Türkiyede ameliyat olmak

Öyleyse fırsatçılık dedim zaten bende birileri öyle birim odese normal yazdığı için yazdım onu yoksa 3 bin 4 bin euroya kimse birsey demiyor ha bence zaten tl fiyatı verilmeli saçma geliyor euro

Doktorlarin firsatcilik yaptigi falan yok. Bakma konu sahibinin burada magdur edebiyati yaptigina ve anlamadan yorum yapanlara. Turkiye estetik alaninda oldukca basarili doktorlara sahip ve onlar da emeginin hakkini aliyorlar.

Aksini dusunen varsa da kendi yasadigi ulkede yaptirsin.

İşte demek istedigim sana 25 bine yapiyorsa yurt dışindan gelene 50 bin dememeli sırf euro dolar kazanıyor diye bilemiyorum bana haksızlık olarak geliyor

Ya tamam işte son cümlenizde demek istiyorsunuz ki beğenmiyorsan yaptırma fiyatım bu ne kadar doğru tartışıyoruz işte

Kusura bakmayın da, tatile gelirken ya da bir otel rezervasyonu yaptırırken, turiste çok ucuz hatta peşkeş çekiliyor bu ülkede.
O zaman türk vatandaşlığınızı mı kullandınız, diğerini mi?

İşinize gelince öyle, gelmeyince değil mesele.
Elbet biraz daha pahalıdır, vatandaşa 5 birim ise size 7 dir ‘sağlık turizmi’ bunun adı, bu da her zaman böyledir, bizim ülkemize ait değil.

Bunun gurbetçi ile ne alakası var? Siz o arabayı Almanya da alacağınız zaman size deseler ki sen türk vatandaşısın bu yüzden sana bu araba bu kadar o zaman haklısınız. Konu bu değil.
Ama eşyanın ve hizmetin bedeli bu kadar değişmemeli, sırf orda yaşamıyorum diye etik değil bu kadar fark olması sonuçta eşyanın ve hizmetin bedeli aynı olmalı global olarak düşünmeliyiz değil mi?(aynen Sizin cümlelerinizle)

Bunun gurbetçi ile ne alakası var? Siz o arabayı Almanya da alacağınız zaman size deseler ki sen türk vatandaşısın bu yüzden sana bu araba bu kadar o zaman haklısınız. Konu bu değil.
Almanya yada Avrupa yerleşim numaran yoksa alamazsın zaten . Türkiye’ye getirirken bir ton vergi ödersin

İşte demek istedigim sana 25 bine yapiyorsa yurt dışindan gelene 50 bin dememeli sırf euro dolar kazanıyor diye bilemiyorum bana haksızlık olarak geliyor
Yok şimdi rinoplasti 25 ise yurt dışından gelemden 7 bın en fazla alıyordur. Dediğim rakam revizyon için çünkü ben şu an revizyon yaptırmak istersem 25 değil 40 bın öderım. Yabancıda 6 7 bın fazla öder. Belki biraz daha fazla bunun sebebi o ülkelerin yaptığı ameliyatların ücretleri belli ona göre fiyat ortalaması belirleniyor. Misal ben 40 ödüyorum burada konu sahibide revizyona o ülkede 90 bın ödemek yerine geliyor buraya en fazla bak en fazla 55 60 ödüyordur. O da ülkelerin belli fiyat ortalaması olduğu için

Bı de bütün malzemeler dövizle alınıyor

Ama eşyanın ve hizmetin bedeli bu kadar değişmemeli, sırf orda yaşamıyorum diye etik değil bu kadar fark olması sonuçta eşyanın ve hizmetin bedeli aynı olmalı global olarak düşünmeliyiz değil mi?
Daha önceki yorumumu tekrar ediyorum. Bu kadar şikayetçiysen siyasete gir. Kadınlar kulübünde yazarak bir arpa boyu yol alamazsın.

Ya tamam işte son cümlenizde demek istiyorsunuz ki beğenmiyorsan yaptırma fiyatım bu ne kadar doğru tartışıyoruz işte

Bak o 50K'yi yurt disindaki fiyatlara gore ayarliyor. Diyor ki Dr. X 6.000 Euro aliyorsa ben de 50K alirim. Bunu bizzat bir doktordan duymam.

2 ayni degerin ederi niye ayni olmasin ki?

Ben bizzat otelden alıyorum. Hatta son zamanlarda küçük butik oteller tercihim

Ama eşyanın ve hizmetin bedeli bu kadar değişmemeli, sırf orda yaşamıyorum diye etik değil bu kadar fark olması sonuçta eşyanın ve hizmetin bedeli aynı olmalı global olarak düşünmeliyiz değil mi?
E tamam gidip ordan alsan sana 1m tl demiyor ki adamlar 40bin dolarsa 40bin dolar diyor bizim tl miz değersizse adamlar napsın sabahtan beri onu savunuyoruz burda bana 10bin tl olan şey baskasına da 10bin tl olur çikıp 5 bin 10 bim euro demezsin neyse o denir

Her yorumu okuyamadım ama sonlara doğru baktığımda bazılarının yalan söylediğimi düşünmüş. Yazık, durduk yere neden yalan söyleyeyim? Bir fotoğrafta whapptan kendi yazdığım mesajı görüyorsunuz (fotoğrafımı görmeden), diğer fotoğrafta ise türkiyede yaşayan bi kadının yazdığı yorum (TL, fiyatı).

En düşük fiyat desek, 8000 bin euro = 76169 TL eder. 12 bin euro ise 100 bini aşıyor :)
Şimdi 18 bin TL ile 76 bin TL'yi aynı kefeyemi koyuyorsunuz?

Son düzenleme:
Bı de bütün malzemeler dövizle alınıyor
Pirayecim bu bizde değil bütün ülkelerde genelde bu böyledir. Sonuçta amaç buraya turist olarak gezmeye değil estetik için geliyor. Almanya dan biz araç aldık. 400 bin X6 ama aracı buradan alırsan 2 milyona geliyor. Her ülke önce kendi halkına ayrıcalık verir. Şimdi sen o kadar devlete ota boka para veriyorsun ama yurt dışından gelen biri senle aynı ayrıcalığı alıcak bu gerçekten anormal olur ki o konu sahıbının dediği gibi uçuk fiyatlar yok

8 bin euro bile olsa arada uçurumlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…