Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

canım bence hiçbir sorun yaşamazsın. ciddiye binince başlar sorunlar aslında. amaher zaman yeni kültürler tanımak farklıdır, güzeldir bana göre. eğerayak uydurabileceksen farklı birkültüre, denemekten zarar gelmez bence..benimarkadaşım hayatının aşkını yaşamıştı bir yabancıyla.sonra ayrıldılar ama en büyük aşkım oydu der hep..

denemeye deger..
hele anlattıgın gibi öyle iyi bir insansa bence hiç çekinme;en azından tanı.Anlamaya calış.
gelecek için şimdiden endişelenmeye gerek yok bence.
su akar yolunu bulur.
bu kadar endişelenme tatlımm

cnm bende kanadada yasiyorum,senin hislerini anliyorum ama boyle bi evlilik uygun degil.dinimizde musluman bir kadin gayri muslim bi erkekle evlenemez.hem ayrica yabancilarin kulturel farkliliklari var.ben burda cok insan taniyorum,evliler ama hesaplari ortak degil.ev kirasini ortak oderler,mutfak masraflarini ortak karsilarlar,kadin cani isterse cikar gezer.nlar bu sekilde yetisiyor.inan bana her yonden pisman olursun.

yanlıs anlama evlenıcemden degıl ama türklerdede durum aynı degılmı kıra ortak ve mutfak masrafları ortak ödenmıyormu?

hyr cnm ortak odenmiyor.bizde durum soyledir,erkek calisir kadin cikinin uzerine otur ve 30 diziyi takip derdine duser :) ha kadinda calisiyorsa bu ailenein butcesidir butun masraflar ordan odenir.adam bu buteye 1000,kadinda 250 lira kazandirsa bile yine ortaktir.ama yabancilarda alman usulu derlerya o sekildedir.mutfak alisverisinde bir taraf az para verdigi zaman kavga cikar.erkek kendi arabasini alir,kadin kendi arabasini alir.kadin benim arabamin benzini bitti para verde benzin alayim dedigi zaman,ya vermez,versede borc olarak verir.hem kultur bazinda uysalar bile bi kere musluman degilse o kadar gunaha gireceksin.cocuklarinda hristiyan yada musevi oldugunu dusun? nasil vereceksin bunun hesabini.hadi biz dinimizin emirlerini yerine getirmiyoruz ama bari bi insan yasamini etkileyecek kadar gunaha girmeyelim.son sozum budur cnm.artik karar sana kalmis.butun sorumluluk sende unutma.ailen karsida ciksa,izinde verse butun olaylari yasayacak olan sensin.adamlarin kulturunde bi kere cuma ve c.tesi aksamlari clup'a gitme adetleri vardir.kusana kadar icki icerler.oggg

herkes senın dedıgın gıbı yasamıyor canım :) türklerdede var anlattıgın sekılde yasıyan

herkes senın dedıgın gıbı yasamıyor canım :) türklerdede var anlattıgın sekılde yasıyan

benim dedigimi destekliyor iste onlarin yasantisi.senin o dediklerin avrupa ozentili kisiler.benim canim anadolumda var mi oyle yasayan? 2-3 tane buyuk sehrin sosyete insanlari mi turkleri simgeliyor? adi ustunde turk erkegi.turk erkegi hesap bile odetmez.cebindeki son kurusu da verir ama hesap odetmez.18 yasina gelince yabancilar cocuklarina atar tekmeyi.universite okuyorsa hem universite masraflarini hemde kendi hayatinin masraflarini cikarmak zorundadir.sen anne olarak una kayitsiz kalabilir misin? 18 yasindaki genc bir cocugu yada genc bir kizi hayatla yuz yuze birakabilir misin? ama esinde bizi ilgilendirmez artik buyudu,kendi basinin caresine baksin dediginde neler olcak.bunlari dusundun mu hic? azcik hoslandim diye herseyin uzerini ortme.mutlu olmak istiyorsan bunlari hesap edeceksin.

Yabancıyla evlilikte,nedense aklıma hep çocuk gelir.
Ayrılmaya kalkışınca,çocuğu alıp ülkesine götürmek ister gibi düşünceler...
Böyle çok haber okudum,etkilemiş demek ki.

esmerimsin kiz bi soru soruyorsun sonrada ortada yoksun.madem akil istiyorsun veriyoruz iste bol bol.bu tarafa bakta konuslaim.bi fikir olussun kafanda.oylesine mi yazdin ne.bu kadar onemli bi konuyla ilgilenmedige gore.

Ne kadar çok konu açılıyor bunun hakkında.. "İnsan" kavramını tüm sıfatlardan etiketlerden arındırmayı ne zaman başarıcaz acaba? Sürekli bi ötekileştirme yok müslüman değil türk değil beyaz değil siyah değil vs.
Kültür farkı dediğiniz şey bizim ülkemizin doğusu ve batısı arasında da var. Onu geçtim yanyana 2 şehirde hatta yanyana 2 evde bile var. Bu bi sebep mi? Tabi işin dini boyutu sizi rahatsız ediyorsa bilemem. Bana kalırsa bu lafı edilecek derecede önemli bişey bile değil tabi siz yine de sizin ve aileniz için de önemli olmadığından emin olun :)

kısa bır süre önce türk sevgılımı terk ettım cünkü süreklı benden borc ıstıyordu bırak hesap ödemeyı benden aldıgı borcla bır baska borcunu kapatmak ıstıyordu lafta ama alkol ve partye yatırıyodu..

Siz herkesi bir görmüşsünüz almanyada bile alman usulü kalmadı belki yemeklerde olur öyle bir şey fakat ondada eşler birlikte öder yani her aile kendi ücretini o kadar yok kadın sen bu kadar yedin ben az yedim falan yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…