Türkan Kanal D

‘TÜRKAN’ DiZiSi DEVAM

Geçen pazar günü Samsunspor - Fenerbahçe maçını yayınladı Kanal D. Oysa ‘Türkan’ dizisinin ekrana gelmesi gerekiyordu. Bende ‘Acaba bitiyor mu?’ diye sormuştum. Yapımcı firma yeni bölümler için anlaşma yapmış. Yayınlanmama nedeni rutin sene sonu hesap kesimiyle ilgiliymiş. Koliba Film bu yazıdan sonra bombardımana tutulmuş. Bu hafta yayında. Bu arada bir ihtimal günü değişebilir.

Sina Koloğlu / Milliyet

Şimdi gördüm bu yazıyı... inşallah devam eder

bende bitti diye üzülmüştüm ,sevindim bitmesin devam etsin :81:

saçma sapan uyduruk dizileri kaldırmıyolar ,böyle düzgün dizileri kaldırmaya çalışıyolar

Kanal D’de Pazar günleri ekrana gelen “Türkan” dizisi Çarşamba günleri saat 22:30’a alındı!..

Kanal D’de Pazar günleri ekrana gelen “Türkan” dizisi Çarşamba günleri saat 22:30’a alındı!..

yine mi değişti her hafta hangi saatte çıkçak ,acaba çıkçak mı çıkmıcak mı diye takip ediez bu gidişle

Yani böyle gün değiştirmeler pek hayra alamet olmuyor ama umarım kazasız belasız devam eder.:79:

Leyla Hanım`a çok üzüldüm. Ne acı; yıllarca can yoldaşı olan Fasih Bey`i kaybediyor, onun yattığı yatakta ve masadaki yerinde şimdi o itici İsmail oturuyor.

Küçük Gündüz çok sevimliydi. Şimdiki Gündüz`e pek ısınamadım.

birden çok hızlı gelişti olaylar :96:

fasih bey ve leyla hanıma üzüldüm , yazık kadın kendi evinde misafir olmak durumunda kaldı

orhan yine aynı orhan türkanın fikirlerine saygısı yok hayatını kendi istediği gibi yönetmeye çalışıyor

ali nasıl bakıyo hala türkana

küçük gündüze bayılıyodum bende çok şekerdi

küçük gündüze bayılıyodum bende çok şekerdi

Biz de reklamlarla idare edecez artık. Küçük Gündüz oynadığı reklamda da çok tatlı

Orhan`a ben de çok kızıyorum. Sanki verdiği kararları Türkan istemiş gibi sürekli hatırlatıyor.
Türkan`nın inatçı ve azimli olduğunu ilk baştan beri biliyordu.

severek izliyorum diziyi.
zaten türkan saylan hayranıyım. çok da güzel çekiliyor dizi.
ama bide kanal d artık günleri ve saatleriyle oynamasa yaaa offf

Türkan bu hafta finali yapıyor
Bu kadar bile iyi dayandı kanal.
Aslında yazmak istediğim ama yazamadıklarım var. Ama çok üzgünüm...
Artık filmiyle avunacağız..
Oyuncular para almadan oynuyormuş. Hepsini buradan tebrik ediyorum.Şimdiden bol gişeler diliyorum.
Dizide oyunculara da haksızlık edildi. Özellikle Türkanı, Haydarı, Leyla Hanımı ve Orhanı oynayan oyuncular çok başarılıydı.

neden final oldu anlamadım :26:
bıkmıştık yok eniştesine aşık, yok baldızıyla kaçan insanları izlemekten..
kitabıyla avunucam artık

harika bir diziydi ne die kaldiriyorlar ya valla hic bu kadar uzulmemistim her hafta zor bekliyordum. harika bir diziydi ya. sacma sapan dizileri kaldirmiyorlar boyle harika bir diziyi kaldiriyorlar bence. valla duyunca cok uzuldum yaaa offf.

bu hafta finalmişş dün gördüm bende içim sızladı gerçekten dediğiniz gibi iyi bile dayandı aslında dizi başlarken sorunlarla başlamıştı zaten sonra saatlerini değiştirip durdular...
oyuncuların para almadıklarını bilmiyodum eğer doğruysa helal olsun ne diyim.

okuduğum bir haberde oyuncuların ücret almayacağını yazıyordu ve oyuncuların isimleri yazıyordu.
daha sonra bu haber yalanlandı. oyuncuların onlar olmadığını yazdılar. o haberi bulamadım. belki de ücret konusu da yalandır.:26:
başka bulduğum bir yazıyı ekliyorum

Ragıp Savaş, Tardu Flordun'un ağabeyini canlandıracak.
Türkan filminin detaylarını Ragıp Savaş açıkladı. Twitter üzerinden filmi değerlendiren başarılı oyuncu, "Turkan saylan'in son alti gunu.Yapımcisi koliba film... O kadar mutluyum ki bu filmde olduğum için.Türkan'ı Ruchan Çalışkur, buyuk oğlu Çınar'ı ben, küçük oğlu Çağlayan'ı Tardu Flordun oynuyor. Çağdaş ve laik bir türk kadininin inanilmaz hikayesi.Nisan ayinda çekiyoruz, ölüm yıldönümü 18 mayis 2011 de buyuk bir gala ve ardindan vizyona giriyor TURKAN." diyerek takipçilerine filmin müjdesini verdi.
televizyongazetesinden alıntıdır.

Türkan dizisinden ilginç veda
Türkan Saylan'ın yaşamının konu edildiği dizi, duygu dolu final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Kanal D?nin başrollerini, Pınar Öğün, Uğur Polat ve Özgürcan Çevik?in paylaştıkları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı kurucusu, eğitim gönüllüsü, cüzzamla savaşta öncü, Prof. Türkan Saylan?ın yaşamından kesitleri konu olan dizisi ?Türkan?, duygu dolu bir final bölümü ile ekrana veda ediyor.

?Türkan?ın final bölümünde zaman su gibi akıp geçecek? Türkan Saylan?ın yaşamının en uzun kesitine, yaşadığı ilginç olaylara bu bölümde tanık olunacak. Dizinin finalinde ayrıca ilginç bir teknik de kullanıldı? Türkan Saylan?ı canlandıran Pınar Öğün, dizinin akışı sırasında, o sahne ve Saylan?la ilgili düşüncelerini izleyicilerle paylaşacak? Kamera arkasında yaşananlar da ekranlara yansıyacak.

Final bölümünün konusu:
Prof. Cihat?ın sağlık durumu ciddileşir. Türkan hasta yatağındaki Cihat Hoca?ya müjdeli bir haber verir. Bakanlıktan cüzzam taraması için onay çıkmıştır. Orhan, Nişantaşı?ndaki evlerini aynı zamanda muayenehane olarak kullanmaktadır. Ama iki oğluyla ile birlikte bu durum hem Türkan?ı, hem Orhan?ı zorlamaktadır. Türkan?ın hem ev, hem çocuk, hem de hastanedeki yoğun mesaisi evliliklerinde derin bir yaraya neden olur. Sonunda ayrılmaya karar verirler ve boşanırlar. Türkan 36 yaşındayken Cüzzamla Savaş Derneği kurmuş ve çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir. Fidan da hemşire olarak dernekte çalışmaktadır. Türkan, Elazığ?a cüzzam taramasına gittiğinde cüzzam hastası olan Halime adındaki genç kızı tedavisi için İstanbul?da yanında getirir. 50?li yaşlarına geldiğinde Profesör olan, cüzzam üzerine yaptığı çalışmalar dünya çapında takdir toplayan Türkan Saylan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği?ni kurarak eğitimdeki projelerini de gerçekleştirme imkanı bulmuştur. Hayatının büyük bir bölümünü insanlığa hizmet uğruna geçiren, kardelenlerin, cüzzam hastalarının meleği Prof. Türkan Saylan, yakalandığı amansız hastalığın pençesindeyken bile mücadele azminden bir şey kaybetmeden çalışmalarını sürdürmektedir.

alintıdır

dediklerinie bütünüyle katılıorum cnm. gecenin bi körüne koydular. ikide bi gününü deiştirdiler. şimdide bitiriolar. fatmagül ailece izlencek bi diziymişte türkan deilmiş:84: tabi işlerine gelmeyince böle oluyo işte maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…