Türkiye Yasta ....

bu hazin durumu siyasete alet eden, sağcısının da solcusun da muhafazakarını da Allah bildiği gibi yapsın.

Mesajımı alıntıladığınıza göre sorun benimle
Allah herkesin gönlüne göre versin
Siyaset topiğindesiniz dikkatinizi çekerim
Ve evet bu konunun siyasi bir boyutu var
Ve tartışılmalı, insanlar biraz uyanmalı
Kuru kuruya ağlamak çözüm değil

Siyasilerin yaptığı hiç bir konuşmayı dinlemedim dün 4e kadar izledim televizyonu dualar ettim sayı artmasın 17i bile çok diye üzülürken bir anda 200lere çıktı sayı daha içeride yüzlerce insan var ve kim ne demiş kim ne söylemiş umrumda değil. Orada bekleyen aileler çaresizlik gözlerindeki yaş bitirdi beni dünden beri. Bugün siyaset yapılacak zamann değil RTE içinde muhalefet içinde burada yazan herkes içinde söyledim. çalışmalar bitsin yapılanlar kimsenin yanına kalmasın dileğimiz tabi ki.
1 can bile ne kadar değerliyken yüzlercesinden bahsediyoruz katliamdan bahsediyoruz. Elbette kim ise sorumlusu her iki taraftada cezasını alsın. Burada hala gezi hala 1 mayıs hala ak parti kömür dağıtmıştı diye konuşuluyorsa boşuna zaman kaybı. Kimin duası kabul olur bilinmez umutlar tükenirken o içerdekiler için yapılacak tek şeyin dua olduğunu hatırlattım.

Baskakan;
"CHP nin getirdigi yönerge sadece ogunku gundemi degistirmeye yonelikti."

Başka konu kalmadi zaten madeni kullanip konu degistircekler.

Son düzenleme:

bu ölenlerin sırtında tam gaz devam edenler ya hayatlarına? onlara ne demeli? Bu işçileri daha çok daha çok kar etmek için en az para ve en az iş güvenliği ile çalıştıranlar? Daha çok rüşvet daha çok rüşvet diye ülkenin sadece en zengin kısmının vekili olanlar. herşey para , tüketim olmuş arkadaş. Tüket tüket tüket çok para lazım çookkk eee nasıl kazanılır çok para? illa işin içinde böyle haram vardır işte. Allah ailelere sabır versin.

Lütfen sakin olalım, acılarınızı, üzüntülerinizi anlıyorum ve bugün sizleri kırmak istemiyorum.

mune abla okadar ki üzüldüm kan aglıyor resmen içim insanlar artık sabırları doldu tasıyor bu ne demek ya ne demek masraflardan mıs ta olmuyormus adam korkusundan ismini vermiyor 700 can az değil 700 can bir köyün sayısı bazen buna denk gemiyor 700 aileyi resmen cehennem acısı bekliyor haddimizi asmak niyetinde değiliz ama yeter değilmi bu olaylar yazık günah değilmi 1000 tl verilecekmiş maaş ebe kardeşim niye bu ihmaller ya niye bu canlar gidiyor o acıyı düşünmek beni bu hale soktuysa o aillerin halini nedir aman Allah ım facia resmen bir facia eger bu üzüntüden dolayı haddimizi aştıksak kusura bakma kimse aslında kötü niyetli yazmıyor böle olaylar yaşansın istemiyorlar artık

of ya şu olaydada chp akp muhabbeti dönüyor ya siyasetin Allah belasını versin!!!!

Çok haklısın ve maalesef şunu kabul edelim artık, ihmal var, bu ülkede küçük yaşta çalıştırılan, sgk'sız kaçak çalıştırılan çok insan var, denetlemeler yetersiz, olması gerektiği gibi denetlense bazı şeyler önlenebilir, iş ve işçi güvenliğimiz yok, bunu eleştirmek suç değildir.

Böyle bir katliam varken hâlâ Chp, Akp meselesinin konuşulması ne kadar üzücü. Chp'yi kahraman ilân etmeyi de Akp'yi savunmayı da anlamıyorum. Tüm yönetenler dibine kadar suçlu, az ya da çok suçlu olmaları önemli değil, hepsi ama hepsi suçlu! Bunun lafı bile edilmemeli, canların söz konusu olduğu yerde siyasîlerin nemalanma çalışmalarının canı cehenneme!

bu hazin durumu siyasete alet eden, sağcısının da solcusun da muhafazakarını da Allah bildiği gibi yapsın.

ya bu da moda oldu valla biz napaim arkadasim her kotulugun igrencligin arkasindan bu tayyeap denen mahlukat ve yardakcilari cikiyor. kendisi siyasi bir kisilik malesef. mecburen siyaset yapmis oluyoruz.
sizi de o kadar sindirmisler ki zaten normal ulkelerde bin kere istifa etmis olmasi gereken hukumeti istifaya cagirmamizi bile yadirgiyorsunuz.

Baskakan;
"CHP nin getirdigi yönelge sadece ogunku gundemi degistirmeye yonelikti."

yüreğim sıkışıyor gerçekten nefes alamıyorum
yüzlerce insan öldü
yorumlara bak, tepkiye bak
dayanamıyorum valla dayanamıyorum ben artık

Sabahtan beri sabrediyorum birilerinin alttan alttan birseyleri alet etmeye calismasina yok sabretmeyecegim..
Serecegim ortaliga gercekler neyse..
Iste buda kahraman yapmaya calisilan CHP nin önergesinin gercegi..
Allah biliyor bildigim halde yazmayacaktim ama her 2 sayfada bir birileri bunu söyleyip durunca yetti..

Ya herkes o alttan alttan yaptigina bir son verir yada böyle cevabini alir, sonucta bizdeki sabirda biryere kadar...

Baskakan;
"CHP nin getirdigi yönerge sadece ogunku gundemi degistirmeye yonelikti."

başbakan az önce söyledi,sadce başlıkta soma yazıyormuş,içerikte yokmuş

hayır yanlışlıkla sizin yazıyı alınılamış bulundum arakdaşım kusura bakma.
ben twitter de bu acılı olayı gezi olaylarının yıldönümüne bağlayan insan müseddesinin resmini alıntılamak istemiştim.
özür dilerim

15 gün önceki soru önergesi.....

ben zaten eleşltirilmesin demiyorum ama görüyorumki birileri akpyi birileri chpyi aklama üste çıkarma çabasında ben bunlara kızıyorum. ordaki bekleyen anne baba eş çocukların umrundamı bunlar şuanda

muhalefet felaketten nemalanmaya çalışıyor..
herkes istediği kadar siyaset yapsın..
kim suçluysa ahirette hepsinin cezasını çekicekler..

sorun chp akp meselesi değil o önergeyi akp öne sürüp chp reddetseydi şu an chp'ye tepki veriyor olacaktık
mesele ihmal,mesela ucuz görülen,hiçe sayılan insan canı...

Laf olsun torba dolsun,çamur at izi kalsın.
Önergeyi kabul etmeyenlerin değil konuda Taksime değinenlerin suçu diymi ölen işçiler.
Bak bende sana o gün MHP ve HDP milletvekilinin konuşmalarını yapıştırayım.
SAYIN AKP MİLLETVEKİLLERİ KONU TAKSİME GELDİ DİYE SOMA DAKİ SORUNLARI ALGILAYAMADI İSE BU MİLLETVEKİLLERİMİZ ANLATMIŞ.
CHP LİLERDE YAZILI ÖNERGEDE SUNMUŞLAR.
KONUYU NERDEN ÇARPITSAMDA HÜKÜMETİ SAVUNSAM DİYE UĞRAŞIYORSUN AMA BOŞ UĞRAŞIYORSUN.

dansmarue nun paylaştığı orijinal linki görmeyen tek bir kişinin dahi seçilmiş cümlelere odaklanmaması için linki yeniden paylaşma ihtiyacı duydum. Arkadaşımıza anlatmaktan ziyade yanlış bilgilendirmeyi önlemek istedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…