Ben siz kabul ediyorsunuz yazmadım zaten.
Bakın kader değiştirilemeyen şeylere denir. Kabul edin etmeyin o şekilde olur.
Lakin değiştirebileceğiniz şeylere kader denmez. Ne yaparsanız sonucu o şekilde olur.
Kader, ecel vs yazarak insanlara iyilik yapmıyorsunuz. Kabul etmemeleri , değiştirmeleri gereken bir durumu alttan alta kabullenmelerini yaxıyorsunuz. Ecel demek, değiştiremezsin kabullen demek anlatabildim mi?
Hanımefendi kim kabul ediyor olanları? Konuyu siyasete çekip bir de koyun diye hakaret ediyorsunuz. Şurada yönetim ve siyasileri aklayan bir laf çıktı mı ağzımdan? Asıl siz düşüncelerinizi zorla dayatmaya çalışıyorsunuz. Buyrun aday olun size verelim oyları siz yönetim o halde. Herkesin aklı var kimse koyun değil!Bakın hanımefendi, bunları yazarak bü ülkedeki insanlara iyilik yapmıyorsunuz, kötülük yapıyoesunuz.
En mantıklısı bombaların uçuşmaması değil mi? Neden güvensiz bir ülkeyi peynir ekmekmiş gibi kabul ediyorsunuz? Kötü ülke yönetimine razı olmayın, hele bunu diğer insanlara normal bir şeymiş gibi hiç sunmayın.
Bence çok iyi yaparsın. .Yunanistan ve Kıbrıs benim de aklımdaydı..seçeneklerde onlarda var.Düşüncelerinde çok haklısın. Hele de çocuklar konusunda. Benim çocuğum yok en azından, bir tek ben. Ben de diyorum Türkiye çevresinde tatil yapayım. Arada Türkiye'ye de uğrayayım kısa zaman için. Mesela Yunanistan, Kıbrıs gibi yerlerde de vakit geçireyim. Ama ben Tr konusunda pek vazgeçemiyorum işte, burada bir tanıdık var, sağolsun bana gaz veriyor bişey olmaz filan diyerek. :) Sanırım benim istediğim de bu. Biri beni kandırsın, birşey olmayacak filan desin, gideyim... Allah kahretsin diyorum ben de ya, şu halimize bak. Lanet olsun bu olaylarda parmağı, desteği olan herkese.
Pardon araya giriyorum ama çocuktan hiç bahsetmemiş ki. Sevde'nin çocuğu yok bildiğim kadarıyla.
+
sevde_ Bu arada oylama size yardımcı olmayacak gibi. Başa baş gidiyor.
İkinci şık, çok fark atar diyordum. Şaşırdım doğrusu.
Bile bile ateşe yürümüyorsunuz, savaşın ortasına dalmıyorsunuz.
Ne yazık ki arada bir, farklı yerlerde yaşanan durumun içindeyiz...
Bu nedenle ben olsam iptal etmezdim.
Bilinen bir şeyin ortasına dalmadıktan sonra gerisi tevekkül, kader...
arada bir mi
neredeyse her ay düzenli olmaya başladı farkında değilsiniz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?