- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Bodrum Antalya da değil Muğla ‘da. Aynen bizim insanımız cok cahil.Pansiyon kiralayın ailecek akdeniz sahilleri hem çok kalabalık değil hem çok temiz
Bıktık şu bodrum da bodrum reklamlarından sanki memlekette bir Antalyanın sahili var insanlarımız çok cahil ve araştırmacı değil bodrumdan başka bildikleri yer yok Antalya ya gitmeyin çok su kesintisi oluyor tatiliniz burnunuzdan gelir; benden söylemesi
Cok naifsinGercekten kafamda en kucuk seyi buyutuyorum, o ne hisseder, bu kirilir mi, kafayi yicem, su an calistigim kamptayim, irmak kenarindayiz, soyunup bagirarak nehre dogru kosasim var o kadar stresliyim (isle ilgili bazi sorumluluklardan dolayi da stresliyim, yakin bir arkadasimla sabah yazistik, bir seyler anlatti bana ona da uzuldum, ona da stres oldum...) Boyle kiyafetlerimi cikarip kosarak nehrin sularinda cirilciplak dans etmek istiyorum. Beyaz kadin temiz delirdi diye de dusunebilirler.
Hep aynı yerler ha muğla ha antalya başka deniz yok yok zaten , virüs kapıp gidiyorlar aşırı kalabalıktır şimdi oralar rus, almanıBodrum Antalya da değil Muğla ‘da. Aynen bizim insanımız cok cahil.
Evet başka Deniz yok. Ya Ege’ye gidersin ya da Akdeniz’e tatil için. Virüs var gidilmesin demenizi anlarım da bodrumu Antalya da sanmak. Denizleri bilmemek. NeyseHep aynı yerler ha muğla ha antalya başka deniz yok yok zaten , virüs kapıp gidiyorlar aşırı kalabalıktır şimdi oralar rus, almanı
Antalya zaten Akdeniz’de??????Antalya ya gittim hiç beğenmedim olimpus sahilinde kum yoktu çakıl taşları vardı
Akdenizin kumları güzel uzun yürüyecek sahil boyu, ama tabi reklamını yapmazlar bütün 5 yııdızlı oteller orada olduğu için reklam bombardıma onlara yönelik
Cok naifsin❤ Ailen kendi arkadaşlarıyla görüşüyorsa uzaktan uzağa sen de bir merhaba diyebilirsin.
Antalya da turizm sektöründe mi çalışıyorsunAntalya zaten Akdeniz’de??????
Ablacım geçmiş olsun ya aynenAntalya da turizm sektöründe mi çalışıyorsun
Düşmanımın o sektörde çalışmasını dilemem
Özellikle kadının , sürekli genç eleman isteyen sektör , köle düzen
Pandemi sizi epey vurduAblacım geçmiş olsun ya aynen
Dostum kafan mı iyi senin? Turizmle alakam yok. Biraz kitap oku önce haritayı öğren sonra karşındakinin ne demek istediğini.Pandemi sizi epey vurdu
Bu sektör çok sallantıda olur , her an politik sebeplerden ötürü dahi her an işsiz kalınabilinir , bence kadınlarımız mühendislik mesleklerinde iyi kazanırlar ama tabi matematiği öğreten pek kimse yok çoğunluk
Edebiyattan giriyor , matematik pek çözemiyor kadınlarımızın bahtsızlığı bundan
Kitap okuymuş canlı görmenin yerini tutmazDostum kafan mı iyi senin? Turizmle alakam yok. Biraz kitap oku önce haritayı öğren sonra karşındakinin ne demek istediğini.
Konudan bağımsız ama ev arkadaşınızla aranız nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?