- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Bende herşey çok açık zaten
Hayal ettiğim pazar bu değil. YoruldumYok valla siyasetten anlamıyorum, burda da yapmıyorum ki niye siyasete gireyim? sizin yorumlarınız ne kadar siyasiyse benimkiler de anca o kadar işte ...ayrıca ben sizin argümanlarınızı sonuna kadar destekliyorum, en büyük destekçiniz benim, bana niye kızdınız ki
Aslında keşke öyle olsa, hizmetin ve eşyanın bedeli değişmese, birim üzerinden eşit olsa onlar 5000 birime ameliyat olsa biz de 40000 birime Mercedes BMW alsak, dünya ne kadar güzel olurdu değil mi?Yahu biz 20K TL oduyorsak onlardan 20K Euro mu isteniyor? Insaf ya.
Aslında keşke öyle olsa, hizmetin ve eşyanın bedeli değişmese, birim üzerinden eşit olsa onlar 5000 birime ameliyat olsa biz de 40000 birime Mercedes BMW alsak, dünya ne kadar güzel olurdu değil mi?
Araba konusu ile estetik konusu gerçekten benzer mi? Rica ediyorum bana açıkla cherryEee tabi ki gümrük vergisi var, değerli taşınmaz mallar için
Düğün takılarını Almanyaya sokarken vergi kaçıran, gümrükte yakalanan teyzeleri görmüşsünüzdür
Aynı şekilde Almanyadan kafana göre araba getirip satamazsın. Ben dönmeyi düşünüyorum araştırdım, kesin dönüş yapacağını beyan ederek az biraz vergi indirimi alaraktan yapabilirsin o kadarOnun dışında yabancı plakalı arabayı 6 aydan fazla Türkiyede bırakamazsın veya satamazsın geri götürmek zorundasın
Boşver , güzel aydınlatmalı bir okadarda hararetli tartışma oldu bence . Git güzel bir kahve yap içHayal ettiğim pazar bu değil. Yoruldum
Aslında benzetme şurda var , tüm ülkeler yabancılara otomatik olarak farklı fiyatlar uyguluyor .Araba konusu ile estetik konusu gerçekten benzer mi? Rica ediyorum bana açıkla cherryhımm senin burnun güzelleşmiş değerin artmış mı diyollar
Estetik turizmide farklı bir şey ama araba nasıl ki ülkesine milyar dolarlar kazandırıyor bu estetik turizminde de ülkeye milyar dolarlar kazandırıyor. Şu an Türkiye yurt dışından estetik ameliyatı için gelenler bakımından 5. sırada yanlış hatırlamıyorsam. Misal siz yurt dışında yaşıyorsunuz var sayalım. Ülkenizde 50 bıne tekabül ediyor burda 40 bin ve daha alanında tanınmış isimler var. Nereyi tercih edersınız. Bir de bakın her doktor aynı değil bu sene erkek kardeşim burun ameliyatı oldu. 50 bin diyen 3 doktor diğerleri 35 25 civarı yani bu da bir pazar aslında. Daha sonra 8 bıne bulduk gayette çok güzel oldu. Şimdi doktorlar dünya pazarında neyin ne olduğunu biliyor ona göre fiyat ortalaması belirliyorlar.Araba konusu ile estetik konusu gerçekten benzer mi? Rica ediyorum bana açıkla cherryhımm senin burnun güzelleşmiş değerin artmış mı diyollar
Yok araba kesinlikle ihtiyaç, can taşıyorsun sonuçta, estetik öyle değil , kaza filan geçirip sağlığın için çok gerekli değilse çok keyfi benceAraba konusu ile estetik konusu gerçekten benzer mi? Rica ediyorum bana açıkla cherryhımm senin burnun güzelleşmiş değerin artmış mı diyollar
Ben bilgiliyim diye iddia etmedim mantığıma vicdanıma ters ben gidip suyu 1 tl ye alıyorsam yurt dısından gelende 1 tl ye alıyor dimi estetik olunca ne oluyor ama şaşirmıyorum bu ulkeden ümidi keseli çok olduYorumlarinizdan ben pek emin olamadim ama.
Senden ne isteyebilirimkiYaptırmayın o zaman. Olduğunuz yerde yaptırın gitsin, bizden ne istiyorsunuz tam olarak?
Zorunlu tıbbi giderlerde uygulasın tabi ki bunlar nedir ödediğiniz vergilerin karşılığında aldığınız sosyal devletin gereği olan hizmetler. Ama serbest piyasada ben buna olumlu bakamıyorum.Aslında benzetme şurda var , tüm ülkeler yabancılara otomatik olarak farklı fiyatlar uyguluyor .
Aynen öyle, birkaç kişi daha var öyle yaparım :)Ben konusahibi yerinde olsam baska doktorlarla görüşürüm, 1 tanesi boyle dedi diye genelleme yapmak da saçma. Cok iyi biliyorum yabancilara da tl olarak fiyat veren doktor cok.
Bu doktora da parasi cok olan gidiyor demekki, tek estetikci degil ya baska doktorlarla görüş ona gore birini seçersin konu sahibi.
Estetik mecburi olmadığı içindir belki . Hani özel uygulamaya giriyor ya ondan olabilir .Ben bilgiliyim diye iddia etmedim mantığıma vicdanıma ters ben gidip suyu 1 tl ye alıyorsam yurt dısından gelende 1 tl ye alıyor dimi estetik olunca ne oluyor ama şaşirmıyorum bu ulkeden ümidi keseli çok oldusize çok bilgili hayatınızda başarılar :)
Peki sana niye yurtdışında suyu 1 TL ye vermiyorlar güzel bibim? Neden onlar 1 Euro'ya alıyor da sen Almanya ya gidince 10 TL veriyorsun bı şişe suya? Kazıklıyorlar mı yoksa bizi?Ben bilgiliyim diye iddia etmedim mantığıma vicdanıma ters ben gidip suyu 1 tl ye alıyorsam yurt dısından gelende 1 tl ye alıyor dimi estetik olunca ne oluyor ama şaşirmıyorum bu ulkeden ümidi keseli çok oldusize çok bilgili hayatınızda başarılar :)
Olduğun yerde ne kadar fiyat ? Birde Medical park doktorlarınada bak biz 8 bıne yapmıştık.Aynen öyle, birkaç kişi daha var öyle yaparım :)
Ben bilgiliyim diye iddia etmedim mantığıma vicdanıma ters ben gidip suyu 1 tl ye alıyorsam yurt dısından gelende 1 tl ye alıyor dimi estetik olunca ne oluyor ama şaşirmıyorum bu ulkeden ümidi keseli çok oldusize çok bilgili hayatınızda başarılar :)
Yabancılardan kastım , o ülkede yaşamayan ve vergi ödemeyen insanlar . Zorunlu tıbbı giderler de ise yabancılar yine farklı bir ücret ödüyor ama üklerine döndüklerinde sigortadan alabiliyorlar . Ama sigorta estetiği kapsamıyor . Ay üç kez okudum soruyu anlamak icinZorunlu tıbbi giderlerde uygulasın tabi ki bunlar nedir ödediğiniz vergilerin karşılığında aldığınız sosyal devletin gereği olan hizmetler. Ama serbest piyasada ben buna olumlu bakamıyorum.
Ben de ben de..serbest piyasa da bı araba onlara 40000 olan bana 1000000 birim , oZorunlu tıbbi giderlerde uygulasın tabi ki bunlar nedir ödediğiniz vergilerin karşılığında aldığınız sosyal devletin gereği olan hizmetler. Ama serbest piyasada ben buna olumlu bakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?