen kızlar bende izlerken recep ivediği izliyorum sanki.Hal hareket ve vurgulamaları aynısı.

Bekir Aksoy çok karizmatik çok seksi yavv: )

Dün aksam Ezel olmadıgı icin izleme imkanım oldu,
ne yalan söyleyeyim, begenmedim acıkcası.
Binnur Kaya harikaydı her zamanki gibi, ama diger oyunculara bir türlü ısınamıyorum.
Konularda cok uzatılıyor, mesela hırsız konusu beni cok baydı dün.
Ayrıca hemen hemen her replikten sonra kahkaha sesini koymaları cok sinir bozucu, sitcom olabilir ama hos olmuyor bence komedi dizilerinde. Kendime bakacak olursam, belki kahkaha sesi olan repliklerin yarısına gülüyorumdur. Abartılıyor kısacası. lmaz:

Bir tane dizim vardı o da Geniş Aile bu da ikinci dizim oldu ki ben çok beğendim.Şafak Sezer'in yer aldığı tüm projeleri mutlaka izlerim.Binnur Kaya'yı da çok beğeniyorum.İkisi de profosyonel ve bence dizi süper!

binnur mikemmel gercekten..!
super bir oyuncu bayiliyorum ona !!!!! ama ne bilim ya birseyler eksik sanki dizide kadrodanmidir nedir cok tat alamiyorum izlerken
avrupa yakasini ozledim sanirim ondanohaoldumsmile

dizi hosta hep böylemi sürecek anlamadım konu aynı onlar onlara gidio onlar istemio fln

insanı sinir eden komedi bu olsa gerek.

sürekli karşı komşuya geitmeleri filan beni sinir etti.izlemiyorum .

yoksa binur gerçekten başarılı bir oyuncu .şahika ve dilber halanın hastasıydım.

şafak sezer de çok itici..

Katiliyorum

Bende sirf Binnur Kaya icin izledim, zaten oyunculuguyla biraz ayakta tutabiliyor diziyi, ama fazla dayanmaz. Yazik olacak... Daha cok calisilabilirdi

berbat otesiiiii..evet mimikler oyunculuk iyi olabilir ama espri yok ki ortada sallama bisey olmus..sacmalamislar resmen..

binnur kayayı çok beğenmeme rağmen diziden tad alamadım
komik bir yanı yok benceboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…