AMIN.saglik en onemlisi.sali INSAALLAH ameliyat edip alicaklar o yara gibi seyi.canim annem benimmmm.bitanem,cok uzuyorum onu sikintilarimla.boguyorum resmen.benim problemim hafif kalıyo sizinkilerin yanında.. Allah, anne babalarınıza şifa versin öncelikle..ciğer acısı yaşatmasın kimseye![]()
Türkan cım sana gelince Allah kolaylık versin işin çok zorsevmediğin insanla aynı evi aynı yatağı paylaşmak eminim çok zordur..ne kadar zor olsada derslerine daha bir azimle sarılmalısın ...
gulsencigim ben esimi cook seviyordum,onuncin hep mucadele ettim,ama bu kadar sevmeme ragmen artik onun yuzunu bile gormek istemiyorsam artik bitmisdir,asla ask sarkisi dinledigimde aklima gelmez,hatta kari koca denildiginde bile,ben aslinda koca nasil olur,musterek hayat nasildir bilmiyorum,bunu bana hic hissetdirmedi,ayni evi paylasiyoruz,o benim ,ben onun icin olan gorevlerimizi yerine getiriyoruz,ustumde coook hakki var.sagligimi ,gozumu ona borcluyum,ama onu tanidigim bir gunden ben bu hayata tutunamiyorum,bi dinmedi gozyasim,neler cektim,pencereden bakiyordum,sokagi supuren kadinlara,dusunuyordum ki ne kadar dertsiz gozukuyorlar,keske onlarin yerine olsaydim.bana o hep umutsuzlugu tattirdi,hep mutsuz yapdi.o sebepten artik kesinlikle esimi sevmiyooorummm..hatta esime bile dedim artik sana nefret bile yok.ve hatta seni kalbimden oyle sildim ki,kaldim o kadar bos ve kimsesiz ki gun gelir baska birisini seve bilirim..ama soyle bisey de var,o istesin mutlu olmayi,aklini basina devsirsin,bana iyi davransin,belki yeniden aseverim,bilmiyorum