Saç Rengi ve Saç Boyama turuncudan kurtulmak isteyenlere yardım edebilirim...

Eclipse21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
151
108
103
kendim burada 2 kere konu açtım ama kimse yardım etmedi tek cevap alamadım ama olsun ben kendi araştırmalarımla turuncu saçımdan kurtuldum aranızda bu dertten müzdarip varsa yardımcı olabilirim. turuncu saçlarımı küllü sarıya çevirdim hafif yeşillik var çok az ama o da yıkadıkça akıyormuş

Sen neler yaptın canım anlatabilir misin benimde saçlarım bakırdı toz açıcıyla açıp üzerini küllü sarıyla boyadım o anda güzeldi yıkandıkça bakırlıklar çıkmaya başladı bende çiğliği önlmek için gümüş şampuanı kullanıyorum şimdilerde

ben ilk kuaförde yaptırdım canım ama paramla rezil oldum beni tup turuncu çıkardı salondan hiç beğenmedim sonra aradım söyledim gel düzeltelim dedi ama iyice beter eder diye gitmedim bn. evde ilk olarak 9.0 a boyadım canım o bile turunculuğu almıştı koyu sarı olmuştu ama bn yine açtım rengi iki kere peş peşe açıcı kullanıp küllü kumralla 9.0 ı karıştırdım boyadım turunculuk oluşmuştu yine sonra nevacolor 11.10 boya aldım bana 3 tüp yetiyor birde mavi boya aldım nevacolorda var 0.11 numara ondan 1-2 nohut büyüklüğünde boyama kattım boyadım boyaya başlarken saate bakmıştım boyamaya başladığımdan itibaren 30 dkka tuttum saçımda yıkadım yıkayınca yeşillik vardı hafif göze batan değil ama yıkadıkça yeşillkik akıyormuş. biraz zaman geçsin yine 11.10 a boyayacam canım yada 10.01 bunlar küllülük verecek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…