Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu gibi olan saçımı küllü sarı yaptım:))

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
aynı sorunu olan arkadaşlara yardım olsun dedim çünkü penik oluyo insan 8 numara yarısını 9 numarayı tamamen karştırdım çok güzel oldu yıpranmadıda saçım kısa çözüm:)) bu arda markada selective öyle deli para vermeyede gerek yok... not:amaç yardım ...

canım boyamadan önceki ve boyadıktan sonraki halinin varsa resmini ekleyebilir misin? bende de bu sorun var da

evet arkadaslar ekleyeyım selective marka 8p ve 9 8 az kattım neden kotu olmanızı ısteyeyım yardım amaçlı demıstım zaten resım nasıl yuklenıyor arastırayım

işte eski yeni inşallah yukleyebıldım havanın guneslı oldugu durumda ısın ıçıne karısmıs ama yenı halı daha acık sarı tekrarlıyorum 8p yarısı kadar koydum 9 hep sıktım sonra kızmayın hımm:)))

Eklentiler

• $SN850912.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 1.160
  • $SN850944.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 1.166
ayrıca ne kadar bekledin normal boya mı oluyor bu dediğin.Çünkü bildiğim kadarıyla selective boya silici oluyor. Boyasıda mı varmış yani :S

evet aynen boya aldım dedıgın gıbı yanma olmadı ben 20 dk beklettım bıde uclarıan 10 dk sonra taradım tabı eskıden gelen yıpranma vardı ama onuda serumla basarılı sekılde yumusacık yapıyorum opt:)

valla iyi yamışsın.Bu rengi elde etmek için illa oryale gerek yok demek ki:)
kometikçilere sorayım bi selective boyasından varsa bende alıp deniycem saçımın bi yerinde.Normalde yarın kuaföre gitcektim rengini değiştirmek bu sekilde açtırmak için.Gerçi tamamen böyle olsun istemiyorum(hani yakışmaz filan) krepe balyaj istiyorum.

evet canım sen içine isnecek şekilde arastır kuaförler çok pahalı ben bu saçı sordum 140 en uygun 80 yaparız dedıelr ınan 10 lıraya çıkardım tabı arda ısık ıstersen keısnlıkle kuafore sor umarım ıstedıgın gıbı olur:)

evet ya çok pahalılar.Hani istediğimiz gibi sonuçlansa için yanmıcak ama o da yok...
bakalım bi sorayım umarım vardır yoksa yarın iyi bi para bayılcam ama istediğim gibi olmazsa vermem para filan ... alırlar :))

cnm çok güzel olmuş güle güle kullan yeni saçını. Benim uzun süredir istediğim saç rengi ilk resim yani turuncu hali. nasıl elde edebilirim yarıdmcı olursan çok sevinirim:))

canım onu kuafor yaptı platıne gelmeden turunculasıyor zaten o arada bırakır sen bu sekılde kuafore gotur ama tavsıye etmem saç yapılı dıye guzel gıbı duruyo belkı fotodan senın tercıhın canım kuafore gostermelısın kendın yapamassın bunu ayrıca tesekkur ederım :))

cnm hala inanasm gelmiyor
bu saç nasıl bu kadar küllü oldu.
benim saçım da senin ilk fotoya yakın
az önce 12.11 yoğun küllüyle boyadım
içine de mavi koydum ki garanti olsun..
banamısın demedi
bide 8 ve 9 la boyasam
bırak küllü olmayı daha da turuncu olur..

ılk sacına bayıldım boyamadan oncekı onu bana tarıf edebılcegım sekılde bı acıklamasını yaparmısınız bı turlu ıstedıgım rebgı gosteremıorum kuafore

evette fotod yanıltıyo aslında çok ucuz duruyodu ama resımde guzel gorunmus bende o fotou kuaforunuze gosterın çunku benımkını o sekılde kuafor yaptı onun hakkında bırsey dıyemem guzeller ama ıkıncı de daha kullu çıkmıs sımdı açıldı ıkısnın ortası gıbı oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…