Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçı nasıl koyulturum? cvp lütfennn

Arkadaşlar saçımın son halini yazıyorum vede fotoğrafını yayınlıyorum.

Loreal casting creme gloss - 530 Sıcak Çikolata ya boyadım. Boya çok güzel.Öyle mahvedicek kokusu falan yok. Amaaaaaa

Saçlarım bi garip oldu.. Yemin ederim artık saçımı başımı yolucam mafoldumben
Kuaföre gittiğime gideceğime bin pişman oldum.. Paramla rezil oldum resmen ! Bide üstüne kurtulmaya çalışınca iğrenç renklerden daha beter oldu!

Sanırım yine mecburum boyamaya.. İçim dışıma çıktı saç boyamaktan bahsede ede.. Bide yıprandı ki saçlarım sormayın gitsin.. Yolunmuş tavuğa döndüm..

Sanırım bu boya akıcak kısa sürede... Of offfffffff !!! Şimdi napıcam ben?

Yokmu uzman bir kuaför aramızda... bilmiyorum ki smile

Delirmek üzereyim.. Gidip uzun saçımı kökünden kestirmek istiyorum... O kadar yani!!! Ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 156
  • $2.webp
    $2.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 169
  • $3.webp
    $3.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 163
canım kendini niye üzüyorsun. o kadar kötü olmamış. saçına maşa yaparsan daha da güzel olur. hiç üzülme ne kötü saçlar var, seninki ne kigamyoncuiremsu

Arkadaşlar saçımın son halini yazıyorum vede fotoğrafını yayınlıyorum.

Loreal casting creme gloss - 530 Sıcak Çikolata ya boyadım. Boya çok güzel.Öyle mahvedicek kokusu falan yok. Amaaaaaa

Saçlarım bi garip oldu.. Yemin ederim artık saçımı başımı yolucam mafoldumben
Kuaföre gittiğime gideceğime bin pişman oldum.. Paramla rezil oldum resmen ! Bide üstüne kurtulmaya çalışınca iğrenç renklerden daha beter oldu!

Sanırım yine mecburum boyamaya.. İçim dışıma çıktı saç boyamaktan bahsede ede.. Bide yıprandı ki saçlarım sormayın gitsin.. Yolunmuş tavuğa döndüm..

Sanırım bu boya akıcak kısa sürede... Of offfffffff !!! Şimdi napıcam ben?

Yokmu uzman bir kuaför aramızda... bilmiyorum ki smile

Delirmek üzereyim.. Gidip uzun saçımı kökünden kestirmek istiyorum... O kadar yani!!! Ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bence dediğin gibi kötü olmamış
sakın bi daha boyama bekle biraz zaman geçsin
güzelim saçlarından olma sonra

Peki saçımı hangi marka ve hangi kahve tonuyla boyamalıyım ki bu kızıllık, bakırlık gitsin ?

Hangi kahverengi kapatır bu bakır-kızllığı? Bu enson boyadığım akmaya başladı ilk yıkmada çünkü..

Evet saçımı 1 ay sonra falan boyamayı düşünüyorum. Ancak o zamana biraz toparlanır sanırım.

Loreal mi iyi yoksa palettemi?

merhaba saclarımın ucuna 2 hafta önce
acıcı kullandım bu rengı aldı sımdı koyu kumrala boyatmak ıstıyorum eskı haline gelmesini istiyorum bu rengın ustune nasıl olur acaba?

Eklentiler

• 20160329_110116.webp
    20160329_110116.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 114
Back
X