Türkiye Hastanesi İstanbul/ Avrupa Yakası

Merhaba. Bende Figen Ezen İşler mağduruyum. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden itibaren Türkiye Hastanesi Figen Ezen İşler'e gitmeye başladım. Çokta memnundum. 30 40 dk bekletmesine rağmen sevdiğim için devam ediyordum. 3 aylıkken gittiğimizde cinsiyetini göremediğini bebeğin keyfine düşkün olduğunu bacak bacak üstüne attığını falan söyledi. 3 kez farklı günlerde bakmasına rağmen bebeğin bacakları hep aynıydı. Ben bile şüphelendim bir problem olup olmadığını sorduğumda herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Daha sonra yine aynı hastanede 20 haftalıkken detaylı usg yaptırdığımda perinatoloji doktoru bana daha önce hiç muayene olmadın mı bu bebekte çok ciddi problemler var dedi. Daha sonra gittiğim her doktora sordum Figen Ezen İşlerin anlaması , en azından şüphelenmesi gerektiğini söylediler. Şuan 24 haftalık hamileyim ve gebeliğimin sonlandırılması gerekiyormuş. Figen Ezen İşler eğer bebekten anlayan bir doktor olsaydı 6 aylık hamile olana kadar gereken işlemler yapılmış olacaktı. Biz herşey yolunda diye kandırılmamış ve hayal kırıklığı yaşamamış olacaktık. Yazıklar olsun. Türkiye hastanesi nasıl böyle bir doktoru hastanesinde tutar aklım almıyor. Umarım birileri okur ve bu kadının nasıl bir doktor olduğunu anlar.

Son düzenleme:

Çok gecmiş olsun ...şimdi hangi hastaneye karar verdiniz acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok gecmiş olsun. Basımıza gelenleri bu gibi bilgi paylaşım platformlarında anlatmalıyız. Ben de buradaki iyi yorumları okuyup gitmiştim kendisine. Haketmediği kadar iyi yorumlar almış Figen hanım. Herkes okusun gorsun gercekleri.

Sakıncası yoksa ne gibi bir problemi varmış bebeğinizin?

Yeni gördüm yazdığınızı. Geçen hafta doğum yaptım. Pfeiffer sendromu olduğunu söylediler. Onun dışında da hem fiziksel hem organlarında problemler vardı doğarsa da yaşamayacağını söylediler. Bebekte kendiliğinden olan bi hastalıkmış. Simdi melek oldu kızım. Figen hanım anlayabilseydi de melek olucaktı ama biz bu kadar yıkılmayacaktık. Herşey yolunda diye bildiğimiz bebeğimizde hiç bir şey yolunda değilmiş...

Son düzenleme:
Figen ezen işler yüzünden bende malesef bebegimi kaybettim hemde dogum sonrası.
kendimizi doktorlara teslim ediyoruz ama başımıza gelmeyen kalmıyo malesef

KÖTÜ BİR DENEYİM OLMUŞ ÜZÜLDÜM ADINA ÇOK ÇOK GEÇİŞ OLSUN SAĞ SALİM BEBEĞİNİ ALDIN İNŞALLAH KUCAĞINA
PEKİ HANGİ HASTANEYİ VE DOKTORU TERCİH ETTİN SONRA. VE MEMNUN KALDIN MI?

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN VE BAŞIN SAĞ OLSUN
PAYLAŞIMDA BULUNDUĞUN İÇİNDE ÇOK TESEKKUR EDERIM. BU KADINDA BU KADR OVÜLECEK NE BULUYORLAR BENDE ANLAMADIM. SENDE GEREKLI YERLERE ŞIKAYETTE BULUNMUSSUNDUR INSALLAH. BİLMEYEN TÜRKİYE HASTANESININ ADINA GUVENEN AILELER GİDİP ORDA KIMLERIN ELINE BIRAKIYORLAR KENDILERINI. ALLAHIM KORUSUN BUTUN MELEKLERIMIZI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…