İlla kira, fatura ödeceğim diyorsun yani :)
Sırf bir tanıdığa yakın olacağım diye günde 2 saatini yola harcamak çok saçma.
Merkez fikri daha mantıklı.
Bulunduğun yerin trafiğine bağlı
Kimi yere uzakta olsan şıp diye gidersin
İstanbul'da yakın yerler bile 1 saat sürüyo
Yemek hazırlamak ve çoluk çocuk derdin yok sanırım, senin için çok zor olmaz sanırım
Bi hevesini al bakalımzaten bekar ve tek kalacağım için ben de öyle düşünüyorum. umarım pişman olup yanılmam.
Bi hevesini al bakalım
Ev dağılıp temizlik yapınca
Fatura ve kira dönemi gelince ne yaptım ben dersin
Canım bak ben de severek yalnız yaşıyan bir insanım. Ama yurtta kendine ait bir odan varsa, çok mantıklı gelmiyor seninki.artık bunaldım burda. o kadar uğraştım.yapamıyorum. en azından huzurlu olacam. merkezde kimse yok tanıdığım. yani yarım saat o da. ee artık bi yarım saati de ben keyfim için feda ederim. hem ben merkezi değil diğer ilçeyi daha çok seviyorum. denizi varsahilde yürüyüş yapacağım zaman psikolojim düzelir. doğal yollardan tedavi. hem aileme 2 saatlik yol olmuş olur. kalacağım yer. yanlış mı düşünüyorum
Çok ikna edicisin, bana ne oluyorsa ben bile ikna oldum:)Canım bak ben de severek yalnız yaşıyan bir insanım. Ama yurtta kendine ait bir odan varsa, çok mantıklı gelmiyor seninki.
Kira fatura yeme içme min 1000 Tl yi unut zaten. Gezme tozma diyorsan hafta sonu yapılıyor o işler, e 1 saatlik ilçeye hafta sonu yurttan da gidersin.
Cebim de kalacak 1000 TL bana fazlasıyla yeter diyorsan, ailenin yanında 1000 TL maaşla iş bulmazmıydın ki?
Tabii ki nasıl mutlu olacaksan öyle yap sen yine de.
he he güldürdün vallaÇok ikna edicisin, bana ne oluyorsa ben bile ikna oldum:)
İmzaCanım bak ben de severek yalnız yaşıyan bir insanım. Ama yurtta kendine ait bir odan varsa, çok mantıklı gelmiyor seninki.
Kira fatura yeme içme min 1000 Tl yi unut zaten. Gezme tozma diyorsan hafta sonu yapılıyor o işler, e 1 saatlik ilçeye hafta sonu yurttan da gidersin.
Cebim de kalacak 1000 TL bana fazlasıyla yeter diyorsan, ailenin yanında 1000 TL maaşla iş bulmazmıydın ki?
Tabii ki nasıl mutlu olacaksan öyle yap sen yine de.
he he güldürdün vallaSağolasın :)
Yolun çok uzun olmasına karşıyım. Bir süre sonra yıpratıyor.
Hafta içi servisle gidip gelecekseniz çok büyük sorun olmaz nerede yaşayacağınız, toplu taşıma olsa kar yağınca vs sekteye uğruyor. Ama servisler çalışıyor.
Sorun hafta sonu kısmı bence.
Yakınlarda market var mı? Pazar var mı? Sosyalleşebileceğiniz mekanlar var mı? Diyelim evde çok bunaldınız, gidip bir kahve içebileceğiniz bir yer?
Ya da hafta içi servisle eve geldiniz ama canınız yemek yapmak istemiyor, restoran tarzı yerler var mı? Canınız pizza istedi var mı? Balık almak istediniz evde kızartmak için, balıkçı var mı?
Acil zarf lazım oldu, kırtasiye var mı? vs vs gibi
Merkeze gitmek istediniz, otobüs, minibüs, dolmuş kaç dakikada/saatte bir çalışıyor? Gece en geç kaça kadar çalışıyor? Kaçta eve dönmeniz gerekecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?