- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
Kolonya erir onların ellerindeSebebini bilmiyorum dediğiniz gibi kombo olabilir.
Ablam yurt dışında, o da aynı iğrentiyi yaşıyor. Kolonya ikram edin, misafirperverlikten yaparmış gibi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolonya erir onların ellerindeSebebini bilmiyorum dediğiniz gibi kombo olabilir.
Ablam yurt dışında, o da aynı iğrentiyi yaşıyor. Kolonya ikram edin, misafirperverlikten yaparmış gibi :)
Benim staj yaptığım yerde vardı böyle bir çocuk
Arkadaşlarla en son bulduğumuz çare parfümlerin esansları var , hacı esanslarının şişesi gibi sürmeli. Burnumuzun ucuna ondan sürüyorduk. Uzun bir süre idare ediyordu![]()
Kalabalık, fakirlik, sıcak, yemekler. Kötü etkenlerin hepsi birleşmiş sanırım![]()
Hindular ölülerinin kullerini attiklari nehirde yikaniyorlar ne bekleyebilirizki. Insanlik olarak da berbat haldeler. Her iki cocuktan biri cinsel istismara ugruyormus arastirmalara gore. Les bir millet iyk midem kalkti. Korileri de bi seye benzemiyo zaten . Ben yerinizde olsam ben de elimi o kadar cok yikardim . Bazi yorelerin gercekten insaninda koku daha degisik oluyor. Ben doguya giderken yasamistim bunu, ucaktaki kabin memurlari öfleye puflaya yapmisti servisi. Burnum da cok hassastir sizin yerinizde degilim iyiki![]()
ama o cok zengindir ihtiyaci varmidirki ..bence macera icin gitmis olabilir ama izlerken cok bulaiyorum ustlerinde kat kat kumaslar ve 45 drrece sicaklik
Türkiye'de okuyan arkadaşlarım var okulda, bakımlıları şahane, ortalama Türk erkeğinden daha bakımlı ama bakımsız olanlarda o koku var cidden... Yemeklerinden kaynaklı sanırım, yurttakiler sürekli şikayet ediyor onların yemek kokularından. O da başka bir kültür yapacak bir şey yok, oturduğun yere bir iki fıs oda parfümü sık bir de naneli sakız falan çiğne![]()
Müşteriye denmiyor,Yok artıkk
Siz de lağım çukuru gibi kokuyonuz deseydiniz ya![]()
aaa hayranlik mi hindistana ne ilginc:) ama gercekten programi izlerken istemsiz mide bulanstisi ve sicak basmaso oluyorBenim üniversiteden bir arkadaşım Hindistan'a hayran mesela. Orada belgesel bile çekti. Her sene de gidiyor. Aklım almıyor inanın :O
İstisnalar kaideyi bozsa keşke
Sakızı onlara süreyim bence, çiğnemekten daha yararlı olur![]()
Dunyanin en pis ulkesi Hindistanmis. Hijyen sifirmis orada. Sonrada Araplar diyorlar.Merhabaa merhaba,
Dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum sizinle.
Genelde şikayet ederiz ya, toplum olarak pisiz, genel temizlik bakımımızı yapmayı bilmiyoruz, kötü kokuyoruz diye. Beterin beteri var arkadaşlar. Kurban olayım ben toplumumuza.
Havalimanında çalışıyorum, her milletten insanla iş yapıyoruz. Çoğu zaman da bu durumdan çok memnunum, yeni insanlar yeni kültürler tanımaya bayılıyorum. Ama o Pakistanlılar, o Hindistanlılar yok mu! Ofise 2 metre yaklaştıkları anda bir koku sarıyor ki etrafı, anlatamam. Ter kokusu deseniz değil, ayak kokusu deseniz değil. Kötü koku kavramı evrilmiş evrilmiş de bu iki millette son sözünü söylüyor sanki. Burnumu tıkama dürtüsüne engel olmaktan insanlarla iletişemiyorumBazen alanın belli yerlerinde uçak beklerken yatıp uyuyorlar, oradan geçtiniz mi vay halinize. Birkaç beyin hücresini şehit etmeniz kaçınılmaz.
Tabi paraları da aynı kokulardan nasibini alıyor. Çok afedersiniz sanki üzerine tüm sıvılarınızı boşaltmışsınız gibi bir koku. Dokunmaya tiksiniyor insan, bin yıllık para dersiniz görseniz. Her o paralara dokunduğumda elimi 5 kez dezenfekte etmeden rahat edemiyorum
Artık ikliminden midir, yediklerinden midir, inanılmaz pis oluşlarından mıdır, yoksa hepsi kombo mu yapmıştır bilmiyorum ama bu milletlerin yüzde 95i koku bombası gibi dolaşıyor ortada -.-
Demem o ki, evet biz de kişisel hijyene çok önem vermiyoruz, toplu taşıma araçlarında burnumuzun nelere maruz kaldığı bir gerçek. Ama beterin beteri var arkadaşlar. Böyle ortamlara girdiğinizde aklınıza getirin, ya şimdi karşımda bi Pakistanlı olsaydı diye ve şükredin bence.
Ya da burun reseptörlerimizi kapatalım topluca da kurtulalım bütün kokulardan![]()
cay lari bile baharatli yaaaaTürkiye'de okuyan arkadaşlarım var okulda, bakımlıları şahane, ortalama Türk erkeğinden daha bakımlı ama bakımsız olanlarda o koku var cidden... Yemeklerinden kaynaklı sanırım, yurttakiler sürekli şikayet ediyor onların yemek kokularından. O da başka bir kültür yapacak bir şey yok, oturduğun yere bir iki fıs oda parfümü sık bir de naneli sakız falan çiğne![]()
Mesajınızda resmen ırkçılık yapmışsınız kınıyorum.Hindular ölülerinin kullerini attiklari nehirde yikaniyorlar ne bekleyebilirizki. Insanlik olarak da berbat haldeler. Her iki cocuktan biri cinsel istismara ugruyormus arastirmalara gore. Les bir millet iyk midem kalkti. Korileri de bi seye benzemiyo zaten . Ben yerinizde olsam ben de elimi o kadar cok yikardim . Bazi yorelerin gercekten insaninda koku daha degisik oluyor. Ben doguya giderken yasamistim bunu, ucaktaki kabin memurlari öfleye puflaya yapmisti servisi. Burnum da cok hassastir sizin yerinizde degilim iyiki![]()
Adamlarda tuvalet olayi yokmus ki. Nereyi buldular oraya. Cocugunun evinde tuvalet yokmus. Olanlarda multimilyardermis.dunya guzellerim programinda hindistan gercekten hic hos elit.bir yer gibi durmuyor izlerken kokusu geliyosa sanki..ay bulent hanim nasil tahammul ediyor oraya
Baharatı bence küvete doldurup giriyor olabilirler, inanılmaz bir baharat aşkları var... Türkiye'de olanların çoğu tatlı insanlar ama karakterleri şirin ve nazikler en azından.cay lari bile baharatli yaaaa