Canli yayinda 53 bin vaka evinde. 8 bin vaka da hastanede var demisNe olmuş? Görmedim ben
Yere düşüp aniden ölenlere, bizdede bir kaç görüntü yayılmıştı twitterden
Sağlık Bakanı'na sordular bugün. Corona ağırlaşarak seyreden ve solunum yollarını etkileyen bir hastalıktır, birden düşüp bayılma, ölme durumu olmaz dedi.Bilemiyorum ama İtalya'da da var bu görüntüler
Canli yayinda 53 bin vaka evinde. 8 bin vaka da hastanede var demis
Süleyman Soylu da hastanede 15 bin var demişti.Canli yayinda 53 bin vaka evinde. 8 bin vaka da hastanede var demis
Cumhurbaskani Erdogan dediGerçek mi bu yaHangi canlı yayın, kim demiş bunu?
Yahu iki kat fark var aralarinda , bi karar verseler fena olmayacakSüleyman Soylu da hastanede 15 bin var demişti.
Kanım dondu
Cumhurbaşkanı 'nın dediğini alt yazı geçiyor. Bugünki tablo verilse de anlasak. Allah korusun şu iki hafta sıkıntılı artış noktasında.Yahu iki kat fark var aralarinda , bi karar verseler fena olmayacak
Benim tahmin ettigim rakamlar gerci
Ben 100 bin hasta vardir diyordum , asagi yukari 100 bin olur birkac gune
Tamam hepsini toplayınca 15 bin ediyor.Buldum haberi
Hürriyet'den alintidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki rakamlar hakkında ise şunları kaydetti:
"Ülkemizde 53 bin vatandaşımızı evlerinde izlemeye 8 bin 554 vakayı ise hastanelerde takibe aldık. Bunlardan 797 kişi tamamen iyileşip taburcu olurken, 4 bin 603 kişiden numune alınarak ileri tetkik yapıldı. Kovid-19 teşhisi konan 1872 kişinin tedavisine devam ediliyor. Tedavi altındaki hastalarımızdan 44'ünü ise maalesef kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."
Buldum haberi
Hürriyet'den alintidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki rakamlar hakkında ise şunları kaydetti:
"Ülkemizde 53 bin vatandaşımızı evlerinde izlemeye 8 bin 554 vakayı ise hastanelerde takibe aldık. Bunlardan 797 kişi tamamen iyileşip taburcu olurken, 4 bin 603 kişiden numune alınarak ileri tetkik yapıldı. Kovid-19 teşhisi konan 1872 kişinin tedavisine devam ediliyor. Tedavi altındaki hastalarımızdan 44'ünü ise maalesef kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."
Bence de gayet açık net, söylenenleri nasıl yorumluyorlar anlamadım.Erdoğan in konuşmasında anlaşılmayacak ne var ki? Kendimden şüphe ediyorum.
Sayılari, takibe alınanlar üzerinden vermiş, teşhis konulanlardan değil..
Dikkatli okumayanlar herhalde kavram karmaşası yaşıyor..yada hata bulma niyetiyle mi bakılıyor ?
Okuma yazma seferberliğinin yanında okuduğunu ve dinlediğini anlama seferberliği olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?