tutacağınız ev iş yerine yakın olmalı mı

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
önceki konumdan bilenler bilir. yurtta çalışıyorum ve 5 aydır yurtta kalıyorum. psikolojim bozulmaya başladı. artık eve çıkmak istiyorum. yalnız ailem tek başıma çıkmama karşı. tanıdığımız bir aile çalıştığım yere 1 saatlik mesafede başka ilçede yaşıyor. bizimkileri ikna etsem onlara yakın bir yerde eve çıksam, ama sonradan da yol beni yıpratır mı diye düşünüyorum. bu arada servisle gidip geleceğim. yurda yakın bir yerde ev tutmak istemiyorum. biraz uzaklaşmak istiyorum. merkezden tutsam yarım saat. artık bi yarım saati de yolda hayal kurarak geçirir :KK49::KK76: istediğim yerde tutarım diye düşünüyorum. kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. siz olsanıznapardınız

Bulunduğun yerin trafiğine bağlı
Kimi yere uzakta olsan şıp diye gidersin
İstanbul'da yakın yerler bile 1 saat sürüyo

Yemek hazırlamak ve çoluk çocuk derdin yok sanırım, senin için çok zor olmaz sanırım

İlla kira, fatura ödeceğim diyorsun yani :)

Sırf bir tanıdığa yakın olacağım diye günde 2 saatini yola harcamak çok saçma.

Merkez fikri daha mantıklı.

İlla kira, fatura ödeceğim diyorsun yani :)

Sırf bir tanıdığa yakın olacağım diye günde 2 saatini yola harcamak çok saçma.

Merkez fikri daha mantıklı.

artık bunaldım burda. o kadar uğraştım.yapamıyorum. en azından huzurlu olacam. merkezde kimse yok tanıdığım. yani yarım saat o da. ee artık bi yarım saati de ben keyfim için feda ederim. hem ben merkezi değil diğer ilçeyi daha çok seviyorum. denizi var :KK200: sahilde yürüyüş yapacağım zaman psikolojim düzelir. doğal yollardan tedavi.:KK76:hem aileme 2 saatlik yol olmuş olur. kalacağım yer. yanlış mı düşünüyorum

Bulunduğun yerin trafiğine bağlı
Kimi yere uzakta olsan şıp diye gidersin
İstanbul'da yakın yerler bile 1 saat sürüyo

Yemek hazırlamak ve çoluk çocuk derdin yok sanırım, senin için çok zor olmaz sanırım

zaten bekar ve tek kalacağım için ben de öyle düşünüyorum. umarım pişman olup yanılmam.

Bi hevesini al bakalım :KK48:
Ev dağılıp temizlik yapınca
Fatura ve kira dönemi gelince ne yaptım ben dersin

benim zaten düzen ve temizlik takıntım var. o konuda sıkıntı yasamam da. 2000 maasla olur gibime geliyor

artık bunaldım burda. o kadar uğraştım.yapamıyorum. en azından huzurlu olacam. merkezde kimse yok tanıdığım. yani yarım saat o da. ee artık bi yarım saati de ben keyfim için feda ederim. hem ben merkezi değil diğer ilçeyi daha çok seviyorum. denizi var :KK200: sahilde yürüyüş yapacağım zaman psikolojim düzelir. doğal yollardan tedavi.:KK76:hem aileme 2 saatlik yol olmuş olur. kalacağım yer. yanlış mı düşünüyorum
Canım bak ben de severek yalnız yaşıyan bir insanım. Ama yurtta kendine ait bir odan varsa, çok mantıklı gelmiyor seninki.
Kira fatura yeme içme min 1000 Tl yi unut zaten. Gezme tozma diyorsan hafta sonu yapılıyor o işler, e 1 saatlik ilçeye hafta sonu yurttan da gidersin.
Cebim de kalacak 1000 TL bana fazlasıyla yeter diyorsan, ailenin yanında 1000 TL maaşla iş bulmazmıydın ki?

Tabii ki nasıl mutlu olacaksan öyle yap sen yine de.

Canım bak ben de severek yalnız yaşıyan bir insanım. Ama yurtta kendine ait bir odan varsa, çok mantıklı gelmiyor seninki.
Kira fatura yeme içme min 1000 Tl yi unut zaten. Gezme tozma diyorsan hafta sonu yapılıyor o işler, e 1 saatlik ilçeye hafta sonu yurttan da gidersin.
Cebim de kalacak 1000 TL bana fazlasıyla yeter diyorsan, ailenin yanında 1000 TL maaşla iş bulmazmıydın ki?

Çok ikna edicisin, bana ne oluyorsa ben bile ikna oldum:)

İmza
Bir-Dost :KK53:

en iyisi evlenmek. onun için çalışmalara başlayayım bari.:KK200::KK55::KK68:

Yolun çok uzun olmasına karşıyım. Bir süre sonra yıpratıyor.

Hafta içi servisle gidip gelecekseniz çok büyük sorun olmaz nerede yaşayacağınız, toplu taşıma olsa kar yağınca vs sekteye uğruyor. Ama servisler çalışıyor.

Sorun hafta sonu kısmı bence.
Yakınlarda market var mı? Pazar var mı? Sosyalleşebileceğiniz mekanlar var mı? Diyelim evde çok bunaldınız, gidip bir kahve içebileceğiniz bir yer?

Ya da hafta içi servisle eve geldiniz ama canınız yemek yapmak istemiyor, restoran tarzı yerler var mı? Canınız pizza istedi var mı? Balık almak istediniz evde kızartmak için, balıkçı var mı?

Acil zarf lazım oldu, kırtasiye var mı? vs vs gibi

Merkeze gitmek istediniz, otobüs, minibüs, dolmuş kaç dakikada/saatte bir çalışıyor? Gece en geç kaça kadar çalışıyor? Kaçta eve dönmeniz gerekecek?

Yolun çok uzun olmasına karşıyım. Bir süre sonra yıpratıyor.

Hafta içi servisle gidip gelecekseniz çok büyük sorun olmaz nerede yaşayacağınız, toplu taşıma olsa kar yağınca vs sekteye uğruyor. Ama servisler çalışıyor.

Sorun hafta sonu kısmı bence.
Yakınlarda market var mı? Pazar var mı? Sosyalleşebileceğiniz mekanlar var mı? Diyelim evde çok bunaldınız, gidip bir kahve içebileceğiniz bir yer?

Ya da hafta içi servisle eve geldiniz ama canınız yemek yapmak istemiyor, restoran tarzı yerler var mı? Canınız pizza istedi var mı? Balık almak istediniz evde kızartmak için, balıkçı var mı?

Acil zarf lazım oldu, kırtasiye var mı? vs vs gibi

Merkeze gitmek istediniz, otobüs, minibüs, dolmuş kaç dakikada/saatte bir çalışıyor? Gece en geç kaça kadar çalışıyor? Kaçta eve dönmeniz gerekecek?

bana göre ilçe merkeze göre daha gelişmiş. sonuçta o ilçe sahil kenti. zaten imkanları yüzden orayı istiyorum

Back
X