Çok üzüldüm ya gerçekten çok üzüldüm. 7 marttaki tweetlerini gördüm ben de. O tarihte belirti verdiyse muhtemelen daha erken enfekte oldu, onu enfekte eden kim ve nerede şu an acaba. Çok üzüldüm
Sosyal medyada izledim, bulursam mutlaka atarım.Keşke diğer yaşlılarımızda örnek alsalar.
Videonun linki varmı sende seyretmekm isterim.
Sosyal medyada izledim, bulursam mutlaka atarım.
Misafir ol gel bana, karbonhidrat bombalaması yapayımÖyle güzel yazmışsın ki sana misafir olasım geldi
Bu süreçte işe devam ettiyse çok enfekte olan olmuştur. Hastaneler gerçekten çok riskli bu durumda. Çok geriliyorum böyle haberler geldikçe gerçekten.
Noldu ya kaçırdım ben?Bu süreçte işe devam ettiyse çok enfekte olan olmuştur. Hastaneler gerçekten çok riskli bu durumda. Çok geriliyorum böyle haberler geldikçe gerçekten.
Misafir ol gel bana, karbonhidrat bombalaması yapayım
Tabi yapıyorum ama lezzeti tartışılır elbet, kendi damak lezzetime göre her şey.
Baharat sevmeyenler yiyemez mesela
Ayy benim de yüreğim nasıl sızladıSiz yazınca farkettim anneannem yazacaktım tlf klavyesi düzeltmiş.
Annem sağ çok şükür, tövbe estf nasıl yazdım öyle bir şeyi
Kolejler fena oldu gerçekten.
Neredeyse tek dönem gidildi ve uçuk ücretler söz konusu.
Hele anaokuluysa tövbeler olsun, yazık günah yani.
Aslında geri ödeme yapılması(eğer tek seferde ödendiyse) gerekir ya da ikinci dönem alınmaması.
Çünkü herhangi bir eğitim yok, eba herkese açık, tüm eşitsizliği ortadan kaldıram güzel bir platform oldu.
Yani koleje yabancı dil, aktivite, sosyal çevre için para ödeniyor, eğitimse benzer eğitim.
Devlet okullarımıza ne denli başarılı öğretmenler var, şuan aynı eğitimi hepsi alıyorken buna ücret ödemek oldukça can sıkıcı.
Bir düzenleme yapacaklarına inanıyorum ama, gerçekten çok saçma çünkü.
Noldu ya kaçırdım ben?
Amin..Ayy benim de yüreğim nasıl sızladıbiz yaşamadık ama anne acısı yaşayanlar var. Allah annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin ölmüşlerimize rahmet eylesin.
O taht yüzünden bir kişinin hayatını bitirdiTahta çıkamadan gidecek adam
O nasıl güzel ücret öyle, benim kreş daha pahalı valla.Benimde anasinifi ama bende esimde calistigimizdan kreş veya bakıcıyla ayni fiyata geliyor. bakici tutsak hicbir etkinlik olmazdi ama okulda ingilizce ,satranc ,robotik kodlama ,zimlastik ,yüzme , degerler egitimi vs.cocuk baya oyalaniyor en onemlisi paylasmayi disiplini ögreniyor. Yillik 10.000 zaten bakici tutsam aylik 1500 den asagi istemezler. Iyi ögretmene denk gelmek cok büyük sans oluyor.gecen sene normal okula gonderdim ögretmenimiz cok sorumsuzdu.
Kolonya şişesi mi o?
harika olmuş bu arada eline sağlık.
Kız bu ne yok mu böyle gerizekalıların da anlayacagı basit şeyler
Ne bileyim cin ali çizimi falan
Ben resim ödevlerimi hep babama yaptırırdım
Yarışmaya bile katıldık dkdkdkddk
Benım hobim ne olsa ya
Moralim bozuldu pofff ama sen iyisin maşallah
Demek bakanın ‘genç’ baskısı bu sebeple idi.İstanbul'da 32 yaşında bir sağlık çalışanı hayatını kaybetmiş dün virüs kaynaklı. Ondan bahsediyorduk. 7 martta semptomlarla ilgili tivitleri var, hastanenin izin vermediği söyleniyor. O dönemde çok sayıda insan da enfekte olmuş olabilir.
Vardır büyük ihtimalle. Astım falandır. Araştıralım öğrenmeye çalışalım. Şimdi ailesi ne durumdadır.Acaba bir saglik problemi mi vardiCok genc. Allah yakinlarina sabir versin
Konum at hemen geliyorumMisafir ol gel bana, karbonhidrat bombalaması yapayım
Tabi yapıyorum ama lezzeti tartışılır elbet, kendi damak lezzetime göre her şey.
Baharat sevmeyenler yiyemez mesela
Vardır büyük ihtimalle. Astım falandır. Araştıralım öğrenmeye çalışalım. Şimdi ailesi ne durumdadır.
Konum at hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?