- Konu Sahibi seker_parem
-
İstanbulda boğaz içi tıp merkezinde 12.11.2010 tarihinde Dr. veli aslan a oldum şu anlık çok memnunum daha çok yeni zamanla güzelleşiyor :) beni eklersen albümlerinden görebilirsin sen yurt dışından mısın ?
selam, ben de yurt disinda yasiyorum 14 gunlugune istanbula gittim gittigimin ertesi gunu ameliyat oldum 12 gunsonrada dondum ucakla..
eger benim gibi kisa sure icinde geri donmek gerekiyorsa, doktorundan ucmaya engeli yoktur gibisinden bir rapor al canim, cunku ben bilmiyordum, havaalaninda sorun yasadim, ucaga almiyorlardi az daha
doktorla telefonda konustum geldikten bi kac kere kafama takilan bazi seyler icin birde 1 ay doldugunda fotograflarimi gonderdim mailine.
sukur hic bir sorunum yok simdilik, az sislerim var..
cok tatli bi burnusum oldu
sevgiler
bende almanyadan kalktim taa istanbula gittim bende ameliyatimi 10.07.2010 tarihinde mavis doktorum emre ilhana oldum..ve kendisinden coook memnunum..acayip mutluyum...forumdan takip edersen acdigim konulara vede albume bakabilirsin.öptüm
:) canım benim bu arkadaşla biz aynı doktora ameliyat olduk :)) valla hem uygun hemde çok iyi doktor benim burnum nazar değmesin bana göre çok güzel oldu dün randevum vardı çok şişmiş dedi çok masaj verdi bana :) ayrıca arkadaşın dediği doğruymuş birde havalanında sorun yaşam bi daha :)
ayrıca korkma hiçbişe hissetmiyorsun oluyor bitiyor 15 günede kendini tamamen toparlamış oluyorsun canım
bu arada irise nasılsın nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?