Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Belcikaya gelecek olan doktor arkadasim icin konuyu actim.Belcikada tip diplomasina denklik alabilecekmi acaba?Egitimin bir kismi mi tanir , prosedur tam nasil tecrubesi ve bilgisi olanlar paylasirsa cok iyi olur.
Belçika konsolosluğuna mail atıp bilgi alabilirsiniz bence. En azından daha doğru bilgi edinmiş olursunuz.Merhaba,
Belcikaya gelecek olan doktor arkadasim icin konuyu actim.Belcikada tip diplomasina denklik alabilecekmi acaba?Egitimin bir kismi mi tanir , prosedur tam nasil tecrubesi ve bilgisi olanlar paylasirsa cok iyi olur.
Genel bir bilgimiz var , ama herzaman tecrube etmis kisilere danismak faydali oluyor.Madem ki Belçika dasınız. Soruyu yanlış yere sormuyor musunuz ?
Belçika da ilgili kurum neresiyse neden oraya sormuyorsunuz
Tekrardan universite okumasi da soz konusu sanirim.Zor bir surec.geçerli değildir diye düşünüyorum, çoğu ülkede başka ülkenin tıp diploması geçerli değil. Muhtemelen denklik alması için sınava girmesi gerek.
Tekrardan universite okumasi da soz konusu sanirim.Zor bir surec.
Genel bir bilgimiz var , ama herzaman tecrube etmis kisilere danismak faydali oluyor.