- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bende cesaret edemezdim aile yapıma uygun değil ama bellide olmaz hayat bu deliler gibi aşık olursam kim bilebilir.
Mesela annem alman babam türk annem çok sevdiği için hayatından vazgeçti şuan memleketi burnunda tütüyor ama babamıda çok seviyor. Yani hem iyi hemde güzel yönleri var.
Deneme sürüşü yapın siz en iyisi mi
benım tek ıstedıgım huzur, onun yanında cok huzurluyum.. etrafta bır sürü ınsan oluyor ve ben onu gördügüm an dıger tüm ınsanları ne görüyor ne duyuyorum..cokk garıp..
Bu duygular bana çok tanıdık geliyorUmarım senin için güzeli olur ..
Amaç evlilikse makul olmak lazım.
Ama flört edelim tanıyalım vs deniliyorsa denenebilir.
Evlilik ilk andaki heyecanlardan ibaret değil,işin içine aile giriyor,kültür giriyor.
Bunları idare edebilecek olgunlukta insanlar olması lazım iki tarafında.
düsünsene basımı gögsüne yaslayasım gelıyor o kadar huzur verıyor bana
Ay ne güzel ya müslüman olsun bari toplu dua edelimmm
hmm bu ilişki benim cok hoşuma gittiisterdm bnde yabancı birini ama sartlar bizi bir araya hiç getrmeedi umarım hayırlısı olur
ınsallah hayırlısı olur.. nıye yabancı ıstıyorsun, vallah bu anlattıgım cocuk türk olaydı tam olurdu tüm ıstedıgım özellıklere sahıp, yabancı olusu korkutuyor ıste benı :18:
var ailemizde yabancı gelinler damatlarda ondan. ben kötü bi huy falan görmedim hiç. sorun yok bana göre yani
macarda varmı canım
yok biz kuzeyden kuzeyden.rusya ve yakınlarından devam ediyoruz .macaralara ulaşamadk
evlılık ıcın daha yasım benım cok kücük, henüz 21 yasındayım oda benımle yasıt.. ama babasını hıc tanımamıs daha o bebekken gıtmıs annesıde macarıstanda yasıyormus, sen cok sanslısın dıyor bana aksam eve gıttıgınde bütün aıle aksam yemegı yıyorsunuz ben bunlara cok özenıyorum fln dıyor..sanırım sıcak bır aılemı ortamına hasret garıbım..
Yaşlarınız küçükmüş,o zaman tanımaktan arkadaş olmaktan zarar gelmez bence.
Birbirinizi daha yakından tanıyın.
Üzüldüm ama gurbet elde ana yok baba yok.
Gencecik çocuk ne iş yapıyor nasıl atlamış gelmiş böyle Türkiyeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?