• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

Bu arada bulent ersoy ve kankileri nasi oluyorda bide bu sicaklarda hangi akla hizmet hindistana gidiyorlar anlamiyorum xD cidden hijyen ortamlarin olduguna inanmak istiyorum ama o kadar kotu gorunuyor ki izleyince igreniyorum
bende cok merak ediyorum para dicem ama bulent ersoy olunca para degil ya onun gibi kaprisli biri hibdustan ixin parayi napsin bilemedim simdi..bence macera aruyodular buldular

bende cok merak ediyorum para dicem ama bulent ersoy olunca para degil ya onun gibi kaprisli biri hibdustan ixin parayi napsin bilemedim simdi..bence macera aruyodular buldular

Banuyu aşağılamaya gelmiş galiba
Bugun de marka giyinmiyorsun tahtakaleden aldıgın artık kumaşları üstüne sarıp çengelli iğneyle tutturup geziyorsun, ayakkabın yok otellerin terliğini giyiyorsun falan dedi:D

Konu sahibi mesajınız resmen ırkçılık içeriyor bilmem farkında mısınız yaptığınız çirkinliğin. Böyle konuşarda gayet dikkatli konusmak gerekir. Bizim milletimize yapıldığında nasıl rahatsız oluyorsak o insanlar da olur elbet. Konunuzu şikayet ettim umarım kapanır
Sikayet edilecek bisi yok ki bunda konu sahibi rahatsiz oldugu birseyi dile getirmis. Burada herkes rahatsiz oldugu birseyleri paylasiyor. Sonucta kendi vatanini kotulemiyor ya.

Sikayet edilecek bisi yok ki bunda konu sahibi rahatsiz oldugu birseyi dile getirmis. Burada herkes rahatsiz oldugu birseyleri paylasiyor. Sonucta kendi vatanini kotulemiyor ya.
Mesaj ırkçılık içeriyor hanımefendi kapanır kapanmaz bilmem. Irkçılık da sadece Türk milleti ve Türkler hakkındaki rahatsız edici ifadeler için kullanılan bir kelime değil.

Hindistan denilince hint dizileri geldi aklima tr ye hintli dizi oyuncusu gelmişte adami paralayacakmis kadinlar haberlerde vardi okuyunca o geldi adamda kokuyordur:)

Saka bir yana hintliler gerçekten temiz degillermis, belgellerde vardi tapınağa girerken ayaklarıni yikadiklari suyu içiyorlar

Hindistan denilince hint dizileri geldi aklima tr ye hintli dizi oyuncusu gelmişte adami paralayacakmis kadinlar haberlerde vardi okuyunca o geldi adamda kokuyordur:)

Saka bir yana hintliler gerçekten temiz degillermis, belgellerde vardi tapınağa girerken ayaklarıni yikadiklari suyu içiyorlar
O artistler bir nebze temizdir yine. Adamlarda wc denen olay yokmus. Kacinci yuzyilda yasiyoruz :))

Ben baharati cok seven biriyim. Bilirsiniz baharatta da Hindistan meshurdur. Bazen takilirim etrafimdakilere ben Hindistanda yasamaliymisim diye. Sonrada dusununce abuuu diyorum iyi ki orada yasamiyorum :))

Son düzenleme:
Bir de dizilerde hindistanlılar aşırı süslü makyajlı temiz olarak gösteriyorlar.İstanbula gittiğimde hintlileri gördüm alakası yok yani ne süslü ne temiz:( Baharatlı yemeklerden dolayı diye biliyorum kokuyu.Bir kesresinde doğuda otobüse bindim araptı herhalde kadın öyle bir kokuyordu ki anlatamam resmen dışkı midem bulandı istifra edyordum az daha.Allah yardımcınız olsun.Bileklerinize roll-on parfümler var onlardan sürebilirsiniz geldiler mi bileğinizi koklayın :)

:KK70: işten atılma riski olmasa yapılabilir. Hatırlıyorum geçen sene asistanım da o yörelerden kopma gelmeydi, yarabbi ayak kokusu mu ne ben de çözememiştim ne olduğunu, hani iyi de geçinmek zorundasın, iyi çocuk kırmak da istemiyorsun, yanyana oturup konuşurken ağzımdan nefes alıyordum :KK43:

Demek onlar alışmış artık burunları almıyor kendi kokuları olunca. Yoksa insan bir şekilde çözer yani duramaz öyle :(

Benimde cok tanidigim afgan pakistan ve hintli arkadaslar vardi. Evlerine girince direk safran ve curry kokardi ve ustlerinede sinerdi. Baskalari rahatsiz olurmu olmazmi ya onemsemiyorlar yada farkinda degiller. Irk ayrimi yapmaksizin bende cok rahatsiz oluyorum

Öyle kokuların içinde doğup büyüyünce farketmiyordur bence insan. Ama üzülüyorum ya:/

Adamlarda tuvalet olayi yokmus ki. Nereyi buldular oraya. Cocugunun evinde tuvalet yokmus. Olanlarda multimilyardermis.

Evet bir belgeselde izledim bazı evlerde wc var o da ücretli ve pis belirli zamanlar açılıyor bir sahili vardı adamlar alışmış yan yana sahilde ihtiyaçlarını gideriyordu.Her yeri b....k götürüyordu ben izlerken midem bulandı.Daha yakından tanımak isteyenler Slumdog Millionaire filmini tavsiye ederim orada bir wc sahnesi vardı. Edt:Güzel filmdir ama.

Back
X