Türkiye Yasta ....

Bu ülkede her şey AKP'nin yükselmesi üzerine zaten değil mi?

İnsanları öldürüp toplu hatim indirdiniz mi temizilenirsiniz değil mi?

Kulağını aç ve beni duy!

Ben AKP düşmanı değilim. AKP'nin hükümet anlayışının öldürebileceği bir vatandaşım sadece.

İşin komik tarafı ne biliyor musun?

Sen de öylesin.

Bak çok değil daha iki gece önce senin gibi AKP'yi kutsal sayan işçi aileleri, bu vakitlerde muhtemelen yemeğini yemiş çoluk çocuk çay içiyorlardı. Belki Berkin Elvan için toplanan kalabalıkları, tıpkı senin anlamadığın gibi anlamamışlardı.

Emin ol şimdi anladılar!

insanlar konuşmaya korkuyor

gerçekleri söylemeye korkuyor sanmıyorum konusturacaklarını

aaaa olurmu öyle şey bizim başbakanla ne alakası var olayın tek suçlu zimbambe başbakanı

dimi ya bence de öyle bizim başbakanın bizim ülkemizde olan böyle bir faciayla ne ilgisi olacak tamamen başka biri yani kim bilemem ama başka birileri

her zaman ki gibi olan garibana oldu......ne mevki sahibine ne de patronlara hiç bişe olmaz...yine olan fakir ve işçi garibana olur...

245 tane masum fakir can gitti....her şey 1300tl maaaş için...

bence ölenler şehit....ekmek kavgası şehidi....

insanlar konuşmaya korkuyor

gerçekleri söylemeye korkuyor sanmıyorum konusturacaklarını

Napsınlar hemen gözaltı,hemen suikast,olmadı döverek öldürüyolar,olmadı biber gazıyla zehirliyolar,olmadı fişeklerle öldürüyolar..
Ama bunlar canı yanmış analar,eşler,evlatlar söz hakkı onların..

245 olmuş canların sayısı....Kimbilir eksik verilen sayıyı da katsak neler olur...

zaten demokratik bir ülkede yaşasaydık bu hükümetin şu ana kadar bin kere istifa etmiş olması gerekirdi. o kadar haysiyetsiz, o kadar alçaklar ki yüzleri köseleye dönmüş.
reza'nın önüne yatanlar bilmemkimler...

arkadaşım hangi hükümet baştaysa ülkede olay olduğunda o sorumludur..gidip başka ülkenin liderini suçlayacak halimiz yok ihmal var işte,gözardı edilmiş..

Ihmalcimi ariyorsunuz.
Bu söylediginizde ciddimisiniz gercekten.
O halde söyleyin
yeni çıkarılacak olan tkk da, bütün sermaye şirketlerine denetim gelecekti ama sagolsun CHP ayrıca tusiad ve tob yasa tekliflerini degiştirdiler

neydi biliyor musunuz istemedikleri maddeler ?

şeffaflık denetimi ?

Neydi bu ? sermaye sirketlerinin hem internet sitesi kurma zorunlulugu hem de bu şirket bünyesinde çalıştırdıkları işçi sayısını yaşlarına varana kadar bildirme zorunlulugu

üstelik chp genel başkan yardımcısı faik beyde denetim yükünün maliyetinden yakınarak aldıkları ve degiştirilmesi için sundukları önerinin yerinde oldugunu beyan etmiştir.

Eger gercekten bir suclu ariyorsaniz, objektif olarak bakabilirsiniz.

Simdi söyleyin bakalim, CHP nin bu yaptigi sey sonrasi ellerine kan bulasmadi mi da, burada bu felaket AKP düsmanligi icin kullaniyor.

Madem herkes samimi madem suclular ortaya cikarilmak isteniyor, bu yukarda CHP nin degistirttigi yasayi nereye koyalim..

Ayrica "coyote" sen kendini bilirsin, uzak dur benden ya.. git az öteye..

Şu anda Eskişehir Espark önünde eylem var kızlar burası bir hayli kalabalık.birazdan bende katılacağım katillere sessiz kalmayalım!

Son düzenleme:
kiz senin su yorumlarin beni benden aliyor hee bu konununda ustunu kapatacaklar eminim

dimi ya bence de öyle bizim başbakanın bizim ülkemizde olan böyle bir faciayla ne ilgisi olacak tamamen başka biri yani kim bilemem ama başka birileri

yahu madem öyle güney koredeki feribot kazasından sonra başbakan neden istifa etti?bence bunu bi düşünelim

gozlerini birgun toprak doyuracak haberleri yok sanirim

Hala yasa teklifi deniyor ya. 318 mv ile çoğunluğu elinde tutan akp istediği yasayı istediği gibi çıkartır, çıkartıyor da. Komik oluyor bazı savunmalar.

ayy canıııms aynı saçma şeyi kopyalayıp yapıştırmışsın, bak yevmiyenden kesicek sümeyye. dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…