Önceden ben de deterjanla değil ama sudan geçirip öyle koyuyorsun. Sanki genelde öncesinde bı gibi yapanlar şimdi kırılıyor doğru bir tespit mı acaba. Ben kendim için öyle diyorum acaba öncesinde yikasigim için şimdi beynim daha fazlasını yapmalısın mi diyor?Hayır yalnız değilsiniz önceden de dışardan gelen ne varsa yıkardım şimdi kırklıyorum..annem de aynı şekilde..bekletip kaldırmak içime sinmiyor yorucu ama yapıyorum..markete girmişsem hala girer girmez duşumu alıp,kıyafetlerimi atıp,anahtar ve kartım dahil kırklanıyo
Evet abur cuburda aynen dediginiz gibi alıyoruz. Ya benim oğlumda okula başlayacak siz göndercek misniz? Ben yazdirayim ama göndermeyim diyorum, sinfita kalma talep edebilirjm ya da özel ders aldırma ama o gelende hasta olursa:) ay her çözüm kötü ya
Yazdırdık biz ama napica bilmiyoruz. Ben hiç göndermek istemiyorum 2. Sınıf olsa hiç düşünmem göndermem ama 1. Sınıf olunca ilk günler görüşmeden uyum açısından sıkıntı yaşasın istemiyorum. Öğretmeni yeni arkadaşları yeni. Diğer taraftan muhtemelwn bu yıl velileri almicaklar okula nasıl göndercem öylece sınıfa inanın bilmiyorum. Sinifta kalma nasıl talep ediliyor. Çok karışık kafam. hiç açılmaz