Türk ve yabancı birlikteliğindeki fikirlerinizi merak edıyorum

ıs yerınde kadınlar klübündeyken gördü benı, güzel bır sıteye benzıyor pembelı pembelı dedı bılse suan burda onun hakkında konu actıgımı

doktorr derdıme bul bır care, ona doyamıyorum yaz bır recete..

sabah aksam yemekten önce sonrada her anımda yanımda ıstıyorum..

ayyy çok tatlısınız ama siiiizzz
böyle devam edin canım henüz iş ciddileşmeden tanı tanıyabildiğin kadar..
kısmet bu işler nerden ne zaman gelceği belli olmaz.
anlattığın gibiyse ideal damat bencee

müslüman mı canım?

hayır degıl, yaradının 1 olduguna ınanıyor ölümden sonra hayat olduguna ınanıyor..

arayıs ıcınde yanı..dınlerı arastırıyor, ıslam dınını cok mantıklı oldugunu düsünüyor..ve bunları benı etkılemek ıcın degıl, samımı bır sekılde anlatıyor..

aılemın fıkrını bılmıyorum, yüksek ıhtımal olumsuz tepkı gösterırler belkıde benı sasırtırlar bılemıyorum..

ama ben hemen yarın onunla nıkah masasına oturmuyorum kı ..

sonu olmayan bişeye neden başlıyosunki ? eğer amacın sadece gezmek eğlenmekse olabilir tabii neden olmasın

sonu olmayan bişeye neden başlıyosunki ? eğer amacın sadece gezmek eğlenmekse olabilir tabii neden olmasın

ıste bılmıyorum kı sonu olur mu olmaz mı?? gezdım eglendım eskı sevgılmle .. cok güzel eglendırdı saolsun, ben huzur ve benı anlayan kendımı anlatabıldıgım benımde anladıgım, herseyden konusabılcem bırısını ıstıyorum.. böyle karsıklı oturup sohbet edebılcem bırısı..ve oda aynen öyle ıste..

sonu olurmu, olmaz mı dıye tereddüt ettıgım ıcın yakınlasmaktan cekınıyorum saten paylasmak ıcın actım bu konuyu ..

bizimde tam 3tane var yabancı gelin birtanesi iranlı diğeri suriyeli öteki romanyalı diğer ikisi zaten müslüman ama iranlılar bilirsiniz müslümanliği çok yanlış yaşıyorlar mezhep olarak çok değişik suriyeli çok iyi abimin eşi zaten romanyalıya gelince dinini değiştirdi hatta türklüğü bizden daha çok yaşıyor ve iyiki müslüman olmuşum dıyor anneside gelip gidiyor o değiştirmedi dinini ama bayılıyorlar türkiyeye bence çok şey bakma bu olaya ters dıye hayırlısı bence neden olmasın allah ne yazmışssa o olur dini değişik olması seni ürkütmesin nereden bilebilirsinki belki ilerde müslümanlıgı tercih ediceğini:)

madem öyle o halde denemeye değer çünkü aklında soru işaretleri kalabilir içinde kalmasın

allah dahada mutlu etsın onları ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…