ilk aklıma gelen Cahit ARF oldu. matematik de ve özellikle Geometri konusunda
Bide Harezmi var oda sıfırı bulmuştu
tskler ya çok çaresizim :)
Ünlü Türk Matematikçiler | Diliminucunda.com linki tıkla burada var....
daaaaa neden bunu buraya yazacağına google a ünlü türk matematikçiler yazmadın anlayamadım :)) ben bunu yaptım şimdi.. buduğum ilk sayfa buydu daha binerce sayfa var....
google a yazsaydı iki saat okumak zorunda kalacaktı..
içlerinde elemeler yapmak zorunda kalacaktı...
buraya yazmak daha mantıklı, böylece hazır cevaplar gelir.. kağıda aktarılır ve dert biter...
fark ettim de artık teknoloji bile insanlara yetmiyor.. kütüphaneye gidip araştırma yapmak yok oldu zaten ama artık google bile eskidi. ne gerek var... şura da birileri bulur...
konu sahibi çaresiz falan değilsiniz...
işinize gelmiyor sadece...
çok öyle aman aman zor bir soru yok karşınızda ki işin içinden çıkamamış olasınız..
çok tuhaf gerçekten...
bu arada başkasına söylemişsiniz ama cevap vermek istedim ; bu sitenin amacı
sizin matematik ödevinizi hele ki böyle kolay bir ödevi yapmak hiç ama hiç değil ...
teknolojinin imkanlarını kullayorum bu bana göre hazırcılık değil pratiklidir evet 2 saat buraya uğraşıp konu açtım en azından bi amacım var ama senin bu yorumu yapmada ki amacın ne ki sen bu yorumu yaptın? kolay dediğin şey saatlerimi aldı çünkü vize ödevim ve içlerinden en iyisini araştırıp bulmak zorundayım
teknolojinin imkanlarını doğru şekilde kullandığınızı düşünmüyorum.
hazırcıyım deseniz daha az komik olurdunuz.
her neyse amacıma gelince amacım size ödevinizi hakkınızla yapmanız gerektiğini hatırlatabilmekti bir nebze olsun ama görüyorum ki bu mümkün olmamış.
adı üstünde vize ödevi, araştırmanız çabalamanız gerekir. emek sarf etmeniz gerekir.. saatlerinizi vermeniz gerekir..
neye bağırıyorsunuz ki?
emek olmadan ne olmuş ki bu olsun.
ödevimi nasıl araştırcağım sizi ilgilendirmez. sonuçta bu formdaki matematikçilrin fikrini almak istedim.yardımcı olmak istemiyorsanız buna cevap yazmak zorunda değilsiniz. tabi burda size göre tek dert size sevgilimle olan problerimi anlatmam. bu sitenin amacı insanların birbiriyle yardımlaşıp paylaşım ypması değil mi
o kadar kafam çalışıyo her yerde aynı makele çıkıyo ve vize notum yani çok daha fazlasını araştrmalıyım zaten bu sitenin amacı da bu değil mi? yardımcı olan arkadaşlarada tskk ederim :)
teknolojinin imkanlarını kullayorum bu bana göre hazırcılık değil pratiklidir evet 2 saat buraya uğraşıp konu açtım en azından bi amacım var ama senin bu yorumu yapmada ki amacın ne ki sen bu yorumu yaptın? kolay dediğin şey saatlerimi aldı çünkü vize ödevim ve içlerinden en iyisini araştırıp bulmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?