akdeniz atesiymis anemi daha farkli sanirimKoah hastası denilmişti ama raporlara göre fmf(akdeniz anemisi) ve ankilozan spondilit hastalıkları varmış, tabii ne kadar doğru bilinmez. Koaha dair birşey yok
akdeniz atesiymis anemi daha farkli sanirim
Korkutmak istemiyorum ama "Bizim nasılsa bağışıklığımız var yeaa" diye düşünülmesin artık herkes dikkat etsin hijyenine ve sosyal izolasyonuna. İngiltere'de 21 yaşında genç bir kadın COVID-19tan vefat etti ve daha önce bilinen tıbbi hastalık geçmişi yok.
Idrakyollariiltihabi
Büyüyünce senin gibi olmak istiyorumHazır yeri geldi, virüsten hızlı yayılan komşulara da selam edeyim, 2 dakika terasa nefes almaya çıkınca hu huuu komşu biz geldik salgından kaçtık diyen komşular, oturtamadınız büyükşehirlerdeki evlerinizde,sağolun var olun aziiiiizzz komşular sayenizde yakında topyekün karantinaya alınırsak sizi en derin duygularımla anacağım solunum cihazı takılmış tık nefes halde yaşamaya çalışırsam, aferin aferin çoluk çocuğu da salın sokaklara, cıyaklamalarına kurban.
Tekrarlayan ateş, ağrı, vücudun zarla kaplı bölgelerinde karın, akciğer zarı, kalp zarı gibi tekrarlayan iltihaplanma atakları görülür..tanimda boyle yaziyor Allah rahmet eylesinEvet olabilir, eski tweetlerine bakıyorum sürekli grip olduğunu korunmasına rağmen sürekli hasta olduğunu yazmış. Sanrım bağışıklığı çok düşüktüMekanı cennet olsun, kıyamam gencecik
Bana da sorgulattın hayatı gülüm eksik olma ve kuvvetle muhtemel yazının son paragrafında herkes sorgulayacak. Hatta o çatallaşmaya başlayan ergen erkek seslerini duyacak.
Bu arada 3 buçuk yaşındaki oğlumu akşam üzeri gelince karşıma alıp konuşacağım ve kendisine ergenliğe girmeyi yasakladığımı söyleyeceğim.
Yakınında ergen varsa kapı eşiğini falan ilaçla. Apartmandan geçerken bile beklemiş don kokar her yer ahajwndneje.
Taşlar yerine oturuyor şöyan. Tuvalet kağıdı...
Yok annem almayayım :)))) sakin hayatıma senin ki kadar aksiyon fazla gelir, kalp yapar şeker tansiyon yaparAbla benim renkli hayatıma sahip olmanız mümkün değil. Her günüm neşe, her günüm karnaval. Benim komşularımın eline su dökemez senin komşular taam mı.
Allahım sen koru nişanlım da fmf hastasıakdeniz atesiymis anemi daha farkli sanirim
Eki Görüntüle 2608939
Bir de şöyle bir şey var. Ölüm oranı ileri yaşta daha yüksek olsa da gençler bulaşıcılığa daha açık.
Sayfaları tam okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama İran'daki çocuğun astımı varmışDün İran'da 6 yaşındaki bir çocuk daha hayatını kaybetti maalesef ama farklı bir rahatsızlığı var mıydı yazmıyor herhangi bir kaynakta. Bilgi bu kadar.
Amerika'da da 18 yaş altı ilk ölüm gerçekleşti dün, herhangi bir hastalığı yokmuş onun da maalesef.
Küpeşteye takıldım, ilk kez duydumAfiyet olsun bu arada
Vallaha evden her alışverişe çıkan aile bireyi için askere gidiyormuş gibi hissediyorum doğuda terörün çok olduğu yere yarım saat bir saat asker yolu gözlüyorum....
Bir de aklı çelinip askerlikten kaçmışsa sokaklards coronanın fink attığı yerlerde gezıyorsa diye dusunup üzülüyorum(psikopatlık başladı)
Annem için zaten o suriyedeki idlib bölgesinde
Onun için şafak sayıyorum kfdjdjddj
Harbiden bu yani olay
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versinEvet olabilir, eski tweetlerine bakıyorum sürekli grip olduğunu korunmasına rağmen sürekli hasta olduğunu yazmış. Sanrım bağışıklığı çok düşüktüMekanı cennet olsun, kıyamam gencecik
Malesef ben de böyleyim tartıya çıktıkça moralim bozuluyor 45i de gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?