canım evet biliyorum aslında ekime sarkıtırlarsa tusu ben zamanında girebileceğim sanırım ama bizde baya karışık yapıyorlar internlük 12 aya çıktı yaa( zaten yeterince uzun değilmiş gibi. neyse artık başladık bi yola ben de bugün sınavımı verdim sözlüm de pek eğlenceliydi bu seneki tüm zor stajlarım bitti artık tusa abanmaya başlıyorum.
tatlım valla sen bilirsin pratisyenler de iyi kazanıyorlar ama aile hekimi fln sözleşmeli biliyorsun ben şimdiki hükümete hiç güvenmiyorum. o sözleşmeyi lehlerine kullanabilirler sırf o yüzden kazanmak istiyorum inş dermaaaa :))) bugün nöroşirurji sözlüm vardı zaten hoca ne istiyorsunuz deyince derma dedim ben de. adam hmmm bizim zamanımızda çok eften püften bi bölümdü şimdi baya meşhur oldu fln dedi ama cerrahları bilirsin zaten ezmeye bayılırlar. ben de hocam nöroşirurji 56la alıyor derma 72 ile dedim ;P
ohoo canım çok erken daha :)
ben sana bol bol gezmeni öneriyorum :)
5. sınıfta bi daha uğra bu topice :)
notlarım çoğunlukla 75 üstü. 1. sınıfta o kadaar çok çalışıodum ki hep 90 küsür alıodum. sonra baktım olccak gibi değil bıraktım. artık komite haftaları yükleniyorum oluyo bitiyo. bu sene rahatım. seneye stajlar yorucu olcak gibi. hayırlısı inş bir an önce biter ve mezun olurum.
pelincim gez toz ama temelini de sağlam tut derma 69-70 en yüksek. 65le alan yerler de var
ben yeni mezunum eylül yani aralık tusuna girdim fazlasıyla atipik bir sınavdı pek de çalışmamıştım eken gönderildik zaten mecburiye çok olumsuz gitti herşey vefattı şuydu buydu derken 61 aldım
istifa ettim mayısa hazırlanıyorum iddaalıyım bakalım ne olacak :)
merabaa.bn sınavlara hazırlanıyorum. tıp istiyorum.nasıl kazandınz. biraz blgi verirmisinzz rica etsemm :)[/
lisenin son iki senesi çok çalıştım. hele son sene bi kere tv izlediğimi hatırlamam. resmen hocaların yakasına yapışıodum etüt almak için. ama puanlarım çok yüksek değildi tpa yetmiodu. snava girdim sınav basitti. dersanede aldığım puandan baya yüksek aldım ve kazandım.
dermanın puanı çok yüksek evt ama bnde çok istiyorum gerçekten inş kazanırım.bnde duydum tuhaf bi sınavmış. inş mayısta kazanrsın istediğin bölümü. hangi bölümü isiyosun bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?