Türkiye Yasta ....

Ya gerçekten migdem bulandi. Bu nasil bir hayat anlam veremedim ben. Ben durmadan bu sayfayi yeniliyorum, sok içindeyim.
O aileler, o isçiler nasil hakikaten hayal edemem bile. Kömür bandindan cesetler görmek

Tamam siyaset konusulmaz fakat o enerji bakani derhal istifa etmesi gerekiyor diye düsünüyorum!
Biraz saçma olacak fakat keske o laflari söylemeseydi. Kinadigin seyler daima basina geliyor zaten.

45 tlmi? Demekki Türkiyede bir hayat 45 tl degerindeymis (((

Güney Kore'de 200 çocuk feribot kazasında öldü ve başbakan istifa etti ama bunlar kader deyip geçecekler ya adaletsizsin dünya!

LG-P710 Tapatalk

İstifa etmeyecek.
İhmal yok diyor adam baksana.
Her şeyi geçtim Allah korkusu yok bunlarda vay halimize...

Sanırım Japonya'da bir aile açlıktan öldü diye başbakan istifa etti.. Hepimiz ölsek ne fayda.. Herkes yerinde rahat

Haklısın canım buna afet denmez bu resmen katliamm tek duamız sayının artmaması yönünde şu an üzüntüden meraktan ağlamaktan uyuyamayan yüzlerce aileyi düşündükçe içim kan ağlıyor kelimelerin tükendiği an malesef

kızlar size bi şey soracam cnn türkteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam orda bi tlf konuşması geçti
ve kazanın sadece 'trafodan' kaynaklanmadığını hatta çok küçük bi ihtimalle trafodan kaynaklandığını
kazanın sebebinin başka bi nedenden dolayı olduğunu ve göz göre göre bu kazanın meydana geldiğini söyledi
madem kazanın bu kadar göz göre göre geleceğini görürler de neden önlem almazlar?
bi de trafodan kaynaklanmadığınız söylemesi beni çok şaşırttı
sanırım bu kazanın sebebi başka ve biliyorlar neden olduğunu ama söylemeye korkuyorlar gibime geldi
siz böyle bişeye denk geldiniz mi?

02:10 CNN Turk: Bir yangın daha çıktı ve söndürme çalışması yapılıyor. Arama kurtarma çalışmalarına ara verildi.

Arkadaslar son sayı 393 kişi oldugu yönde.
Tvler hepsi hikaye tırlarla tasınıyormus su anda ölüler Kırkağac ılcesıne.

İşçiler yürümesin diye aldığınızı önlemlerin 10'da 1'ini işçiler ölmesin diye alsaydınız bunca vebali taşımayacaktınız

Sen sıcacık yatağnda yatıyorsun kimileri hala toprak altnda hayata tutunmaya çalşıyo sayın Bakanım!

02:10 CNN Turk: Bir yangın daha çıktı ve söndürme çalışması yapılıyor. Arama kurtarma çalışmalarına ara verildi.

ya bunlar nasıl arama kurtarma yapıyorlar arkadaş ya nasıl önlem almazlar
hani maden ocağının her tarafına erişmişlerdi her şey kontrol altındaydı

http://www.gercekgundem.com/guncel/44065/iste-soma-gorusmesinin-tutanaklari

İşte belgesi
biraz uzun açıkçası hepsini ben de okumadım
ama göz göre göre katliam yapıldığının göstergesi bu işte.

İstifa etmeyecek.
İhmal yok diyor adam baksana.
Her şeyi geçtim Allah korkusu yok bunlarda vay halimize...

Benimde allah korkum yok fakat vicdan denilen sey var! Bu nasil bir vicdansizlik!
Su an netten cnn türke bakiyorum ve isçilerin oksijen maskalarinda sadece 45
dakika yetecek kadar oksijen varmis! Yahu bu nasil olur! Bide ihmal yok diyorlar!

Resmen çildiracam ben burda!

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası
Eki Görüntüle 1113019

Ve cnn türkte buna "teknik ariza" deniliyor "yapilcak birsey yokmus" sanki bir evde elektriklerin kesilmesinden bahs eder gibi
öyle hafif hafif konusuyorlar!

Derhal kapattim cnn türkü, baska netten izliyebilecegim kanallari tavsiye edebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…