- Konu Sahibi bitliturist
-
Evet bir gece dahil fiyatı. :)
çok sağol cnmiyiymiş fiyatı bi gece dahil olması güzel
inşallah normal olur doğumun sağlıkla alırsın bebeişini kucağına banda dua et :) nezih bey e gelince kendisi bu işi türkiyede yapmaya başlayan ilk doktorlardan ve gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz birisi kendisi eşimle daha önceden tanışıyormuş zaten eşim bahsediyordu ama ben tanışana kadar bu kadar mükemmel olduğunu bilmiyordum.
Amin inşallah. Ben de dua istiyorum ama :) Anestezist önemli dediğiniz gibi. Artık daha rahatım. Burada yazılan hasta yorumları çok önemli yalnız :)
Bebeğin ilk aşıları, muayenesi,
Anneye takılacak aşı, serum da bu fiyata dahilmiş. :)
arkadaşlar bende figen hanıma gidiyorum hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnunum.tertemiz güler yüzlü insanlar çok ilgileniyorlar.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsem ben de türkiye hastanesi ve figen hanım diyorum.normal 1500 sezaryen 1750 tl ama bilmedim birşey var figen hanım doğuma girmek için ücret alıyormu yani gecenin bir vakti normal doğum olduğunda geliyor mu gelmesi için ücret alıyor mu.alıyorsa da razıyım gerçekten çok memnunum
Ben sorduğumda geldiğini ve artı bir ücret alınmadığını söyledi :)
doktorumla doğum şekline karar verdik. eşimde aynı düşüncede.sezeryan olucak Allah nasip ederse.
türkiye hastanesini aradım dışardan doktor getirebiliyormuyuz diye evet dediler.
kendi doktorumun doğuma girmesi halinde 1 gece dahil fiyatı normal 1000tl sezeryan 1750tl imiş.
çok iyiymiş.bu fiyata takibimi yapan doktorla doğum süpermiş:)inşallah nasip olur bana da
Nasıl 1000 tl yahu? Personel misiniz? Yoksa farklı bir doktor girecek diye mi 500 tl daha az? Ben anlayamadım? :)
Aramızda az var galiba. Siz bayağı karar vermişsiniz maşşallah. Ne güzel. Tarih belli mi? Ben normal istiyorum inşallah istediğim gibi olur diye bol bol dua ediyorum. :)
çok sağol cnmiyiymiş fiyatı bi gece dahil olması güzel
arkadaşlar bende figen hanıma gidiyorum hem doktorumdan hemde hastaneden çok memnunum.tertemiz güler yüzlü insanlar çok ilgileniyorlar.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsem ben de türkiye hastanesi ve figen hanım diyorum.normal 1500 sezaryen 1750 tl ama bilmedim birşey var figen hanım doğuma girmek için ücret alıyormu yani gecenin bir vakti normal doğum olduğunda geliyor mu gelmesi için ücret alıyor mu.alıyorsa da razıyım gerçekten çok memnunum
Bende hamileliğimin ilk günlerinden berî Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum Figen hanım ve gerçekten çok memnunum. Öncelîkle hastane bahçesine girdiğinizde bi rahatlıyorsunuz çok güzel bi ortam var. Hamile olduğumu öğrendikten sonra baya bi araştırma yaptım ve Figen hanım için hep olumlu yorumlar duydum ve bu durum beni daha çok rahatlattı :) herkese tavsiye ederim yanîRabbim herkese kolay Doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah :)
Bende hamileliğimin ilk günlerinden berî Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum Figen hanım ve gerçekten çok memnunum. Öncelîkle hastane bahçesine girdiğinizde bi rahatlıyorsunuz çok güzel bi ortam var. Hamile olduğumu öğrendikten sonra baya bi araştırma yaptım ve Figen hanım için hep olumlu yorumlar duydum ve bu durum beni daha çok rahatlattı :) herkese tavsiye ederim yanîRabbim herkese kolay Doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşalım inşallah :)
Bebeğin ilk aşıları, muayenesi,
Anneye takılacak aşı, serum da bu fiyata dahilmiş. :)
dr figen hnm deil ama ben hastaneye bi türlü ısınamadım ve memnun kalmadım benim dr nevra hnm dı hala var mı bilmiyorum bi gittiğimde tam 45dk telefonda konuşmasını beklemiştim
amin sizin bebiş merhaba dedimi ve memnun kaldınız mı?
sizin sanırım bebek gelmiş olması lazım inş. yetişip stres yaşamamışsınız ve tavsiye istiyorum lütfen..
hastane ve dr araştırıyorum nevra hm.dan memnun kimseye rastlayamadım siz onda mı doğumu gerçekleştirdinizP
Ben doğum yaptım doktorumdan ve ekibimden (ebeler, hasta bakıcılar) çooook memnun kaldım. Tavsiye ediyorum çevreme de. Çoğu tanıdığım gidiyor ve hepside memnun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?