Türkan Kanal D

Bende beğenerek izliyorum diziyi. Bu arada Türkan Saylanı canladıran Pınar Öğün'ün Mehmet Ali Alaboranın eşi olduğunu biliyor muydunuz :)
Çok güzel canlandırıyor. oyunculuğuna hayran kaldım valla,çok ta güzel :)

O dönemin elbiseleri eski albümlerdeki resimleri hatırlatıyor.
Ben çok beğeniyorum.

Abisinin Günseli ile Ali'yi yakınlaştırma çabalarına sinir oluyorum.
Sevinç de hiç ondan aşağı kalmıyor aferin

Gerçi Orhan'la evlenmiş sonuçta ama diziyi izlerken duygusal düşününce Ali ile evlenmesini istiyorum. Çünkü çok seviyor ve değer veriyor.
Mantıklı düşününce de Orhan'la evlenmesini istiyorum. İdeallerine ikisi de çok önem verdiğinden.

Meral de abarttı artık zorla kendini sevmesini istiyor ve Türkan'a gelme diyecek kadar hırs yapıyor.
İyi ki de onu dinlemeyip gidiyor.
Türkan'a bu yakışır.:13:

fragmanı gördüm şimdi,yeni bölümde neler oluyo öyle:26: gittikçe daha çok merak ediyorum devamını

Son düzenleme:
Orhan`da Türkan`a çok güzel baktı yaa son sahnede. Ben bile etkilendim
Birde babasının ağlamak üzereyken gülüşü beni mahvediyor. O çaresizliği çok iyi veriyor adam.
Bundan sonraki bölümleri merakla bekliyorum

ben türkanın annesine hastayım ya
gerçekten hanımefendi bi kadın
annemle izlerken konuşuyoduk
bize göre türkanın değil annesinin dizisini çekmeleri gerekiyomuş ailesinden kopup türkiyeye gelmiş kendini ailesine adamış bunun yanında saygılı, bakımlı ve bilgili bi kadın.. hayranım ona ya

çok severek izliyorum bu arada türkan ne kdr güzel bir bayan ya çok merak ediyorum inş hocası olan adamla birbirlerine aşık olurlar zaten yeni fragmanda hocası onaa seni svyrm diyor offf çok büyük bir aşk meralde ölece kalır saf gibi

Meral'i dizinin başlarında ben lezbiyen sanmıştım
erkeksi bir tavrı vardı ya..Orhan'a ilgisi olunca yanılmışım dedim

Madamiks ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Hatta çok idealist görmüştüm ama duyguları herşeyin çok önüne geçti

Dün akşamki bölümü çok acıklıydı ama sonu bir o kadar güzeldiiiii

Orhan Hoca sonunda açıldı ama tam o romantik anda Meral diplerinde bitiverdi ya sinir oldum, sanki Orhan hoca ona umut verdi de Türkana aşık oldu, o nasıl bir bakıştı öyle alacağınız olsun der gibi...

Sinir ev sahibi Turhan'ı istetecek sandım..Gerçek hayatta Turhan'a ne oldu biliyor musunuz? Ben evlenmedi sonra da kanser oldu diye biliyorum.

Türkan da Orhan hoca ile evlenip, 2 oğlu olacak ama boşandıgı eşi Orhan hoca mı olacak acaba? Tokatla bitecek evliliği.Daja doğrusu bardağı taşıran son damla olacak.

Bende kardeşlerin akıbetini merak ediyordum
Türkan Saylanın hayatını az çok biliyoruz ama ya diğerleri?
Çünkü herkesin ayrı bir hikayesi var...

Dünkü bölümün sonunda ben bile heyecanlandım süper bir sahneydi
Şimdiki zamanı çekseler kesin oraya bir öpüşme sıkıştırırlardı
Ama bu çok masum hem de çok tatlı bir itiraf oldu
Orhan hoca sevgisini söylerken bile dalga geçmekten geri kalmadı ya
SANA AŞIĞIM BUDALA ŞEY dedi
Meral de iyiki duydu yoksa bir de ondan saklicaz diye binbir takla atıcaklardı

türkanın annesine bayılıyorum ne kadar güzel bir konuşma tarzı var. karı koca tartıştıkları zaman bile ne kadar güzel ifade ediorlar düşüncelerini hiç,bağırmadan çağırmadan.

orhan da zaten nası belli ediyor aşık olduğunu ya. o nası bakışlar öle. bakalım bir dahaki bölümde neler olacak.

Şu an hayatta sadece Gündüz var kardeşlerden diğerleri vefat etti diye biliyorum...Onu oynayan kızıl kafa da çok tatlıı
Ali Orhan Hocanın Türkan'a açıldığını öğrenince verem olabilir, ztn biraz hastalıklı görünüyor, o da inatla Günseli ile evlenebilir...

Bana da öyle geliyor kesin Günseliyle evlenicek ama mutlu olabileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…