turkcell 3g vınn

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
36
Konya
ark. az önce turkcell 3g vınn aldık yanlz acaip yavş bi siteyi kırk saatte açıyor kullanan ve aynı sorunları yaşayan var mı?napcaz?

bizde Vınn kullanıyoruz bizim evimizde de 3g cekmiyor bu yuzden aynen tarif ettigin gibi cok yavas bazen annemlere goturuyorum bılgısayarı orada 3g cekıyor ve acayip hızlı. musterı hızmetlerını aradım ama sonuc alamadım, bu cevrede baz ıstasyonları olmadıgı ıcın 3g cekmıyormus, calısmalarımız devam edıyor dıyor ama ne zaman hızlı bır baglantı saglarız bılmıyorum :(

çalısmaları herzaman devam eder zaten.. klişeleşmiş söz... hepsi soyguncu

biz de ev telefonunu kapattırıp vınn almayı düşünüyoruz.
yazılanlardan sonra kararsız kaldım şimdi :97:

Ben vın kullanıyorum memnunum eğer evinizden 3G çekiyorsa internet hızlı oluyor çekmiyorsa çok yavaş oluyor çekip çekmediği önemli

bende vın kullanıyorum çok memnunum telefonun çektiği hererde çeker dedi...bi sorun yaşamıyorum....arada kopuyor ama normal nettede yaşıyorum ayn sorunuu

kızlar ücreti ne kadar yazarmısınız...bende kablosuz dizüstü kullanmak istiyorum,en uygun ve kullanışlı nasıl elde edebilrim diye araştırıyorum...

aynen bende kullandım..
çok yavaş ve inanmazsın evin her yerinde çekmiyor..ALLAHTAN sadece benim odamda çekiyor şans eseri..:66:

Back
X