bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Buldum haberi
Hürriyet'den alintidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki rakamlar hakkında ise şunları kaydetti:

"Ülkemizde 53 bin vatandaşımızı evlerinde izlemeye 8 bin 554 vakayı ise hastanelerde takibe aldık. Bunlardan 797 kişi tamamen iyileşip taburcu olurken, 4 bin 603 kişiden numune alınarak ileri tetkik yapıldı. Kovid-19 teşhisi konan 1872 kişinin tedavisine devam ediliyor. Tedavi altındaki hastalarımızdan 44'ünü ise maalesef kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."

Yahu iki kat fark var aralarinda , bi karar verseler fena olmayacak
Benim tahmin ettigim rakamlar gerci
Ben 100 bin hasta vardir diyordum , asagi yukari 100 bin olur birkac gune
Cumhurbaşkanı 'nın dediğini alt yazı geçiyor. Bugünki tablo verilse de anlasak. Allah korusun şu iki hafta sıkıntılı artış noktasında.

Tamam hepsini toplayınca 15 bin ediyor.

Normal yürüyüşe çıkmak tehlikeli mi sizce? Ara sokaklarda.Onu da mı bıraksam
marketlere de gidiyoruz mecburen ve bizim buradaki marketler ne zaman gitsem full oluyor sansima

Erdoğan in konuşmasında anlaşılmayacak ne var ki? Kendimden şüphe ediyorum.
Sayılari, takibe alınanlar üzerinden vermiş, teşhis konulanlardan değil..

Dikkatli okumayanlar herhalde kavram karmaşası yaşıyor..yada hata bulma niyetiyle mi bakılıyor ?
Okuma yazma seferberliğinin yanında okuduğunu ve dinlediğini anlama seferberliği olmalı..

benim anladığım sekizbin kişinin hızlı testi pozitif o yüzden takipteler. hatta diğer testin yapılacağını söyledi bu kişilere.
kesin tanı için.

Bence de gayet açık net, söylenenleri nasıl yorumluyorlar anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…