- 20 Ekim 2017
- 113
- 151
- 103
- 33
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
Yaklaşık 4 5 ay önce Almanya'ya Gelin geldim sanırım en büyük Hayatımın Hatası bu onu öyle çok sevdim ki ne hayallerle geldim buraya Ama evlendikten sonra hem onun hem ailesinin gerçek yüzünü öğrendim zaten daha önce konu açmıştım beni resmen hizmetçi yerine koyuyorlar diye Gelelim asıl konuya Gene aynı sorunlarım var Bir türlü buraya alışamadım sürekli gururumu kıracak davranışlar sergiliyor hepsi hiçbir şey belli etmiyorum Ama zamana bıraktım herşeyi ayrı evdeyim ama inanın sanki eşimin ailesiyle yaşıyor gibi hayatım var bir gün oraya gitmeyeyim neredesin Niye gelmiyorsun gibi sorular sorup duruyorlar ağzımı açamıyorum sürekli onlara hesap vermekten bıktım korkak biriyim karşılık veremiyorum çünkü ailem bana saygılı olmayı öğretti birkaç ay sonra Türkiye'ye tatile gideceğim o zaman boşanma davası açmayı düşünüyorum ama eşimin boşanmayı kabul etmemesine düşünüyorum Onlardan hiçbir şey istemiyorum ne bana taktığı altınları istiyorum ne de mihir sadece boşanmak istiyorum gözüm Gönlüm Tok Siz siz olun kimseyi kendiniz gibi görmeyin gerçekten insanlar evlendikten sonra çoğu değişiyor herkesi demiyorum ben Türkiye'de dava açmak istiyorum O da bende Türk vatandaşıyız ağustos 2016da nikah kıydık Temmuz 2017'de Düğünümüz oldu buraya geldim o zaman Yani nikah kıyılalı bir yıldan fazla oldu... nasıl dava açabilirim acaba Türkiye'de hemen boşanabilir miyim çünkü bir an önce kurtulmak istiyorum o ve ailesinden..