- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Haberlerde soylenen yaralı ve ölü yakınları için güya oluşturulmuş pskolojık destek cadırı.
Halk tv yi actım kurtarılan bir işçi '' komur bandının ustunde gelıyormus ve yığınla varmış hala içerideBen 120 tane saydım akrabam vardı onlar mı diye dıyor.Çok ciddi rakam cıkacak malesef
Adalet mi bu yaGÜnlüğü 45 tl ye calısıyor bu adamlar ya
Ya gerçekten migdem bulandi. Bu nasil bir hayat anlam veremedim ben. Ben durmadan bu sayfayi yeniliyorum, sok içindeyim.
O aileler, o isçiler nasil hakikaten hayal edemem bile. Kömür bandindan cesetler görmek
Tamam siyaset konusulmaz fakat o enerji bakani derhal istifa etmesi gerekiyor diye düsünüyorum!
Biraz saçma olacak fakat keske o laflari söylemeseydi. Kinadigin seyler daima basina geliyor zaten.
45 tlmi? Demekki Türkiyede bir hayat 45 tl degerindeymis(((
afet demek bile ihmali mesrulastırmak caresizlestirmek icin kullanılan bir kelime. uzaya cıkabiliyoruz ancak dere yatagına ev yapıp selde ölenler icin afet iste diyoruz. bu tip olayların hepsine cinayet gozuyle bakıyorum.
bugun bir gazetecinin konusması vardı, madende calısan adamın tek istegi bir keten pantolon alabilmekmis... sofrasına bir kuru ekmek koyabilmek icin insanlar hatlarını ortaya koyuyor, 2kurusun hesabını yapan cebini biraz daha doldurmak icin is guvenligini cok umursamayan birileri yuzunden de kazaya kurban gidebiliyorlar. haberlerde ise 151 mi 157 mi yoksa acıklanmadan onceki o 15kisi ile mi sınırlı diyecek kadar rakamsal degerleri varmıs gibi hesap tutturuyorlar bize. yazık...
02:10 CNN Turk: Bir yangın daha çıktı ve söndürme çalışması yapılıyor. Arama kurtarma çalışmalarına ara verildi.
Arkadaslar son sayı 393 kişi oldugu yönde.
Tvler hepsi hikaye tırlarla tasınıyormus su anda ölüler Kırkağac ılcesıne.
http://www.gercekgundem.com/guncel/44065/iste-soma-gorusmesinin-tutanaklarikızlar size bi şey soracam cnn türkteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam orda bi tlf konuşması geçti
ve kazanın sadece 'trafodan' kaynaklanmadığını hatta çok küçük bi ihtimalle trafodan kaynaklandığını
kazanın sebebinin başka bi nedenden dolayı olduğunu ve göz göre göre bu kazanın meydana geldiğini söyledi
madem kazanın bu kadar göz göre göre geleceğini görürler de neden önlem almazlar?
bi de trafodan kaynaklanmadığınız söylemesi beni çok şaşırttı
sanırım bu kazanın sebebi başka ve biliyorlar neden olduğunu ama söylemeye korkuyorlar gibime geldi
siz böyle bişeye denk geldiniz mi?
İstifa etmeyecek.
İhmal yok diyor adam baksana.
Her şeyi geçtim Allah korkusu yok bunlarda vay halimize...
Arkadaslar son sayı 393 kişi oldugu yönde.
Tvler hepsi hikaye tırlarla tasınıyormus su anda ölüler Kırkağac ılcesıne.
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası
Eki Görüntüle 1113019
neeeeeee
o zaman 1000den fazla mı işçi vardı içerde? İnanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?