canım neden böyle hissettiğini az çok anlıyorum bana değmez demişsin yaa ne güzel demişin DEĞMEZ inan değmez. Seni anlamayan, yeterince sevmeyen, derdine yada sevincine ortak olmayan, yuva kurmanın, eş olmanın bilincine varamayan... bir adam için kendini bu kadar suçlamaya, hor görmeye değmez. Hepimizin farklı farklı sıkıntıları var çünkü bu dünya imtihan dünyası.
yakın bir arkadaşım eşiyle çok mutlu, tabiri caizse gıpta edilecek bir evliliği ve eşi var ama henüz 1 yaşında olan minicik yavrusunun kanser hastası olduğunu öğrendi
diyeceğim o ki inan herkesin bir imtihanı var bu dünyada. Evet arkadaşımın eşi çok iyi, evliliği güzel ama yavrusu amansız bir hastalığın pençesinde şu an evlerinde ne huzur var ne de mutluluk
Rabbim bizleri hastalıkla, ölümle imtihan etmesin yeter ki gerisi çözülür canım benim. Sen eşinden ayrılsan hayatın sonu gelmeyecek aksine ben inanıyorum ki Rabbim sana çok çok daha güzel kapılar açacak. Belki çok çok daha iyi biz insan çıkaracak karşına yada ne bileyim tusu kazanacaksın belki. Unutma ki bizlere hayır gibi görünen olaylarda şer, şer gibi görünenler de hayır saklıdır.
Sen bir insansın bir annesin. Yüce Rabbimiz bile insana, kadına hele ki anneye bu kadar çok değer verirken sen nasıl değersiz olduğunu söylersin canım. Öncelikle sen bir insan olduğun için sonra da bir anne olduğun için çok çok değerlisin. Ben eminim ki etrafında ki insanlarda seni çok seviyordur ve senin dediğin gibi 'bu bir şey olsaydı, eşi değer verirdi' değil 'bu kızın kocası adam olsa böyle bir kızın kıymetini bilir' diyorlardır inan bana.
canım lütfen kendini bir köşeye çekip yalnızlıklara, karamsarlıklara, ümitsizliklere sürükleme. Evet bir insanın eşiyle mutlu olamaması çok zor bir durum ama bu durum kendini cezalandırarak değil insanlarla birlikte, bir olarak dualarla atlatılacak bir durum. Ben bu vedanı kabullenmek istemiyorum doğrusu
yakın bir arkadaşım eşiyle çok mutlu, tabiri caizse gıpta edilecek bir evliliği ve eşi var ama henüz 1 yaşında olan minicik yavrusunun kanser hastası olduğunu öğrendi
Sen bir insansın bir annesin. Yüce Rabbimiz bile insana, kadına hele ki anneye bu kadar çok değer verirken sen nasıl değersiz olduğunu söylersin canım. Öncelikle sen bir insan olduğun için sonra da bir anne olduğun için çok çok değerlisin. Ben eminim ki etrafında ki insanlarda seni çok seviyordur ve senin dediğin gibi 'bu bir şey olsaydı, eşi değer verirdi' değil 'bu kızın kocası adam olsa böyle bir kızın kıymetini bilir' diyorlardır inan bana.
canım lütfen kendini bir köşeye çekip yalnızlıklara, karamsarlıklara, ümitsizliklere sürükleme. Evet bir insanın eşiyle mutlu olamaması çok zor bir durum ama bu durum kendini cezalandırarak değil insanlarla birlikte, bir olarak dualarla atlatılacak bir durum. Ben bu vedanı kabullenmek istemiyorum doğrusu
Son düzenleme: