Saç Uzatma Yöntemleri Turplu Suyla Saçınız Ne Kadar Zamanda Ne Kadar Uzadı??

kaydirigubbakcemile3 ayy canım cok güldürdün benii.. suyu da işe yarıyo bn burda okuyunca acaip heweslendim yapıyorum bakalım daha gecen hafta basladım... sac uzatma derdine düştüm =)

ne mutlu güldürdüm :teytey: valla kız her gün ben turp yerim bir kiloya yakın çok seviyorum ama suyunu daha denemedim sen yap bakalım faydası oluyo mu ben o zamana kadar yemeye devam edeyimhihoyyyt

ne mutlu güldürdüm :teytey: valla kız her gün ben turp yerim bir kiloya yakın çok seviyorum ama suyunu daha denemedim sen yap bakalım faydası oluyo mu ben o zamana kadar yemeye devam edeyimhihoyyyt

:1rolleyes: sacına bakım için yapmak istiyosan yapmanı tawsiye ederim daha 2. yapışım acaip parlaklık weriyo..ama bnm asıl derdim uzaması sırnaşık şey uzaması için daha bişe diyemem bi etkisi olmadı henüz =)

ben sana uzaması için önereyim hc ürünleri benim saçımı o şampuan ve yağ uzattı harika bir ürün ben o siteyi 1.5 ay inceledim sanatçılar bile kullanıp yorum yapmış şekerim harika iki ürün 65 tl bir kaç gün içinde geliyo pahalı ama benim kopan saçlarıma iyi geldi bir tel bile dökülmüyo yağda saçlarımı uzattı harika bir ürün ben ,ikinciyi sipariş vericem

ya canim sana 100 % katiliyorum kaydirigubbakcemile3

benim durumumda farkli degil kaydirigubbakcemile3

sana ancak manyak manyak bakim WIE BITTE ? ( NEEEEE ? ) der hehe

kaydirigubbakcemile3
turkbayragi

ben çok memnunum turp suyundan haftada bir kere turp suyu bir kerede badem yağı yapıyorum saçlarımın güzelliğini anlatamam size hemde bi ayda 3 cm uzadı :teytey:

Iyi aksamlar.saclrimi kazittim srkasin arkasini.simdi de esim le kavga ettik ve acilen. Uzamasi gerekiyo.turp suyunu denegen varmi yardimci olursaniz cik sevinirim. Simdi de cit cit kullaniyom: yazda yaklasiyo acil uzamadi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…