canım bence sen,nasıl böyle bir hata yaptım 2.5 ay için kız adım dula çıktı diye aslında kendini suçluyorsun... çünkü kızımda ilk geldiği günlerde böyle düşünüyordu...emin ol insanlar sizin kadar düşünmüyorlar düşünselerde bir süre sonra başka olaylar olacak ve unutacaklar...ne olur üzme kendini hatta 2.5 ayda bittiği için sevin bile...olacağı varmış olmuş diye düşün...benim de kızım 16 aylık evliliğini bitirdi...asla yaşantısını değiştirmsine izin vermedik, eve kapatmadık, aksine üzülüp psikolojisi bozulmasın diye biz çıkmasını gezmesini sağladık çünkü benim kızım depresyona girseydi işinden, sosyal yaşantısından olsaydı üzülen,uğraşan yine biz olacaktık laf söz edenler dışardan bakacaktı...herkes kapısını kapatır çeker gider ama sıkıntıyı anne baba çeker... siz yanlış bişey yapmadınız ki telli duvaklı gelin oldunuz ne haltlar yiyip kızım diye gezenlerden değilsiniz...ve bence çok güçlü kadınlarsınız...biz kızım döndükten 2 ay sonra evi ve semti değiştirdik böylesi daha iyi oldu... aslında amacım daha geniş bir evdi ama hepiiz için çok iyi oldu...bana da eşime de kızıma da kimse sormadı ne oldu diye gerekli açıklamayı yaptık ve olay bitti.. bu kişinin ve ailenin duruşuyla ilgili bir şey...herkes kendi hayatını yaşar ve bir kez yaşar...üzme yavrum tatlı canını bu iş bir tek senin başnda değil...sevgilerimle...