- Konu Sahibi Izmir Guzeli
-
aime21 verdigin link icin tesekkürler ama dikkatimi ceken su oldu, cogu türkiyede dogmus almanyaya gelmis ve uzun yillar sonra geri dönmüs olan kisiler.
dogma büyüme almanyali ve sonradan dönüs yapan tek bir kisiyi okudum...ben daha cok dogma büyüme almanyali olanlari merak ederdim:)) yinede sagol
bende 2 sene sonra kesin dönüs yapmayi ISTIYORUM! ve bunu basaricamda! meslegimi bitirip biraz da deneyim kazandiktan sonra anaokulu ögretmeni olarak türkiyeye dönecegim insallah
aime21 verdigin link icin tesekkürler ama dikkatimi ceken su oldu, cogu türkiyede dogmus almanyaya gelmis ve uzun yillar sonra geri dönmüs olan kisiler.
dogma büyüme almanyali ve sonradan dönüs yapan tek bir kisiyi okudum...ben daha cok dogma büyüme almanyali olanlari merak ederdim:)) yinede sagol
bende 2 sene sonra kesin dönüs yapmayi ISTIYORUM! ve bunu basaricamda! meslegimi bitirip biraz da deneyim kazandiktan sonra anaokulu ögretmeni olarak türkiyeye dönecegim insallah
slm ..ben almanya doğma büyüme türkiyeye 3 sene önce döndüm.hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba hanimlarrrr...:lepi:
Kismet olursa ben 25 yil yurtdisi tecrübemden sonra memleketime dönüyorum..Istanbul´a gelin gidiyorum..! ALLAH kismet ederse!
9 Mart´ta dönüs biletim olmaksizin gidiyorum insALLAH..! delikafadulden
Herseyin basi cesaret ve güven..! MEVLAM isteyenin yolunu acsin..! :Saruboceq:
Kizlar benim icin DUA edin...sizlerle paylasmaya devam edecegim insALLAH!! :teytey:
umarız mutlu olur ve kalırsın alemanyayı özlemeden
MutlulukRecetem
merhaba arkadaslar,
bu basligi aradim ve buldum.. burdaki arkadaslarimin fikirlerine ihtiyacim var.. lütfen düsüncelerinizi paylasin benimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?