- Konu Sahibi notdefteri
-
fotoğrafla oynanmış sanırım
evette fotod yanıltıyo aslında çok ucuz duruyodu ama resımde guzel gorunmus bende o fotou kuaforunuze gosterın çunku benımkını o sekılde kuafor yaptı onun hakkında bırsey dıyemem guzeller ama ıkıncı de daha kullu çıkmıs sımdı açıldı ıkısnın ortası gıbı oldu :))
yukarıdaki yazıyı okuyun içi kötü fesat insanlar artık inanın yazasım gelmiyor(
işte eski yeni inşallah yukleyebıldım havanın guneslı oldugu durumda ısın ıçıne karısmıs ama yenı halı daha acık sarı tekrarlıyorum 8p yarısı kadar koydum 9 hep sıktım sonra kızmayın hımm:)))
cnm bu selective saç boyası heryerde bulunabiliomu ?
Feci sekilde oynanmis bu resimle...
Arkadaki sarimsi fayansin bile rengi solmus, küllülesmis. Dikkat ederseniz fayans iki resimde de saclarla ayni renkte..
Zaten o renkleri karistirarak bu kadar küllü bir renk elde etmek imkansiz. Küllü renkler bile turunculuk yapabiliyor, ancak bir kac boyamaya oturuyor renk.
Cilt bakimi ile ilgili forumda da benzer bir konu var. Nasil bir haz aliyorsunuz insanlari kandirmaktan anlamiyorum dogrusu..
Asil sana yaziklar olsun, o kadar insani kandirip, vaktini caldigin icin!
Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin.
böyle bir sonuç çıkması imkansız
evet çok haklısınız saçla birlikte fayans da boynamış gibihaklısın cnm katılıyorum sana
taaz diye bir internet sitesinin yeni uygulamasında kendi saçınızın rengini değiştirebilme gibi bir özelliği var tabii sahte renkler çıkarıyor ama insanlara fikir veriyor ben bu konuya baktğımda o siteden yapıldığını düşündüm direk ama bir şey yazmadım zaten 8 ve 9 numarayı boyasan ilk baştaki renge asla böyle bişi elde edemezsin boşuna kandırma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?