- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
İnanın bıktım artık sürekli doktora gitmekten yeni doktorlar bulmaktan.Sürünce beni kaşındırmasın yeter zaten kaşıntı yaparsa anlıyorumCiddi alerji sorununuz varsa önce doktora görünmelisiniz bence.
Kozmetikler daha çok tetikleyebilir.
Dermokozmetikler kişiden kişiye göre değişir.
Sizin en güzeli doktor kontrolünde ilaç bazlı krem kullanmalısınız bence...
Evet kuru cildim kaşıntı falan yapmıyor değil mi?ben sebamed 50+ kullanıyorum tabi şapkayla ama beyaz tenliyim zaten güneşe pek çıkmam. alerjim var memnunum sebamedden bayağı yoğun cildin kuruysa benim gibi kışın bile kullanabilirsinne yazıkki kışın bile en az 30 faktör sebamed kullanıyorum
O zaman 28 faktör almam yeterli olacaktır 50 ye hiç bakmayayımKimyasal değil de fiziksel koruma tercih edin.
Ayrıca 30 faktör üzeri tamamen gereksiz.
30 faktör sizi 2 saat koruyacaksa, 50 faktor 2 saat 10 dk koruyacak. 10 dk için 2 katı kimyasala mağruz kalıyorsunuz.
Ne yazıkki bazılarımız için farklı işliyor o prosedür 30 faktöre güvenip çıktığımda akşam silverdin ve anestol karışımını sıvadım kendimeKimyasal değil de fiziksel koruma tercih edin.
Ayrıca 30 faktör üzeri tamamen gereksiz.
30 faktör sizi 2 saat koruyacaksa, 50 faktor 2 saat 10 dk koruyacak. 10 dk için 2 katı kimyasala mağruz kalıyorsunuz.
Hiç birşey kullanmana gerek yok.Merhaba hanımlar yine sizden destek almaya geldim.Bir sürü alerjim var tuhaf tuhaf ve hayatı bana zindan eden.Tatile gitmemize var ama araştırma yapmaya başladım.Çünkü aldığım kremler duş jelleri güneş kremi vs bir çok şey çöp oluyor.Bu sene biraz araştırmalarım sonucunda sebamed markanın iyi olduğunu duydum kullanan varsa doğru mudur ?Veya bunun dışında yardımcı olabileceğiniz başka marka var mıdır?Birde esmer tenli sayılırım 50 faktör kullanmamın bir zararı olur mu?Sebamedin 30 faktörünü göz ucuyla bir kaç yere baktım yoktu hep 50 faktör var .Yardımcı olursanız sevirim.
Bende o ağırlık vıcık vıcık yağ bıraksın istemiyorum .Birde sivilcelerim olmasın50 faktor gunesten daha iyi korur dusuncesi tamemen yanlis..bu faktorlerin artmasi,icindeki kimyasalin artmasi demek ki,bu da normali 3 saat koruyorsa,oteki 50 lik alti saat korumasi demek(!)
Sebamed 30 losyon kullaniyorum yillardir memnunum..kullandigim diger bir kac marka,yuzumde agirlik ve yaglilik hissi birakti.oneririm sebamedin tum urunlerini,memnun kalirsiniz.
Acaba kulladiginiz marka kotu ya da urun bozuk olabilir mi? Inanin cok okudum bunun uzerine, koruyuculugu artmaz deniyor, en fazla sureyi 10 /20 dk uzatir.Ne yazıkki bazılarımız için farklı işliyor o prosedür 30 faktöre güvenip çıktığımda akşam silverdin ve anestol karışımını sıvadım kendime
Bence yeter, ama arkadaslarada tek muhalif ben olmusum. Siz kendiniz deneyip bulun isterseniz.O zaman 28 faktör almam yeterli olacaktır 50 ye hiç bakmayayım
Eminim tarihine bakmadan bişey alamayacak kadar hassas cildim ve evet çantamda taşıyıp terlediğimde bile tazeliyorum. Bu arada kimya mühendisiyim bende okudum ona güvendim ama olmadı kışın sıkıntı olmuyor ama yazın mümkün değil 30 faktörle çıkmamAcaba kulladiginiz marka kotu ya da urun bozuk olabilir mi? Inanin cok okudum bunun uzerine, koruyuculugu artmaz deniyor, en fazla sureyi 10 /20 dk uzatir.
Ve tum gun gunes altinda iseniz 2 saatte bir yeniden surmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?