Türkan Kanal D

Yine çok güzel bir bölümdü. Türkan nihayet aşkını yaşamaya başladı.
Bu bölümü izlerken onca yıl sonra toplum olarak ne kadar yol ilerledik diye çok düşündüm. Ama adımlarla sayılacak kadar ileri gidebildiğimizi görebildim. Ne acı bir tablo. Hala kadının insan olabileceğini düşünemeyenler var ülkemde. Törenin ardına gizlenen insanlarımız var. Hele o sözde ak sakallı dede hala hayatımızda....
Neyse fazla uzatmayayım, yoksa uyarı alıcam yine.

Gündüz`e bayılıyorum. Ne tatlı bir çocuk

çok güzel bir bölümdü.aşk kokuluydu
:)

en son ki bölüm çok güzeldi türkanı sırtına aldı yaaa orhan sonrada indirdi sevdiğini söle dedi oda evet dedi sınra öptü türkanı off çok güzeldi senaristler duyun sesimi türkanla orhan sahnelerini çok koyun yaa hep 5 dk izliyoruzzzz

orhan ona o kdr aşık ken tokat mı atcak yani bence tokatla bitcek olan evliliği orhanla olan evliliği değildir yaa of:S

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

Bu haftaki bölümü pek beğenmedim. Sanki sayı doldurmak için öylesine çekilmiş gibi.
Bir gelişme yok ve iyice ağırlaştırdılar.
Orhan'ın emrivakileri abartılı olmaya başladı. Tavırlarından hiç hoşlanmıyorum.İnsan flörtün daha başında biraz romantik olmaya çalışmaz mı?

Bence yanan kulübede kimse yok. Sabah testler için gitmiş olmaları gerekir.

Türkan'ın orta yaş halini de Derya Alabora canlandıracakmış. M.Ali Alabora şanslıymış. Şimdiki Türkan eşi, sonra halası. Ne de olsa sanatçı aile. Belki daha sonra yine aileden başkaları da katılır

derya alaboramı peki türkana nolcak yani eski türkana

bu bölüm çok güzeldi.türkanla orhan hoca barıştı.ali orhana herşeyi anlattı.ali gerçekten çok asil adam ya.kaç erkek onun yaptığını yapardı ki...helal olsun..

fidanla haydar nişanlandı.fidanın sonuçları geldi ama açıklanamadan bitti.bence fidan temiz çıkacak...
haftayı iple çekiyorum.bakalım neler olucak.

Gündüz ile Berfin`e çok güldüm
Çok şekerler..
Kuzu kellesi

Bu Orhan Bey evlilik için neden bu kadar ısrar ediyor anlamış değilim. Hırs yaptı resmen..
Bayılıyorum Leyla Hanıma

aynen bende çok güldüm.bi de gündüz diyo ya haçlığımla gofret aldım ama dayanamayıp yedim çok şeker ya...

orhan hocayla türkan evlensin artık ya.çok yakışıyolar.

Osman ile Gündüz iyi oynuyorlar. Çocuk olduklarını unutturmuyorlar.
Gofret olayı da çok tatlıydı. Çocuk saflığı
Orhan`ın üstelemesi rahatsız ediyor beni. Türkan`ın içinde bulunduğu durumu hiç düşünmüyor
Tamam Ali`yi kıskanıyor ama Ali sayesinde bir aradalar oysaki.
Ali yıkıldı
Ona da hem kızıyorum hem üzülüyorum

türkanla orhanın aşkı çok eğlenceli yaa bayılıyorum onlara ama aliyede çok üzülüyorum bu aradaaa leyla hanım nasıl bir anne ya ne kadar zarif bir bayan

Türkan, pazar günü saat 20.00 ye alınmış.
Geç saatte bitiyordu bence daha iyi oldu.:79:

Türkan`ı bitti mi? Önce pazara aldılar, ardından da Türkan yerine maç verdiler. Yeni bölümün fragmanı da yok. Merak ediyorum.
Bilgisi olan biri var mı?
Eğer diziyi kaldırdılarsa yazık olur

Dizinin kaldırıldığı söyleniyor ve kanal bu konuda açıklama yapmıyor.
facebookta Türkan Saylan sayfasında kampanya başlatıldı devam ettirilmesi için.
Burada diziyle ilgilenen pek kalmamış ama yine de söylemek istiyorum.
Devam etmesini isteyenler kanal D ye tlf. veya maille ulaşsınlar lütfen.
Bu güzel dizinin devamı bizim sesimizi duymalarına bağlı.

Ben de internette diziyi ararken yorumlarda gördüm. Kaldırmışlar.
Çok üzüldüm. Kanald ye mail atıcam şimdi. Gazetelerde ki tv eleştirmenlerine de mail atacam.
Dizinin başından beri kampanya başlatanlar ne mutludur şimdi.
Bari kesin bi açıklama yapılsaydı kanaldan, bizleri adam yerine koyup yeni bölümleri beklemeyin diye bi açıklama da yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…