canim bide turplu suyu denedim tam iki hafta oolmadan arkadasim sacini boyattinmi diye sordu cok parlak durdugundan galiba hani boya saci besliyo ya hosuma gitti baya parlak duruyo artik cok mutluyum ama bayrama kadar iyice belli olmaz kivircik sacta uzadigi
hayir canim sadece turplu su ama daha kisa saclarim benim en asagi 20cm uzamasi lazim cünkü omuzlarimda bile degil katli ve kivircik insallah 1aya kadar omuzlarimda olcak yazin cocuklarimin sünnet dügünü olcak insallah orda sacimin uzun durmasini istiyom artik yaza kadar uzatirim
canim ben avusturyada kaliyorum dm müller turkbayragi:enbuyukkk: bipa var ama ben dmden gecen yil badem yagi aliyodum bide yves roche var burda simdide cildimdeki yorgunluk ve cansizlik icin vitamin alcam aslinda yüzüm pudra sürülmüs gibi ama yorgunluk belli oluyo sivilce falan problemim yok Allaha sükürarkadaşım senin bulunduğun yerde var mıdır bilmem ama dm, rossmann gibi kozmetik market-drug store larda güzellik vitaminleri oluyor, eğer domuz jelatini içermiyolarsa onlardan da alıp deneyebilirsin, hem saç, hem tırnak hem de cilt için destek vitamin içeriyorlar bunlar. içerden takviyeyle uzamayı hızlandırabilirsinyerimseniben ama yaza kadar nerdeyse 1 sene var, uzar yani, rahat olkaydirigubbakcemile5
canim ben avusturyada kaliyorum dm müller turkbayragi:enbuyukkk: bipa var ama ben dmden gecen yil badem yagi aliyodum bide yves roche var burda simdide cildimdeki yorgunluk ve cansizlik icin vitamin alcam aslinda yüzüm pudra sürülmüs gibi ama yorgunluk belli oluyo sivilce falan problemim yok Allaha sükür
canim biz macaristana sinirdayiz yarim saat var macaristanla sana turplu suyu tavsiye ediyorum su an kafamda duruyolar turplu su süper bisey yaturkbayragi yalniz yalniz iftar yapcam esim iste ve hic kimse yok burdacanım ben macaristandayım, komşuyuz:) bi çok ürünün ismi değişio .şu an elimde var biraz badem yağı, ama bitince bakarım. zaten ramazanın verdiği rehavet, bi de orta avrupadaki kasvetli hava, depresyona girmemek elde değil.ben de her zamanki gibi saçıma sardım bu aralar, turp da buldum,can sıkıntısıyla her gün sürerim artık:)
sen de kendine iyi bak, seni mutlu eden şeyleri düşün, onlarla vakit geçirmeye çalış, sıkma canınıopuyorumnanaktan
canim biz macaristana sinirdayiz yarim saat var macaristanla sana turplu suyu tavsiye ediyorum su an kafamda duruyolar turplu su süper bisey yaturkbayragi yalniz yalniz iftar yapcam esim iste ve hic kimse yok burda
ala ala bende her gün yerim turpu bi deneyeyim:) suyunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?