- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Elimden geldiğince yıkıyorum yada siliyorum, bir kaç gün balkonda bekletiyorum bozulmayacak olanları, sonra silip yerleştiriyorum, ekmeğimi evde yapıyorum, tedbir bizden, takdir Allah'tan...Marketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
Bende poşetten çıkarınca elimi yikiyorum tek sonra pakedi açıyorum korkarakYikamiyorum ben
Zaten bunlar disarda degil karantinadalar.bisuru isimler kim oldugunu nereden taniyip bilecezÖlenlerin adlarını söylemeleri gerekiyor. O kişilerle temas edenler en azından tedbirini alır.
Erdoğan in konuşmasında anlaşılmayacak ne var ki? Kendimden şüphe ediyorum.
Sayılari, takibe alınanlar üzerinden vermiş, teşhis konulanlardan değil..
Dikkatli okumayanlar herhalde kavram karmaşası yaşıyor..yada hata bulma niyetiyle mi bakılıyor ?
Okuma yazma seferberliğinin yanında okuduğunu ve dinlediğini anlama seferberliği olmalı..
Diyelimki çevremden biri öldü ve ailesi saklarsa gerçek ölüm sebebini öğrenmiş olurum en azından gerçek sebebi. Bana bencillik gibi geliyor saklamak. Nereden biliyorsunuz ölenlerin hemen karantinaya alınanlardan olduğunu. Belki sizin benim gibi kişilerdir. Kimlerle temas ettiler bilinmesi lazımZaten bunlar disarda degil karantinadalar.bisuru isimler kim oldugunu nereden taniyip bilecez
Bende yikiyicam artıkElimden geldiğince yıkıyorum yada siliyorum, bir kaç gün balkonda bekletiyorum bozulmayacak olanları, sonra silip yerleştiriyorum, ekmeğimi evde yapıyorum, tedbir bizden, takdir Allah'tan...
Ben bir iki kere yıkadım içine su girmiş makarnanın meselaMarketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
Önceden de yıkardım hala yıkıyorum.Marketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
2 gün hiç dokunmadan dışarıda beklettim, şimdi hicbirşey almamaya çalışıyorumMarketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
Bazen bende korku filminde gibi hissediyorum kendimi ha insAllah süreç çok çok uzamaz ama iki üç ay daha garanti bu mevzu ortada olacakNe zaman bitecek bu ya yemin ediyorum filmin sonlarında olur ya her şey biter insanlar elleriyle gözlerini ışığa doğru kapatarak çıkar o sahneyi ne zaman yaşayacağız biz ya...her ölüm daha büyük endişe
Aynen oyle haber dinlemeyen bencil embesil ordusu ya da dinliyorlar ama yanlis yerleriyle . Resmen kavga ariyorlar. Sizi polise şikayet edecegiz, bizi tehlikeye atıyorsunuz diye dolasan da var. Kendine bulastirici gozuyle bakmiyor.Ya buna sosyal medyada da şahit oluyorum , allah askina beyinsiz mi bu insanlar ?
Yaslilarin hastaligi bulastirdigini kim uydurdu ? Onlar risk grubunda oldugu icin sokaga cikma yasagi kapsamina alindilar
Yani hastaligi bulastirmasinlar diye degil , onlara hastalik bulasmasin diyr
Gercekten bunu anlayamayacak kadar kit zekalilarla beraber yasiyorsunuz , cok üzgünüm sizler adina
Tabiki öyle size katılıyorum. Üstelik onlara yapılan saygısızlık kanıma dokunuyor. Yaşlıda can, genç olanda can. Ne kötüki seçim yapmak zorunda olmak. Herkes dikkat etmeliydi. Genç, yaşlı, çocuk bu hastalık yaşa değil insana bulaşıyor.
Ben bir kaba sirkeli ve kolonyalı su yapıyorum. Bezle silip ayrı bir odada tutuyorum. Bozulacakları da silip dolaba kaldırıyorum.Ben bir iki kere yıkadım içine su girmiş makarnanın meselaO zamandan beri kolonya sıktığım bez ile siliyorum. Meyve sebzeyi sirkeli suda bekletip yıkayıp kaldırıyorum. Un vs gibi paketleri de bir köşeye kaldırıp bekletiyorum birkaç gün ellemeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?