- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi BayanLazarus
abooo bulent safiye banu nasil duriyonuz orda yaaaAdamlarda tuvalet olayi yokmus ki. Nereyi buldular oraya. Cocugunun evinde tuvalet yokmus. Olanlarda multimilyardermis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abooo bulent safiye banu nasil duriyonuz orda yaaaAdamlarda tuvalet olayi yokmus ki. Nereyi buldular oraya. Cocugunun evinde tuvalet yokmus. Olanlarda multimilyardermis.
bende cok merak ediyorum para dicem ama bulent ersoy olunca para degil ya onun gibi kaprisli biri hibdustan ixin parayi napsin bilemedim simdi..bence macera aruyodular buldularBu arada bulent ersoy ve kankileri nasi oluyorda bide bu sicaklarda hangi akla hizmet hindistana gidiyorlar anlamiyorum xD cidden hijyen ortamlarin olduguna inanmak istiyorum ama o kadar kotu gorunuyor ki izleyince igreniyorum
Hindulari sevmek zorunda miyim ?Mesajınızda resmen ırkçılık yapmışsınız kınıyorum.
Eeee Napolyon ne demis " Para Para Para " :)))))abooo bulent safiye banu nasil duriyonuz orda yaaa
bende cok merak ediyorum para dicem ama bulent ersoy olunca para degil ya onun gibi kaprisli biri hibdustan ixin parayi napsin bilemedim simdi..bence macera aruyodular buldular
Sikayet edilecek bisi yok ki bunda konu sahibi rahatsiz oldugu birseyi dile getirmis. Burada herkes rahatsiz oldugu birseyleri paylasiyor. Sonucta kendi vatanini kotulemiyor ya.Konu sahibi mesajınız resmen ırkçılık içeriyor bilmem farkında mısınız yaptığınız çirkinliğin. Böyle konuşarda gayet dikkatli konusmak gerekir. Bizim milletimize yapıldığında nasıl rahatsız oluyorsak o insanlar da olur elbet. Konunuzu şikayet ettim umarım kapanır
Mesaj ırkçılık içeriyor hanımefendi kapanır kapanmaz bilmem. Irkçılık da sadece Türk milleti ve Türkler hakkındaki rahatsız edici ifadeler için kullanılan bir kelime değil.Sikayet edilecek bisi yok ki bunda konu sahibi rahatsiz oldugu birseyi dile getirmis. Burada herkes rahatsiz oldugu birseyleri paylasiyor. Sonucta kendi vatanini kotulemiyor ya.
O artistler bir nebze temizdir yine. Adamlarda wc denen olay yokmus. Kacinci yuzyilda yasiyoruz :))Hindistan denilince hint dizileri geldi aklima tr ye hintli dizi oyuncusu gelmişte adami paralayacakmis kadinlar haberlerde vardi okuyunca o geldi adamda kokuyordur:)
Saka bir yana hintliler gerçekten temiz degillermis, belgellerde vardi tapınağa girerken ayaklarıni yikadiklari suyu içiyorlar
işten atılma riski olmasa yapılabilir. Hatırlıyorum geçen sene asistanım da o yörelerden kopma gelmeydi, yarabbi ayak kokusu mu ne ben de çözememiştim ne olduğunu, hani iyi de geçinmek zorundasın, iyi çocuk kırmak da istemiyorsun, yanyana oturup konuşurken ağzımdan nefes alıyordum
![]()
Dunyanin en pis ulkesi Hindistanmis. Hijyen sifirmis orada. Sonrada Araplar diyorlar.
Benimde cok tanidigim afgan pakistan ve hintli arkadaslar vardi. Evlerine girince direk safran ve curry kokardi ve ustlerinede sinerdi. Baskalari rahatsiz olurmu olmazmi ya onemsemiyorlar yada farkinda degiller. Irk ayrimi yapmaksizin bende cok rahatsiz oluyorum
Adamlarda tuvalet olayi yokmus ki. Nereyi buldular oraya. Cocugunun evinde tuvalet yokmus. Olanlarda multimilyardermis.
Sadece koku olsa keske hijyen sifirmis.Öyle kokuların içinde doğup büyüyünce farketmiyordur bence insan. Ama üzülüyorum ya:/