Türkiye Hastanesi İstanbul/ Avrupa Yakası

Amin inşallah. Ben de dua istiyorum ama :) Anestezist önemli dediğiniz gibi. Artık daha rahatım. Burada yazılan hasta yorumları çok önemli yalnız :)

Amin inşallah. Ben de dua istiyorum ama :) Anestezist önemli dediğiniz gibi. Artık daha rahatım. Burada yazılan hasta yorumları çok önemli yalnız :)

Allah sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah,ama sizde bana dua edinde biran önce kilo verip oğlumun kardeşi için hamile kalayım :) malum hamiş duası kabul olur :) tekrar Allah yardımcınız olsun

Bebeğin ilk aşıları, muayenesi,

Anneye takılacak aşı, serum da bu fiyata dahilmiş. :)

doktorumla doğum şekline karar verdik. eşimde aynı düşüncede.sezeryan olucak Allah nasip ederse.
türkiye hastanesini aradım dışardan doktor getirebiliyormuyuz diye evet dediler.
kendi doktorumun doğuma girmesi halinde 1 gece dahil fiyatı normal 1000tl sezeryan 1750tl imiş.

arkadaşlar bende figen hanıma gidiyorum hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnunum.tertemiz güler yüzlü insanlar çok ilgileniyorlar.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsem ben de türkiye hastanesi ve figen hanım diyorum.normal 1500 sezaryen 1750 tl ama bilmedim birşey var figen hanım doğuma girmek için ücret alıyormu yani gecenin bir vakti normal doğum olduğunda geliyor mu gelmesi için ücret alıyor mu.alıyorsa da razıyım gerçekten çok memnunum

Ben sorduğumda geldiğini ve artı bir ücret alınmadığını söyledi :)

Nasıl 1000 tl yahu? Personel misiniz? Yoksa farklı bir doktor girecek diye mi 500 tl daha az? Ben anlayamadım? :)

Aramızda az var galiba. Siz bayağı karar vermişsiniz maşşallah. Ne güzel. Tarih belli mi? Ben normal istiyorum inşallah istediğim gibi olur diye bol bol dua ediyorum. :)

canım fiyatlar kendi doktorum gireceği için böyle. sonuçta oranın doktoruna para vermemiş olucam.doktor parası hariç fiyatlar yani.
ben sezaryen istiyorum.doktorumlada ona göre konuşuyoruz.tarih daha belli değil.
doktor hariç sezaryen 1 gece yatış dahil 1750 işte. +1 gece yatış için ne kadar alıyolar onu sormayı unuttum ben.

Bende hamileliğimin ilk günlerinden berî Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum Figen hanım ve gerçekten çok memnunum. Öncelîkle hastane bahçesine girdiğinizde bi rahatlıyorsunuz çok güzel bi ortam var. Hamile olduğumu öğrendikten sonra baya bi araştırma yaptım ve Figen hanım için hep olumlu yorumlar duydum ve bu durum beni daha çok rahatlattı :) herkese tavsiye ederim yanî Rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah :)

merhabalar hala türkiye hastanesi figen hanıma mı gidiyorsunuz memnun ve tavsiyede bulunurmusunuz?

doğumunuz gerçekleştimi? yoksa hala zamanınız varmı acaba

amin sizin bebiş merhaba dedimi ve memnun kaldınız mı?

Bebeğin ilk aşıları, muayenesi,

Anneye takılacak aşı, serum da bu fiyata dahilmiş. :)

sizin sanırım bebek gelmiş olması lazım inş. yetişip stres yaşamamışsınız ve tavsiye istiyorum lütfen..

dr figen hnm deil ama ben hastaneye bi türlü ısınamadım ve memnun kalmadım benim dr nevra hnm dı hala var mı bilmiyorum bi gittiğimde tam 45dk telefonda konuşmasını beklemiştim

hastane ve dr araştırıyorum nevra hm.dan memnun kimseye rastlayamadım siz onda mı doğumu gerçekleştirdinizP

Ben doğum yaptım doktorumdan ve ekibimden (ebeler, hasta bakıcılar) çooook memnun kaldım. Tavsiye ediyorum çevreme de. Çoğu tanıdığım gidiyor ve hepside memnun :)

Ben doğum yaptım doktorumdan ve ekibimden (ebeler, hasta bakıcılar) çooook memnun kaldım. Tavsiye ediyorum çevreme de. Çoğu tanıdığım gidiyor ve hepside memnun :)

ohh çok memnun kaldım cvp vermenize yani yetiştiniz dimi sorun çıkmadı :)) bu arada hangi Dr.a gittiniz? sezaryan mı normal mi oldu?

Bende Figen hanim da normal doğum yaptim. Tavsiye üzerine ona gitmiştim. Doğumum da oldukça iyi geçti sanıyordum. Ta ki bebeğim 5 günlük olupta kontrola gidene kadar. Çocuk doktoru eşimi ve beni karşısına alıp doğum esnasında bebeğimizin omzunda köprücuk kemiğinin kırıldığıni söyleyene kadar.o anda dünyamız başımıza yıkıldı. Acabalar, şüpheler dönüp duruyo. Normal doğum yaptigima bile doğru düzgün sevinemedim. 20 gün falan Bebeğimizin omzunu kolunu dikkatli şekilde hareket ettirdik. Çok şükür iyileşti.Bişiy kalmadı. Bizde dedik kendi kendimize olabilir normal dogumda bu tur riskler her zaman vardir diye kendimizi telkin ettik.Fakaaattt bana bu doktoru tavsiye eden arkadasimin gelinleri de aynı doktor da normal doğum yapıp da beni yana yakılan arayıp aynı şeyin bebeklerinin başına geldiğini öğrendiğimde bu işte doktor hatası olduğuna emin oldum.ve şu anda o bebek 4 aylık olmasına rağmen kolunu doğru düzgün hareket ettiremiyor. Anne babanın yaşadıklarını anlatmıyorum bile. Tavsiyem bir daha düşünün derim ben.

32. haftama kadar doktorum Figen hanımdı ve maalesef hakkında iyi şeyler söyleyemiycem. Randevulara hep en az yarım saat gecikmeli alındım. En az.. Neyse sorun etmedik doktor güleryüzlü tatlı dedik hastane fiyatı da uygun dedik ama sonunda beni bile çileden çıkardılar. 32. haftamda pazar sabaha karşı 4 sularında idrardan sonra bir kaç damla kan geldi ve türkiye hahstanesine acile gittik. Figen hanım cep telefonunu vermiyor o yüzden direk hastaneye gittik. Nöbetçi doktor kontrollerimi yaptı, kontrolde kandan hiç bir iz yok ama rahimde yumuşama var dedi. Figen hanımı aradı ve figen hanımın talimatıyla yatışım yapıldı. Acilde yer olmadığı için bizi mecburen suit odaya aldılar. Suit derken ufacık bir oda, ufak bir kanepe var, tuvalet daracık ve kokuyordu. Celestone iğnesi vuruldum (erken doğum ihtimali üzerine bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için) nst ler vs yapıldı. Neyse sabah oldu pazar olduğu için Figen hanım hastaneye gelmedi tabi. Aramadı da.. Öyle acilde boş boş geçirilmiş bir gün yani. Ne test ne bir şey. Sadece nst yapılıyor ve celestone vuruluyor. Ne arayan ne soran var. E peki bu da tamam dedik. Pazartesi doktorum sabahtan gelir duruma bakar dedik. Pazartesi sabah oldu Figen hanım hastaneye gelmiş ama ne viziteye geldi ne aradı ne sordu ne telefon etti. Yani hastaneye adım attığımdan beri kendi doktorumla hiç ama hiç konuşmadım. Figen hanım ebe hemşirelere üroloğu görmem gerektiğini ondan önce beni görmesinin anlamı olmadığını söylemiş. Saat 11 oldu 12 oldu ne ürolog var ortalıkta ne arayan ne soran hala. Eşim müşteri ilişkilerine şikayet etti. Şikayet işe yaramış olacakki ondan sonra ürolog beş karış suratla odaya geldi 30 sn süren muayene yaptı ve bazı testler yapılması için laboratuvara gönderdi. Saat kaçtı hatırlamıyorum Figen hanım 2 dk yanıma uğradı ve gitti. Herşey pes dedirtti bize. Herneyse testler yapıldı sonra akşama doğru Figen hanım yine ebe hemşireler yoluyla haber iletti bize. Haftaya kontrol için gelmemi söylemiş. Yani hastanede 1,5 gün boyunca acilde yattım ve doktorum ile 2 dk görüşebildim. o kadar. Hastane çıkışında 900 küsür TL fatura çıkardılar. Bin bir sitem ederek anca 770 TL ye indirdiler. Ödedik ve lanet olsun deyip çıktık. Ha bu fiyatlalr SGK lı fiyatlar bu arada. Herşey ama herşey rezaletti bence. Çıkışta müşteri hzimetlerindeki kız Figen hanımın dün kötü bir doğum geçirdiğini o yüzden moralinin bozuk olduğunu filan söyledi. Kendince kusura bakmayın demek istedi. Ne kadar doğrudur bilemem doğru olsa da bu kadar ilgisiz davranması için geçerli bir neden midir tartışılır...!

Sonuç böbrekte 3mm taş varmış ve kanın nedeni oymuş. Şu an 35. haftamdayım ve erken doğum riskim filan yok çok şükür. Bir daha da oraya adımımı atmadım, iyiki de böyle bir şey başıma gelmiş diyorum yoksa gerçek yüzlerini göremiycektim. Nneyse çok uzun yazdım. Hala anlatırken sinirlerim bozuluyor.

Sonuç olarak tekrar düşünün derim. Ve emin olun çok daha iyi hastaneler var boşuna benim gibi polyannacılık oynamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…