Herkese merhaba kızlar
Benim sorunum turunculuk saçlarıma sırasıyla açık küllü kumral, koyu küllü kumral ve son olarak kumral boyadım ama turunculuk oluştu ve renk karamelle açık kahverengi gibi bişey oldu şimdi ben bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim
İstediğim renk koyu ama sarımsı bi renk koyu kumral gibi hafif sarımsı olsun istiyorum yanii
Koyu bi renkte olabilir turunculuktan kurtaracaksa eğer
Kumral boya palettenindi diğerkeri loreal
saçınızı silver şampuanla yıkamanız gerekiyor. yani karamel tonlardaysa işe yarar ama çok aşırı bakıra çalan bir turunculuk ise küllü tonlara boyamaya devam etmelisiniz zamanla azalacaktır.
Silvir şampuan nedir ilk defa duydum marketlerde falan satılıyormu
Gölgede turunculuk belli olmuyor ama güneşte parlıyor
Açık küllümü koyu küllümü fark edermi bide marka ne tavsiye edersiniz
saç tonuna göre küllü tonunu seçebilirsin. saç rengini bilemiyorum çünkü. ama loreallerin özellikle bütçen uygunsa majirel( lorealin boyası o da daha profesyonel) küllü tonlarını daha iyi yakalıyor. silver şampuan ise pek çok markanın var. loreal schwarzkopf falan silver şampuan diye aratırsan bulabilirsin. bir de natur vital diye bir markanın var silver şampuanı, diğerlerine göre fiyatı daha uygun. bendeki oydu. ben memnun kalmıştım. 3-4 kullanımda rengi hem açıldı hem turunculuklar gitti
koyu küllü turunculuğu kapatır ama saçı biraz koyultur. yıkamayla akar tekrar açılır renk. açık küllü de ise turunculuk fazla ise kapamayabilir hemen.saçımın orjinel hali koyu kestane gibi bi parça daha koyu olabilir ama şu anda karamelle açık kahve arası bişey
market boyalarını alabilir şuan için açık küllü yada koyu küllü alayım en iyisi ben
koyu küllü turunculuğu kapatır ama saçı biraz koyultur. yıkamayla akar tekrar açılır renk. açık küllü de ise turunculuk fazla ise kapamayabilir hemen.
Loreal paris excellence 8.1 al kesinlikle
Beninde aklıma geldi ama renk çok açık ya tuhaf bi renk çıkarmı acaba?
8.1 bencede güzel ama turuncuyu kapamaz. 7.1 daha iyi kapıyorBeninde aklıma geldi ama renk çok açık ya tuhaf bi renk çıkarmı acaba?
8.1 bencede güzel ama turuncuyu kapamaz. 7.1 daha iyi kapıyor
Herkese merhaba kızlar
Benim sorunum turunculuk saçlarıma sırasıyla açık küllü kumral, koyu küllü kumral ve son olarak kumral boyadım ama turunculuk oluştu ve renk karamelle açık kahverengi gibi bişey oldu şimdi ben bu turunculuktan nasıl kurtulabilirim
İstediğim renk koyu ama sarımsı bi renk koyu kumral gibi hafif sarımsı olsun istiyorum yanii
Koyu bi renkte olabilir turunculuktan kurtaracaksa eğer
Kumral boya palettenindi diğerkeri loreal
Turunculuğu sadece küllü kapatır loreal boya kullan parfümeriye gidip küllü olan boyaları incele alıp boyarsın :))
Burdaki kızın saçları benimkinden daha açık benim daha koyu çıkar tahminen 8.1de benim saçım daha kahvemsi çünkü
Bu kizin saci siyah dogali dip boyasi yerine yapmaua calismis canim
Balyaj vardir ucundaSiyahtan o hale nasıl getirmiş o saçı vay be :26: ben mi beceriksizim acaba
Balyaj vardir ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?