Dün akşamki bölümü çok acıklıydı ama sonu bir o kadar güzeldiiiii
Orhan Hoca sonunda açıldı ama tam o romantik anda Meral diplerinde bitiverdi ya sinir oldum, sanki Orhan hoca ona umut verdi de Türkana aşık oldu, o nasıl bir bakıştı öyle alacağınız olsun der gibi...
Sinir ev sahibi Turhan'ı istetecek sandım..Gerçek hayatta Turhan'a ne oldu biliyor musunuz? Ben evlenmedi sonra da kanser oldu diye biliyorum.
Türkan da Orhan hoca ile evlenip, 2 oğlu olacak ama boşandıgı eşi Orhan hoca mı olacak acaba? Tokatla bitecek evliliği.Daja doğrusu bardağı taşıran son damla olacak.
Bu haftaki bölümü pek beğenmedim. Sanki sayı doldurmak için öylesine çekilmiş gibi.
Bir gelişme yok ve iyice ağırlaştırdılar.
Orhan'ın emrivakileri abartılı olmaya başladı. Tavırlarından hiç hoşlanmıyorum.İnsan flörtün daha başında biraz romantik olmaya çalışmaz mı?
Bence yanan kulübede kimse yok. Sabah testler için gitmiş olmaları gerekir.
Türkan'ın orta yaş halini de Derya Alabora canlandıracakmış. M.Ali Alabora şanslıymış. Şimdiki Türkan eşi, sonra halası. Ne de olsa sanatçı aile. Belki daha sonra yine aileden başkaları da katılır
derya alaboramı peki türkana nolcak yani eski türkana
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/411050-2010-senesinin-enleri.html#post16931612
hadi kızlar pamuk eller klavyeye
2010nun enlerini seçiyoruz
herkes aday göstersin
bekli sizde "en"ler arasında olabilirisniz
Dizinin kaldırıldığı söyleniyor ve kanal bu konuda açıklama yapmıyor.
facebookta Türkan Saylan sayfasında kampanya başlatıldı devam ettirilmesi için.
Burada diziyle ilgilenen pek kalmamış ama yine de söylemek istiyorum.
Devam etmesini isteyenler kanal D ye tlf. veya maille ulaşsınlar lütfen.
Bu güzel dizinin devamı bizim sesimizi duymalarına bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?