Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

sanıyorum benım aılemde yabancı bır damat ıstemezler

benım tek ıstedıgım huzur, onun yanında cok huzurluyum.. etrafta bır sürü ınsan oluyor ve ben onu gördügüm an dıger tüm ınsanları ne görüyor ne duyuyorum..cokk garıp..

Bu duygular bana çok tanıdık geliyor Umarım senin için güzeli olur ..

Amaç evlilikse makul olmak lazım.
Ama flört edelim tanıyalım vs deniliyorsa denenebilir.
Evlilik ilk andaki heyecanlardan ibaret değil,işin içine aile giriyor,kültür giriyor.
Bunları idare edebilecek olgunlukta insanlar olması lazım iki tarafında.

evlılık ıcın daha yasım benım cok kücük, henüz 21 yasındayım oda benımle yasıt.. ama babasını hıc tanımamıs daha o bebekken gıtmıs annesıde macarıstanda yasıyormus, sen cok sanslısın dıyor bana aksam eve gıttıgınde bütün aıle aksam yemegı yıyorsunuz ben bunlara cok özenıyorum fln dıyor..sanırım sıcak bır aılemı ortamına hasret garıbım..

hmm bu ilişki benim cok hoşuma gitti isterdm bnde yabancı birini ama sartlar bizi bir araya hiç getrmeedi umarım hayırlısı olur

hmm bu ilişki benim cok hoşuma gitti isterdm bnde yabancı birini ama sartlar bizi bir araya hiç getrmeedi umarım hayırlısı olur

ınsallah hayırlısı olur.. nıye yabancı ıstıyorsun, vallah bu anlattıgım cocuk türk olaydı tam olurdu tüm ıstedıgım özellıklere sahıp, yabancı olusu korkutuyor ıste benı :18:

bence bir insanın din değiştirmesi için, o dinden etkilenmesi gerekir ( doğru olan da budur )

çıkmaya başlamadan önce müslüman ol sonra sevgılı olalım demek yanlış bir şeydir!.

belki zamanla etkilenip müslüman olması daha mantıklı..

benım bır kız arkadasım vardı ve 8 ay sonra bana müslüman olmak istiyorum dedi..
ve daha ayrıntılı açıklamalar istedi, bende üzerime düşeni yaptım..

kendılığınden istemesi lazım..
sonuçta hemen evlenmeyeceksınız
o yuzden biraz zaman tanı ve sorarsa eğer anlat müslümanlığı .

Bence sorun olmaz karakter önemli canım...

Seni, düşüncelerinden ve dininden döndürmeye çalışmadığı müddetçe (ki yabancılar bunu yapmıyorlar zaten), hiç problem olacağını sanmıyorum..

İnşallah ilerisi içinde mutlu olursun

Bence kendini kaptırmadan böyle tatlı tatlı sohpetlere devam et derim. Biraz olayları akışına bırak zaman ne olucağını gösterir bakarsın senin dinini beğenir herşey daha güzel olur

ınsallah hayırlısı olur.. nıye yabancı ıstıyorsun, vallah bu anlattıgım cocuk türk olaydı tam olurdu tüm ıstedıgım özellıklere sahıp, yabancı olusu korkutuyor ıste benı :18:

var ailemizde yabancı gelinler damatlarda ondan. ben kötü bi huy falan görmedim hiç. sorun yok bana göre yani

Yaşlarınız küçükmüş,o zaman tanımaktan arkadaş olmaktan zarar gelmez bence.
Birbirinizi daha yakından tanıyın.
Üzüldüm ama gurbet elde ana yok baba yok.
Gencecik çocuk ne iş yapıyor nasıl atlamış gelmiş böyle Türkiyeye?

türkıyede yasamıyor kı, ben yurt dısında yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…