Abartmayın isterseniz 10 kilo pateyesi en son 7 sene önce 1,50 euroya alabiliyorduk ki ben zaten türkiyedeki gıda fıyatlarının burakilerle karışılaştırılmayacak kadar fazla olduğunu gördüğümü belirtmiştim.
Ayrıca bende hergün ırkcılık gören bi insan değilim ama benim ırkcılık dediğim sırf sokakta laf yemek değil. Misal dünya şampiyonluğu veya avrupa şampiyonluğu olduğu zamanlar bu almanların ırkcılığı iyice baş gösteriyor. Şuan almanlar mesela sırf Özil yüzünden son macı kazanamadı, çünkü onlara göre özil pis bi türk ve bu sadece son olaylar yüzündende değil - şimdi sadece açık açık fikirlerini belirtebiliyorlar.
Geçen gün bisikletle iş yerine gidiyorum. Bisiklet yolunda kamyon durduğu için normal yaya geçidinden geçiniyorum ki bu sokakta çok geniş. Birden kadının biri nolcak pis yabancı diye bağırdı ve diğeride ülkene geri dön diye bağırdı. Tabiki altlarında kalmadım çünkü bana bunu diyen almanyanın severek işsiz kalan ve benim vergilerimle yaşayan asalak pislikleri.
Geçen sene kışın kapalı havuza gittim kuzenimle. Birden kadının biri karşımıza çıkıp bas bas bağırıyor. Bizlerin havuzu pisletmeye ne hakkımız varmıs. Baş örtümüzü kapatıp eve dönüp kocamızdan dayak yememiz gerekiyormuş daha neler neler.
Irkcılığı hergün yaşıyoruz. Sosyal medya üzeri olsun, medya üzeri olsun veya iki yaşlı kadının konuşmasında olsun.