Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu gibi olan saçımı küllü sarı yaptım:))

fotoğrafla oynanmış sanırım

evt bana da öyle geldi ama kimsenin günahını almak istemiyorum
kesin bildiğim tek şey var o da o saç 8 ve 9 la asla o hale gelmez.o renkler de içinde kzıl barındırıyor ztn..:umursamaz:
ben kırk kere küllüyle boyadım ancak biraz azalır gibi oldu ama arkadaş 8 ve 9 boyayarak hallettim diyor ve neredeyse beyaza yakın küllü gibi bişe olmuş inanasım gelmiyor bi türlü..:1ninca:

ben sadece yazılar olsun dıyorum size o kadar emek verdim fotolarımı bile koydum oynamada yok keısnlıkle ne yaparsanız yapın samımıyetıme guvenelere tesekkurler ısteyen yapar yapmaz ben mutlu oldum paylasayım deıdm aktıkcada ıkısının ortası var dedım gunes farkı var deıdm yanı akdınalr fesat dıyorlar gercek benım gıbı ınsan az ıyı nıyetlı ınsan çok olsa böyle dalasılmaz alalha havale ettım sızı...

yukarıdaki yazıyı okuyun içi kötü fesat insanlar artık inanın yazasım gelmiyor(

yukarıdaki yazıyı okuyun içi kötü fesat insanlar artık inanın yazasım gelmiyor(

cnm alınma ama aklımıza başka birşey gelmesi imkansızdı çünkü 2 resim arsında dağlar kadar fark var..burda saçını küllü yapabilmek için küllü renklerle kaç kere boya yapıyor insanlar...
ben saçımı direk maviyle 2 kere ve üzerine 12.11 le boyamama rağmen hala tam olarak turunculuklardan kurtulabilmiş değilken sen iiçnde ztn kızıllık barındıran 8 ve 9 la bir kere boyamayla küllü yaptım diyosun ve sadece 2 foton var yüzün de kapalı..inandırıcı olması için bi kaç foto daha olması gerekirdi..kimseye bu kadar kızmaya ve allaha havale etmeye hakkın yok..lmaz:

taaz diye bir internet sitesinin yeni uygulamasında kendi saçınızın rengini değiştirebilme gibi bir özelliği var tabii sahte renkler çıkarıyor ama insanlara fikir veriyor ben bu konuya baktğımda o siteden yapıldığını düşündüm direk ama bir şey yazmadım zaten 8 ve 9 numarayı boyasan ilk baştaki renge asla böyle bişi elde edemezsin boşuna kandırma lütfen

çok güzel olmuşşşşşşşşşşş...................niye olmasınki herkesin saçı farklı yapıda kimi açılır kimi napsan açılmaz..........böyle olmasaydı bizler peşinde koşmazdık en güzelinin çünkü dışarda okadar güzel tonları yakalamış olanlar varki onların nasıl oluyo da bizim olmuyo düşünmeden edemiyorum..........dökmediğim para harcamadığım zaman kalmadı ama turuncu ve yanık kendim zaten cesaret edemedim evde.......

haklısın bende siyah bile akıyor üstelik koleston ya da loreal kullandığım halde

yıllardır 11/1 kullanan biriyim. ve hala uçlar hariç diplerim turumcumsu ne yaptıysam gitmedi hatta kafam bozuldu hepten turuncuya boyuyacak durumdayım. ve dediğin renkleri saçımın ucunda denemeyi düşündüm ufak bir tutamında. Saçma geliyor o kadar küllü kullanıp o rengi kıramamak. Sonra 8 le 9 gibi renklerle boyayayıp resmen küllü sarı değil kül rengini elde etmek.. bilemiycem yani...

Feci sekilde oynanmis bu resimle...
Arkadaki sarimsi fayansin bile rengi solmus, küllülesmis. Dikkat ederseniz fayans iki resimde de saclarla ayni renkte..
Zaten o renkleri karistirarak bu kadar küllü bir renk elde etmek imkansiz. Küllü renkler bile turunculuk yapabiliyor, ancak bir kac boyamaya oturuyor renk.
Cilt bakimi ile ilgili forumda da benzer bir konu var. Nasil bir haz aliyorsunuz insanlari kandirmaktan anlamiyorum dogrusu..
Asil sana yaziklar olsun, o kadar insani kandirip, vaktini caldigin icin!

cnm bu selective saç boyası heryerde bulunabiliomu ?

Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin.

haklısın cnm katılıyorum sana

Aynen...
taaz.com'da kendi saçını böyle boyayabiliyorsun ve aynen böyle oluyor dipler falan.
İnanmadım.
İnanmam. Üzgünüm.
Ne gerek vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…