Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bir üniversite bitirdim, yurtdışında master+doktora yaptım. Yine yurtdışında çok iyi bir şirkette çalışıyorum. Ancak 34 yaşımı bitirmek üzereyim ve Türkiye'ye geldiğimde akrabalarımın evlenmediğim için bana acıdığını hissediyorum. Hem akademik alanda, hem iş hayatında başarılıyım, güzel de bir kızım ama kısmet değilmiş. En çok moralimi bozan da ailemin benim için üzülmesi.
Ben de iyiyim
Dünden beri yanlış anlayan o öyle olmaz deyip bana dalıyor.
Yoksa elhamdülillah yok bi sıkıntım,
Sağol sorduğun için,sen nassın![]()
+1Senin kadar eğitimli ve işi vs iyi olan bir kadının bu konuyu dert edip üzülmesine çok şaşırdım.
Ya bu nedir, bütün kızların üzerinde bi evlenme baskısı.. Biraz da erkeklere adam olun, kızlara ciddi niyetle gidin, oyalamayın baskısı yapsınlar![]()
Ay bu ülke böyle demetcigim.
Senden 2 yaş küçüğüm ve bekarım. Aynilarini yaşıyorum.
Evliliğe karşı oldum hep. Hayatım da çok eğlenceli geçti. Sevdim sevildim gezdim tozdum.
Şu ara evlilige sıcak bakmamin tek nedeni çocuk istemeye başlamış olmam. Yoksa yine evlenmek istemezdim. Ama gel de bunu millete anlat.
Kendi sıkıcı evliliklerine bakmaz, sana akıl verirler. Hayır evleneyim de senin gibi mi olayım demek istersin bunlara.
Ben aşk ve heyecan seviyorum. Bir adamın parasina mevkisine de ihtiyacım yok, bizim okumamis ev kızları gibi. Tek odaklandigim şey duygular.
Ama sanirim evliliğe doğru adım adım gidiyorum şu an :) kısmet.
Ben de iyiyim
Keşke her yanlış anlaşılmaya böyle tepki verilse mutlu oldum![]()
Boyu boyuma, huyu huyuma uygun, kafası çok çalışan yakışıklı bir latin buldum kendimeKimi buldun kız anlat helekonu sahibesine de motivasyon olsun
![]()