Türkçe fotoğraf düzenleme programları

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
çektiğimiz resimlerin arka planlarını değiştirebileceğimiz, ufak tefek rötuşlar yapabileceğimiz türkçe fotoğraf düzenleme programı biliyomusunuz kızlar?

şimdiden teşekkürler :)

canım çok sağol ilgin için :)

bu programı sanırım indirmiştim ben. sadece resimleri birleştirmeye, yazı eklemeye falan yarıyordu. senin kullandığın sürümüde öyle mi acaba? tam olarak bu programla ne yapabiliyorsun?

hayır bu kadar sıradan değil benim kullandığım..
belki sürüm ile ilgilidir..
şimdi link veremiyorum yasak,malum siteden indirirsen son sürüm,göreceksin canım..
bazen fotolarla uğraşırken gün bitiyor bu programla
daha güzelini bulursan da haber ver bende indireyim :)

yaaaa bende istiyorum imikimi nasil kullanilio lütfen cvpppppppppp bende cok seviyorum resim yapmayi falannnnnnnnn

ya arkadaşlar photoscape yazın google de ilk çıkan adres zaten..bu kadar yalvarmaya gerek yok :)

picasada arka zemini değiştirebiliyormsunuz ?
buarada bahsettiğiniz photoscape 3.4 mü üst bi sürümü var mı ?

picasa kullanıslı bir program deilki çocukça şekillendirmeler dışında. PhotoScape dediğinizi indiriyorum suan bakalım onda neler varmış:)

photoscape vazgeçilmes fotograf düzenleme programım photoshp beni cok ugrastırıyor bunun dili türkçe ve zamanla cok iyi kullanıyor hale geliyorsunuz ben 1 yıldan fazla zamandr kullanıyorum..bnmki 3.5 sürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…