• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de boşanabilir miyim?

KaradenizliBayan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
113
151
103
33
Yaklaşık 4 5 ay önce Almanya'ya Gelin geldim sanırım en büyük Hayatımın Hatası bu onu öyle çok sevdim ki ne hayallerle geldim buraya Ama evlendikten sonra hem onun hem ailesinin gerçek yüzünü öğrendim zaten daha önce konu açmıştım beni resmen hizmetçi yerine koyuyorlar diye Gelelim asıl konuya Gene aynı sorunlarım var Bir türlü buraya alışamadım sürekli gururumu kıracak davranışlar sergiliyor hepsi hiçbir şey belli etmiyorum Ama zamana bıraktım herşeyi ayrı evdeyim ama inanın sanki eşimin ailesiyle yaşıyor gibi hayatım var bir gün oraya gitmeyeyim neredesin Niye gelmiyorsun gibi sorular sorup duruyorlar ağzımı açamıyorum sürekli onlara hesap vermekten bıktım korkak biriyim karşılık veremiyorum çünkü ailem bana saygılı olmayı öğretti birkaç ay sonra Türkiye'ye tatile gideceğim o zaman boşanma davası açmayı düşünüyorum ama eşimin boşanmayı kabul etmemesine düşünüyorum Onlardan hiçbir şey istemiyorum ne bana taktığı altınları istiyorum ne de mihir sadece boşanmak istiyorum gözüm Gönlüm Tok Siz siz olun kimseyi kendiniz gibi görmeyin gerçekten insanlar evlendikten sonra çoğu değişiyor herkesi demiyorum ben Türkiye'de dava açmak istiyorum O da bende Türk vatandaşıyız ağustos 2016da nikah kıydık Temmuz 2017'de Düğünümüz oldu buraya geldim o zaman Yani nikah kıyılalı bir yıldan fazla oldu... nasıl dava açabilirim acaba Türkiye'de hemen boşanabilir miyim çünkü bir an önce kurtulmak istiyorum o ve ailesinden..:KK43:

Türkiye'ye giderken altınlarını da al. Kusura bakma asla paracı değilim ama madur olan sensin aende geçimini sağlaman lazım bineği tazminat olarak gör altınları şakın onlara bırakma... hiç yapamadın bari yarısını al güvenin olsun..

Türkiye'ye giderken altınlarını da al. Kusura bakma asla paracı değilim ama madur olan sensin aende geçimini sağlaman lazım bineği tazminat olarak gör altınları şakın onlara bırakma... hiç yapamadın bari yarısını al güvenin olsun..

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, gönlünüz bol olabilir ama hakkınız olanı onlara bırakacağınıza gidip fakir fukaraya verir, ayaklarınızın üstünde durursunuz

Çekişmeli boşanmak istemiyorum ki anında boşanmak istiyorum.

Ne olacak ki sen Türkiye'ye geldikten sonra kendi evine yerlestikten sonra kapında yatsa ne olur. Şu yazdıklarından herşeyi kendi içinde yaşadığını ve karşı tarafa hiç tepki vermediğini anlıyorum. Doğru mu? ben dönmüyorum boşanıyor dediğin zaman şok yaşayacaklar galiba

Neden öncelikle bu durumu çözebilmek için eşinle konuşmuyorsun? Belli ki hiç birşeyden haberi yok. İçine atarak ve farklı davranarak yanlış yapıyorsun. Ve bence bu ciddi bir rahatsızlıktır. Öncelikle konuş düşüncelerini belli et böyle kaçar gibi tatile gittiğinde boşanma davası açılmaz. Evlilik bu tabi ki sorunlar yaşayabilirsin. Evleneli daha 4 ay olmuş ve eşinin ailesi ile ilgili sorunların var anlaşılan eşinle değil. Belki konuşursan birşeyler düzelebilir..

Karistirmiyorsam eski konunu hatirliyorum.

Esindeki potansiyeli sen daha iyi bilirsin. Ama bence bosver protokolu anlasmayi falan. Cunku bence esinde bosanma lafini duyunca seni tatile turkiyeye yollamayip alikoyacak potansiyel var.

Gel burda ac dayani. Gec olsun guc olmasin.

Back
X