bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Koah hastası denilmişti ama raporlara göre fmf(akdeniz anemisi) ve ankilozan spondilit hastalıkları varmış, tabii ne kadar doğru bilinmez. Koaha dair birşey yok
akdeniz atesiymis anemi daha farkli sanirim

Bir de şöyle bir şey var. Ölüm oranı ileri yaşta daha yüksek olsa da gençler bulaşıcılığa daha açık.

Abla benim renkli hayatıma sahip olmanız mümkün değil. Her günüm neşe, her günüm karnaval. Benim komşularımın eline su dökemez senin komşular taam mı.

Tekrarlayan ateş, ağrı, vücudun zarla kaplı bölgelerinde karın, akciğer zarı, kalp zarı gibi tekrarlayan iltihaplanma atakları görülür..tanimda boyle yaziyor Allah rahmet eylesin

Yakınında ergen varsa kapı eşiğini falan ilaçla. Apartmandan geçerken bile beklemiş don kokar her yer ahajwndneje.

Abla benim renkli hayatıma sahip olmanız mümkün değil. Her günüm neşe, her günüm karnaval. Benim komşularımın eline su dökemez senin komşular taam mı.
Yok annem almayayım :)))) sakin hayatıma senin ki kadar aksiyon fazla gelir, kalp yapar şeker tansiyon yapar

Eki Görüntüle 2608939
Bir de şöyle bir şey var. Ölüm oranı ileri yaşta daha yüksek olsa da gençler bulaşıcılığa daha açık.

Kesinlikle. Ekstra olarak gençler "%80i hafif atlatıyor" cümlesini duyunca haa ayakta atlatırız yauuv diyor ama hastanede solunum desteği alma sürecine gelene kadar zaten "hafif" olarak nitelendiriliyorsunuz. Bu kız hakkında tam net bilgi yok ama şimdilik belli bir tıbbi hastalık geçmişi yok ve obez değil.

Vallaha evden her alışverişe çıkan aile bireyi için askere gidiyormuş gibi hissediyorum doğuda terörün çok olduğu yere yarım saat bir saat asker yolu gözlüyorum....

Bir de aklı çelinip askerlikten kaçmışsa sokaklards coronanın fink attığı yerlerde gezıyorsa diye dusunup üzülüyorum(psikopatlık başladı)

Annem için zaten o suriyedeki idlib bölgesinde
Onun için şafak sayıyorum kfdjdjddj

Harbiden bu yani olay

Sayfaları tam okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama İran'daki çocuğun astımı varmış

Küpeşteye takıldım, ilk kez duydum Afiyet olsun bu arada

Pencerelerin dışında balkon desen değil, mermer cam önü desen değil,camlar ve profillerden oluşan, temizlerken adamın anasını ağlatan ve asla da tam anlamıyla temiz olmayan çıkıntılar , sıyırıcam onların yüzünden

Beyimi de alıp buralardan kaçasım var ya, imkansızı istiyorum ama. Durduk yere içim şişti balkondan bir temiz hava alıp geleyim ehehe.

Eşim fazla abartıyorsun diyor .gereksiz yere dısarı cıktıgı ıcın uyarıyorum.ailesiyle misafırcılık oynamak istiyor.kabul etmıyorum.

O değil de beni en çok yoran dışarıdan gelinceki dezenfekte işlemleri Bugün bir de eşimle beraber çıktık mecburen doktor kontrolüne diye.. Dönüşte markete de uğradık eksik gedikler için.. Eve gelip hem kendimizi hem de aldıklarımızı dezenfekte etmekten pert durumdayım, kendime gelemiyorum saatlerdir.. Bir de toplu taşıma kullanmayalım diye yürüyerek gidip geldik hastaneye, 40 dk sürüyor gidiş.. Eş kişisi saatlerdir uyuyor, ben gündüz uykusu uyuyamama lanetime sarılmış koltukta uzanıyorum. Allah okb si olanlara yardım etsin, cidden zor..

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin sık sık grip mi oluyormuş eşim evde otururken dahi hasta olan biri, kızımın bünyesi de babasına çekmiş, ben onları nasıl koruyacağım bilmiyorum, tek yaşasam zerre korkmazdım, ölene üzülürken ailem için endişelenmeye başladım, bu salgın bu şekilde giderse bizimkilerin iyiliği için onlardan uzaklaşmam gerekebilir, alışveriş vb şeyler için evden çıkıyorum çünkü, keyfim kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…