- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Hicccc urasma.. Hep ayni kisiler, hep ayni senaryo..
Sen heee heee de gec..
AKP düsmanligi gözleri öyle bir kör etmiski yaptiklari her akil almaz acilari ve felaketleri kullanma cabasi dahada AKP yi yükseltiyor onun icin heee hee de gecc..
Birde Soma göcük altindakilere dua etmeye devam edelim..
Bizim dualarimiza ihtiyaclari var..
herzamanki gibi kapata kapata bu hale geldik zaten..
Bu kadar acı varken bukadar can yanmışken umarım susmaz bu insanlar
Konuşmak şuan en çokda onların hakkı!
susmazlar konuşurlar ve birazda olsun hükümetin rotası değişir umarım..
aaaa olurmu öyle şey bizim başbakanla ne alakası var olayın tek suçlu zimbambe başbakanı
aaaa olurmu öyle şey bizim başbakanla ne alakası var olayın tek suçlu zimbambe başbakanı
insanlar konuşmaya korkuyor
gerçekleri söylemeye korkuyor sanmıyorum konusturacaklarını
tabletten yaziyorum o yuzden yanlis yazim varsa simdiden kusura bakmayin
Az once haberlerde mustafaammm diye agalayn bir ana yi gordum yuregim kan agladi o agladi brn agladim birde zonguldak ta isci kaldi bu ihmallere sebeb olan insanlari istifaya cagariyorum canlar gidiyor ama insanlar koltuklarini daha cok seviyor
245 olmuş canların sayısı....Kimbilir eksik verilen sayıyı da katsak neler olur...
arkadaşım hangi hükümet baştaysa ülkede olay olduğunda o sorumludur..gidip başka ülkenin liderini suçlayacak halimiz yok ihmal var işte,gözardı edilmiş..
kiz senin su yorumlarin beni benden aliyor hee bu konununda ustunu kapatacaklar eminim
dimi ya bence de öyle bizim başbakanın bizim ülkemizde olan böyle bir faciayla ne ilgisi olacak tamamen başka biri yani kim bilemem ama başka birileri
zaten demokratik bir ülkede yaşasaydık bu hükümetin şu ana kadar bin kere istifa etmiş olması gerekirdi. o kadar haysiyetsiz, o kadar alçaklar ki yüzleri köseleye dönmüş.
reza'nın önüne yatanlar bilmemkimler...
Ihmalcimi ariyorsunuz.
Bu söylediginizde ciddimisiniz gercekten.
O halde söyleyin
yeni çıkarılacak olan tkk da, bütün sermaye şirketlerine denetim gelecekti ama sagolsun CHP ayrıca tusiad ve tob yasa tekliflerini degiştirdiler
neydi biliyor musunuz istemedikleri maddeler ?
şeffaflık denetimi ?
Neydi bu ? sermaye sirketlerinin hem internet sitesi kurma zorunlulugu hem de bu şirket bünyesinde çalıştırdıkları işçi sayısını yaşlarına varana kadar bildirme zorunlulugu
üstelik chp genel başkan yardımcısı faik beyde denetim yükünün maliyetinden yakınarak aldıkları ve degiştirilmesi için sundukları önerinin yerinde oldugunu beyan etmiştir.
Eger gercekten bir suclu ariyorsaniz, objektif olarak bakabilirsiniz.
Simdi söyleyin bakalim, CHP nin bu yaptigi sey sonrasi ellerine kan bulasmadi mi da, burada bu felaket AKP düsmanligi icin kullaniyor.
Madem herkes samimi madem suclular ortaya cikarilmak isteniyor, bu yukarda CHP nin degistirttigi yasayi nereye koyalim..
Ayrica "coyote" sen kendini bilirsin, uzak dur benden ya.. git az öteye..
yahu madem öyle güney koredeki feribot kazasından sonra başbakan neden istifa etti?bence bunu bi düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?