Niye?Bu konuyu görünce kendimi çok değersiz hissettim..
Ben de öyle.Bu konuyu görünce kendimi çok değersiz hissettim..
Kesinlikle seninle aynı durumdayım..Bende yurt dışındayım ve bu yaz tatil için kara kara düşünüyorum Türkiye'ye geleyim mi yoksa vazmı geçeyim diye..
Birde daha bu sabah okudum.Amerika Türkiye'de terör olaylarının artacağını söylemiş. Özellikle ege bölgesindeki oteller gece kulüpleri ve antalyada ki turistik yerler hedefteymis..
Bizde Bodrum'u dusunuyorduk.çok korkuyorum ya..
Çoluk çocuk bütün aile gideceğiz tatil diye birde teröre kurban gitmeyelim allah korusun. .
Takipteyim konuyu..
Sizinle ilgili değil.Niye?
Herkesin dusuncesine begeni atiyorum, hem saygi duydugumu, hem aklimda bulundugumu belirtiyorum kendimce. Vakit ayirip yaziyorlar. Ama sizinkini begensem yanlis anlasilacak diye bir sey yapamadim. :) Kimseye kendisini kotu hissettirme niyetiyle acmadim, onu belirteyim.
Orasi biz disarida yasayanlar icin de kotu emin olabilirsiniz. Insanin korkusundan kendi memleketine gidememesi gercekten cok kotu yani, dusununce cildiracak gibi oluyorum. Bugun yarin is yerimden soracak izin aldigim kisi, olaylari herkes duydu. Utaniyorum ve buyuk uzuntu duyuyorum korkudan gidemedigimi soyledigimde. Benim ulkem boyle olmamaliydi diye.Ben de öyle.
Kafese sıkışmış gibi, bir türlü uzak diyarlara yelken açamıyoruz.
Ve tabi, insanların gelmekten korktuğu bir ülkede yaşamak, belki de ölene değin gitme şansını yakalayamamak...
Epey kötü.
Evet gerçekten öyle. Ölene kadar burada kalacağım muhtemelen. Ve o ölümün nasıl geleceği belli değil.Ben de öyle.
Kafese sıkışmış gibi, bir türlü uzak diyarlara yelken açamıyoruz.
Ve tabi, insanların gelmekten korktuğu bir ülkede yaşamak, belki de ölene değin gitme şansını yakalayamamak...
Epey kötü.
Orasi biz disarida yasayanlar icin de kotu emin olabilirsiniz. Insanin korkusundan kendi memleketine gidememesi gercekten cok kotu yani, dusununce cildiracak gibi oluyorum. Bugun yarin is yerimden soracak izin aldigim kisi, olaylari herkes duydu. Utaniyorum ve buyuk uzuntu duyuyorum korkudan gidemedigimi soyledigimde. Benim ulkem boyle olmamaliydi diye.
Tabiki yazarım. .çocuklar çok istiyorlar Bodrum'u ama ben sanırım bir süre düşüneceğim. Resmen ne hale getirdiler ülkeyi allah kahretsin hepsini ya..Benimle ayni sorunu paylasan biri gormek guzel, yani beni cok iyi anliyorsunuzdur, ben de size cok iyi anliyorum. Bana lutfen gerek konuya yazarak, gerek ozelden kararinizi bildirirseniz sevinirim, yani gidip gitmeyeceginize karar verdiginizde. Ben zaten buyuk ihtimalle, konum eskimezse konuya yazarim.
Ben de aynen Ege ve Akdeniz sahillerini dusunmustum. Kiyida kosede takilirim, buyuk sehirlerden uzak dururum demistim. Cok merak ediyorum gelecegi simdi. Acaba neler olacak. Her ne karar verirsek, insallah pisman ve magdur olmayiz, ne diyeyim...
Ocak 2015 İstanbul'da geçti.
İlk olarak İstanbul'a geleceğim. Orada doğdum büyüdüm ve arkadaşlarım var. Ama sonra İzmit, İzmir, Bursa, Ege ve Akdeniz kıyılarında bulunacaktım. 6 hafta İstanbul zor.Merhaba,
ben avrupada doğup büyüdüm ancak bi kaç senedir türkiye, istanbulda yaşıyorum. Genel olarak ve benim gözlemlediğim insanlar gergin. her an olay olabilcekmiş gibi. bizde korkuyoruz ama bi şekilde hayat devam ediyor. kalabalık yerlerden kaçının. ben mesela avm leri fln zaten pek sevmem. şu sıralar ev-iş iş-ev.
başıma gelmez demeyin; belli olmaz. o insanlar hiç düşünüymüydü terör olayından dolayı hayata veda edeceklerini?
türkiyenin neresine geleceksiniz? memleket mesela trabzonda bir köy falansa gidin yani bence bişey olmaz. ama eğer 1,5 ay istanbulda kalacaksanız bu gereksiz uzun bi süre.
şimdiden iyi tatiller dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?