Türk Malı Show tv

yok olmamış beğenmedim
taklit tarzında geldi bana sanki love and marriage

sinir bir dizi olmuş
inşallah biran önce yayından kalkar

dizi cok kötü... bu senaryo Binnur Kaya nin usta oyunculuguna gölge düsürmüs... O aslinda tam bir oyuncu..cok daha iyi projelerde yer almali

şafak sezer çok itici.hiç güldürmüyor insanı.

binnur kaya iyi olmuşta.şafak sezer olmamış..

evt şafak sezer aynı recep ivedik gibi ve hiç güldürmüyor binnur götürmeye calısıyor ama tek onunlada olamzki yani ve birde konu cok agır ve sıkıcı yani alt tarafı evden cıkıp karsı komsuya gidecen bu akdar üztünde durulamması abartılmaması gereken bi durum ve ayrıca o komşu kadın olan bayan çok ypmacıkyaa hiç begenmedim yaa adamda ööle sanki replik vermişler karsılıklı okuyolar gibi daha zeka ürünü bişey olablirdi insan diyor yani çııka çıka bu mu çıktı die ve binnurun sürekli üst üste aynı kelimeleri söylemesi sıkyor insanı biraz daha özveri lazım ama şafak ya o karakteri değiştir yada o karaktteri değişitr yani olmamaısss

çok iğrenç bir dizi espri anlayışları çok ucuz pek tutlacagını zannetmiyorum

böyle aptalca bir dizi mi olur ya
Türk mlletinin bu kadar seviyesi düşük mü bu ne ya
10 dk bakiim dedim 5 dk zor dayandım iğrenç aptalca bir dizi

Şafak Sezer i de, Binnur Kaya yı da beğenirim, oyunculuk çok iyi hepsinde bence ama beklenileni vermedi bu dizi..

Ortalığı yıkıp geçirecek bir dizi bekliyordum şahsen ..
Ama seyrettikten sonra bende ki yorum ..Eh işte..( oldu..
Vakit geçirmek isteyenler takılabilir arada..
Kısaca olay bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…